Dělají si z nás Zemanovci Šloufky?

Na jeden den se stal Miroslav Šlouf lídrem pražské kandidátky za Stranu práv občanů - Zemanovců. Dnes již jim není. Stejně jako včerejší informace o jeho nominaci tak i ta dnešní o jeho vyškrtnutí je pouze neoficiální.  

Obě dvě informace jsme se dozvěděli z úst Miroslava Šloufa. Předsednictvo strany mlčí. Prý představí finální podobu kandidátky zítra. Nabízí se otázka, o co se tu jedná. S vědomím toho jak má náš lid rád spekulace, jich pár nabídnu.

1)Jedná se o pouhý vnitrostranický boj mezi dvěma křídly, tak jako jsme to mohli vidět třeba u ČSSD. Jedna strana chtěla Šloufa na kandidátce, druhá ho tam nechtěla. Nic víc, nic míň.

2)Máme tu dokonalé PR (Public Relations). Strana si je moc dobře vědoma, jaké emoce u části voličů vyvolává jméno Šlouf. Vyslovení tohoto jména je vždy záruka vášnivé debaty. Volební manažeři mohli tohoto "fenoménu" využit ať s požehnáním či bez požehnání Miloše Zemana v předvolební kampani. O straně se bude mluvit a navíc v dobrém slova smyslu. Většina zabránila tomu, aby se tento "nedůvěryhodný" člověk dostal na kandidátku strany a konečně mohou ustat i spekulace o Šloufovi a Zemanovi. Pokud by to byli opravdu tak dobři "přátelé", nikdo by si nedovolil vyškrtnout z kandidátky strany přítele presidenta jehož jméno strana nese. A Šlouf byl pouze využit či zneužit chcete-li. O ničem nevěděl.

3) Miroslav Šlouf předvedl další ze svých manažerských triků. On stojí za celou "akcí" o které věděl i president Zeman. Tomu by nasvědčovala i nedávna Šloufova návštěva v Lánech z které máme fotografie.

Jak to opravdu bylo a je se asi jen tak nedozvíme. Vždy, když se jedná o Miroslava Šloufa a Miloše Zemana je pravda až na druhém místě. V popředí je vždy jen mlžení a lhaní.

 

Autor: Jan Sarka | pátek 13.9.2013 10:56 | karma článku: 16,08 | přečteno: 367x