Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Teď už je to jedno, ale měl by ty dva zápasy dodělat a vyhrát R^  S novou kvalifikací, nový trenér a nový hoši :-)

0 0
možnosti
JM

Trenér reprezentace ale není "každý" trenér. Ten "každý" trenér sportovce skutečně trénuje, trvale zlepšuje jejich výkon. Reprezentační trenér může tak akorát (úspěšněji či méně úspěšně) vybrat z toho, co mu ti skuteční trenéři vyrobili.

A jak se říká: Kde nic není, ani čert nebere.

2 1
možnosti
RK

Jenže ono je z čeho vybírat.   A za další reprezentační trenér nesedí na lavičce pro ozdobu. On určuje styl hry.

1 0
možnosti
RK

Mně je tak nějak jedno jak se zachoval trenér. Problém je úplně jinde a to ve FAČR. Ryba smrdí pochopitelně od hlavy. V civilizovaném světě by takový trenér dávno vyletěl, i kdyby to byl bratr majitele klubu.

2 0
možnosti
LV

Máte velikou pravdu. V bafuňářském prostředí českého fotbalu není divu, že i trenér je spíš bafuňář.

Fotbal je především jedno velké divadlo. Potřebuje nejen dobré herce, ale dobrého režiséra (trenér), dramaturga (manažer reprezentace - proč by to neměl být zase trenér?), i zázemí.

Herce máme dobré. To, že bez režiséra došli až do čtvrtfinále ME a s hlavou jakž takž vztyčenou se protloukají i touto slzavou kvalifikací na MS, ukazuje, že v nich potenciál je.

Bohužel s tím režisérem a dramaturgem to je hodně zlé. Vrba je v Plzni a pro český fotbal bude nejlepší, když tam ještě pár let zůstane. To stejné jako Lavička ve Spartě nebo Kozel v Dukle.

Zeman už je za zenitem, asi by toho moc nedokázal. Trenér musí být perzóna. Nejen odborník, jako třeba Brückner, ale i šéf a mediálně zajímavá figura, jako třeba Straka. A hlavně musí mít důvěru fanoušků. Ale člověka, který by splňoval tohle všechno, nemáme. Uličný? Nemá autoritu. Možná někdo z mladých. Půlpit? Psotka? Nebo má někdo lepší tip?

0 0
možnosti
  • Počet článků 127
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1399x
kluk z Pardubic žijící ve spojených státech,který nezapomněl odkud pochází... bez-cenzury.com

Seznam rubrik