Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JL

Vidim, ze citite nutnost ke kritice. Mate pravdu. Ve vyberu spolupracovniku pro hnuti USVIT, nemel pan Okamura mnoho casu. To muze byt brzdou hnuti USVIT ve volbach. Pro mne, znajice co chce dosahnout, obsazeni je druhorade. To pri predpokladu, ze vsichni budou prosazovat prave tu zmenu systemu vedeni statu! Proto budu volit USVIT!

K prime volbe naseho prezidenta mohu jen dodat. Priste si obcane musi uvedomit, zda voli jen "staresinu" na tuto funkci nebo obcana s maximalnimi prednostmi ktere jakykoliv kandidat ma. Chci tim rici, ze volic musi hledat to nejlepsi, co kandidatka nabizi. Ne podle srdce ale podle hlavy!

0 0
možnosti
OL

O66t16o 73L71e94v

13. 9. 2013 11:48

Hm a co komunisté v Klausově  pravicové vládě ,Kočárníkem počínaje a Vodičkou konče,ti nebyli v národní frontě,když připomínáte Paroubka.Okamura se o něco pokouší,zato zkušenosti s těmato šmejdama již máme víc než dost.

1 0
možnosti
Foto

Okamura neslibuje, že změní politický systém, protože by tento slib nemusel splnit. On slibuje pouze, že se POKUSÍ změnit tento politický systém, pokud bude zvolen do parlamentu. K tomu, aby byl zvolen do parlamentu a aby vůbec mohl dělat svoji pollitickou práci, potřebuje spolupracovníky. Co na tom, že ti spolupracovníci jsou z té nebo oné strany, třeba i z komunistické? Pokud jsou to slušní lidé, kteří nic neukradli a nikoho neuplatili jen pro svůj osobní prospěch, ať jsou z jakékoliv strany.

3 0
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1399x
kluk z Pardubic žijící ve spojených státech,který nezapomněl odkud pochází... bez-cenzury.com

Seznam rubrik