Varuju všechny před seznamkou c-date.cz

Vyrojilo se na ní v poslední době spousta PR článků, choděj spamovací maily. Všem doporučuju ignorovat a neregistrovat. Proč?

Tohle C-DATE je web úplně, ale úplně NA HOUBY!!! Lákají na bezplatnou registraci, ale to je tak vše, co se tam dá dělat. Protože jinak nemůžeš dělat vůbec nic. Nemůžeš koukat na profily, nemůžeš psát zprávy, ba co víc, nemůžeš ani ČÍST zprávy, který ti přijdou… na všechny pokusy jen vyskakuje stránka ZAPLAŤ!!! Je to ještě větší blbovina, než seznamka STESTI.CZ, která je taky jen pro platící. Takže nemilí provozovatelé c-date.cz – VLEZTE MI NA HRB!!!

 

Doplnění, které mi dorazilo na mail:
Ahoj všem, chtěla bych se připojit k varování před seznamkou C-Date a BE2.cz. Obojí vlastní stejná firma a jedná se o podvodníky!!!!! Seznamka absolutně nefunguje ani po zaplacení drahého příspěvku a navíc pokud si dobře nepřečtete obchodní podmínky, budete po 3 nebo 6 měsících naříkat, proč jste si účet nezrušili. Tato firma automaticky stáhne další platbu po uplynutí doby, na kterou jste se registorovali na základě toho, že jste jim popvé poskytli údaje o své platební kartě. Pak z nich peníze už zpět nedostanete. Znamená to, že musíte jít do banky, nechat si zablokovat kartu a žádat peníze zpět přes svoji banku respektive přes asociaci platebních karet. VARUJI PROTO VSECHNY PRED BE2.CZ i C-DATE.CZ!!!!!!! NEPLATIT JIM ANI KORUNU!!!!!

Autor: Pavel Jansa | středa 4.1.2012 17:02 | karma článku: 32,86 | přečteno: 18841x