Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Č

čhavo

28. 7. 2009 13:25
Gadžové

taky se vám to  nelíbí, tak vás nazývají všichni Romové na světě. Romové, milí gadžové - talk se nazýváRvme odnepaměti a chceme, aby i svět nás tak nazýval. nezměnili jsme si jméno, jen vy %Ceši to jaksi nechcete pochopit. Takže : Příště Romové - ne cikáni.

Cikáni jste vy, protože neustále furt lžete - cigánite.

Gadžové - líbí se vám to?

0 0
možnosti
JP

jeste asocialnejsi grupa

28. 7. 2009 14:07
Re: Gadžové

jedini dva slusni etnikove, ktere znam osobne, vzdy durazne trvaji na tom, ze jsou cigani, a ne nejaky romove ... romove jsou i podle nich ti druzi, kteri zas tak uplne slusni nejsou, a kvuli kterym si vetsinova spolecnost o cele vasi minorite mysli to, co si mysli.

0 0
možnosti
G

gghii

28. 7. 2009 10:49
když ne cikáni tak jak ?

Indočeši,Hnědočeši,cikorky,- já sám používám zkratku C.E. = cikánské etnikum  je přesné označení není pejorativní podle českého spisovného jazyka - rom není spisovné označení tudíž ani správně česky ,a jsem zde v Česku a nikoliv v Indii nebo "romsku" a úředním spisovným jazykem je zde český jazyk,tak prosím aby etnobyznysmeni používali český jazyk!!!! 

0 0
možnosti
DB

dejavu26

28. 7. 2009 10:12
Přejmenování menšiny jí získává sílu

Proč se menšiny přejmenovávají? Ve skutečnosti jde o moc a demonstraci síly a vlivu.  Jde vlastně o vynucený respekt. Protože většina menšin, když se stane větší, si začne diktovat podmínky a donutit ostatní jim říkat jinak, je znakem síly. Člověk, který je léta zvyklý někoho nazývat jménem, si najednou má připadat provinile, když toto staré jméno použije, do jeho lebeční dutiny už proniká to, že je rasistou, xenofobem, pedofilofobem, atd. Ale skunk zůstane skunkem, i když mu zamalujete pruhy a pokud se národnostní nebo sexuální menšina začne nazývat jinak, ale chovat stejně, i nový název ponese pejorativní nádech. Cenné body v boji o moc se však počítají.

0 0
možnosti
K

kenev

28. 7. 2009 10:07
a požádáme o vstupní viza do Indie.

;-D;-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1399x
kluk z Pardubic žijící ve spojených státech,který nezapomněl odkud pochází... bez-cenzury.com

Seznam rubrik