Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

cojanato

27. 7. 2009 1:47
Je něco prohnilého v tomto státě, ......

...morální úpadek národa, zloba, závist, bezohlednost, hamižnost, nesolidárnost, zbabělost, lhostejnost, nedůslednost, nepoučitelnost, naivita, apatie a .......bující blbost.

Těžké následky 40 let komunistické totality a 20 let vlády postkomunistických představitelů, bývalých bolševiků, Stb-áků, veksláků a dalších nenažranců a podvodníků.

Za článek dávámR^ Karmu !

0 0
možnosti
FS

aroneček

25. 7. 2009 12:10
Clapče,vzpamatuj se

Cožpak Ty nevíš,že největšími zločinci jsou USA!Jen se podívej,jak vypadá v praxi jejich demokracie,cožpak nevidíš,že pod záminkou boje proti terororismu a záchraně demokracie a ohrožení amerických zájmů,nedopustí jiný politický vývoj než ten,který jim vyhovuje.Vymýšlejí se zbraně hromadného ničení,organizují a podporují atentáty na politické činitele,kteří nechtějí přisluhovat americkým mocenským zájmům.Podívej se,na místa ve světě,kde nejsou přítomni američtí vojáci a okupanti.Lidé,kteří se tomu brání,jsou nazýváni teroristy a američtí okupanti osvoboditelé.Zajímavé,že?A ostatní pisatele prosím,ta vaše ideologická nenávist je taková,že se bojím toho,kdybyste se dostali k moci.Stalin by se divil,jak byl nedůsledný,když likvidoval své politické odpůrce.Od vás by se měl učit.Styďte se.

0 0
možnosti
J

jirkaknop

25. 7. 2009 13:02
Re: Clapče,vzpamatuj se

A kde jsou v Čechách?

0 0
možnosti
JS

Kolumbo

25. 7. 2009 10:35
To máte tak -

Lidský moyek není od toho, aby vám produkoval emoce, ale od toho, aby jim sloužil.   Každý si hledá takové "informace", které mu potvrdí jeho předsudek získaný jinak. Dědičný komouš bude hledat jen kladné stránky a záporným prostě neuvěří - tyto informace má za propagandu. Jistý Jehovista taky na námitku, že byly nalezeny  historické artefakty prokazatelně starší, než podle Bible stvoření Adama odpověděl: Bůh je veliký a když mohl stvořit celý Vesmír, proč by nemoho stvořit i pár starých hrnců. S komunisty je stejná debata - tedy zbytečná. Jediné, co by na ně platilo je vybít je. Oni sami jsou totiž takoví, že pro nikoho jiného společně s nimi není na této planetě místo. Nekomunisti by je klidně nechali, ať si blbnou sami, ale oni to nedopustí - každého musejí buďto zahnat do svého "kolektivu" nebo zničit. A proto  volám "na kůň".

0 0
možnosti
J

jirkaknop

25. 7. 2009 10:52
Re: To máte tak -

Třeba ten hloupoučký argument,že demokracie někoho zabila. Demokracie je způsob vlády v státu a z ní vyplývající práva občanů. Tr.zákoník u nás nemá trest smrti a proto nikoho demokracie nezabíjí. Pokud se týká válek,pak demokratická pravidla armád mají pravidla,jak vést boj a minimalizovat civilní oběti. Právo na válku je diskutabilním právem a je demokraty kritizováno.

Naopak komunismus má válku jako podstatu svojí moci. Je jí permanentní revoluce. Stejně tak má jako myšlenku likvidaci třídních nepřátel. Nejzrůdnější na komunizmu je jeho vyhlazování vlastních obyvatel (schválně neuvádím občanů - nemají totiž práva občanů) z důvodu jiných názorů. Jakkoliv může dojít i v demokratických zamích k zabíjení obyvatel extremisty nebo různými názorovými skupinami , státní aparát proti tomu účinně postupuje. Zatímco komunistická vláda svoje obyvatele rozdělí a likviduje.

0 0
možnosti
RR

rezjir

25. 7. 2009 7:17
Především

je nutno zdůraznit, že opakování situace po r.1945 je zcela vyloučené, takže bychom neměli se neustále ohlížet do minulosti a ještě si z ní vybírat, co se nám hodí. Např.Ćeskoslovensko už vůbec neexistuje. Od Ruska nás dělí snad hranice tří států. A mohl bych pokračovat do nekonečna.

0 0
možnosti
A

antizelenka

25. 7. 2009 10:27
Re: Především

po 1 světové válce taky byla nepředstavitelná ta 2.

a žs se stále někteří snaží vrátit "staré pořádky" dokazuješ denně na blogu rejzire;-(

0 0
možnosti
J

jirkaknop

25. 7. 2009 6:55
Hloupost je věčná

a v Čechách je ještě hybným proudem nenávist. Mnoho lidí volí komunisty,protože by rádo zase bralo lidem majetky , zavíralo a ponižovalo. A místo schopností sranická knížka a strach. Komunisté jako největší vrazi historie , zase vylézají a rádi by zničili , co přináší demokracie - svobodu slova a názoru , právo na výběr života a jeho smyslu.

0 0
možnosti
RR

rezjir

25. 7. 2009 7:18
Re: Hloupost je věčná

Tak pro jedince tohoto typu se bude lehké schovat pod deštník jakékoliiv ideologie.

0 0
možnosti
K

kaktusak

24. 7. 2009 23:26
Informační šum, propaganda,

pravda se v tom hledá těžko, je snazší nehledat, uvěřit tomu, co hlavní proud servíruje pod nos. To je důvod, proč tolik lidí stále ještě věří jedněm z největších vrahů historie, tedy liberálům, konzervativcům a sociálním demokratům. Zvlášť markantní je to právě v USA, kde je průměrný občan neuvěřitelně naivní. Stačí mu nabulíkovat, že Saddám vraždí děti, že má zbraně hromadného ničení, on tomu hned věří a posílá svou vládu vraždit a loupit.

Polovina lidí v ČR že je proti demokracii, tedy chce zakazovat jeden z myšlenkových proudů (komunisty)? Strašné. Doufám, že to není pravda. Takhle zmanipulovaní prý byli Němci za nacismu.

V internetových diskusích jsou komunisti většinou slušní. Urážky, zesměšňování a zastrašování bývají výsadou antikomunistů.

Mladí lidé mají často vymyté mozky všudypřítomnou pravičáckou propagandou, komunisti mlčí.

 

0 0
možnosti
FV

fouly

24. 7. 2009 23:04
Vyrovnání s minulostí..

Milý hochu zatím malou radu,natrvalo se sem nevracej,když nebudeš opravdu muset

0 0
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1399x
kluk z Pardubic žijící ve spojených státech,který nezapomněl odkud pochází... bez-cenzury.com

Seznam rubrik