Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
K

kaktusak

21. 8. 2011 19:49
Normalizace byla zatím nejlepší dobou našich dějin

Záslužné zejména je, že se podařilo o 20 let odložit dnešní zodějský kapitalismus.

0 0
možnosti
PP

echo.3.

21. 8. 2011 17:02
Zdravím za velkou louží!

Díky Jendo za článek, palec nahoru a karma. Na rozdíl od tebe jsem tu dobu zažil.

         :o)

Jaro 1968 byl jeden z typických komunistických omylůOkupace v srpnu 1968 byla příkladem typické, komunistické zrady.  Internacionální!

Na myšlence socialismu s lidskou tváří by nemuselo být nic špatného, pokud něco takového nebudou (i do budoucna) prosazovat komunisté, fanatičtí nacionálsocialisté a jiní extrémisté nebo bolševická paka.

0 0
možnosti
F

forEd38

21. 8. 2011 9:13
yes

presne tak to bylo.... domy se trasli kdyz se tanky vyrojili ze vsech stran... byla to hruza, des bezmocne se koukat na ty okupanty... Dnesni mlada generace nema predstavy o tom jako to bylo pod vedenim KSC, STB a jinych zrudnych organizaci v to socialistickem raji obehnanem minovymi poly, elektrickymi ploty, straznymi vezmi, strezene vojakmi se samopaly a vlcaky... Cestovat na zapad? To mohli jenom ty vyvoleni ktrym komuniste dali vyjezdni dolozku. Nejvetsi tragedie ale byla ze vetsina lidi pohotove otocila kabatky a opet prisluhovala plnou mirou. Ty lidi ktere se nemohli na to koukat, ty radsi odesli pryc, protoze svoboda je to nejcennejsi co clovek muze mit. ... thank you,  hezky napsano R^R^R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1399x
kluk z Pardubic žijící ve spojených státech,který nezapomněl odkud pochází... bez-cenzury.com

Seznam rubrik