Poker není hazard

Ano, i já se připojuji k tomuto sloganu s tím, že turnaje v pokeru nejsou hazardem, je to prostě jen hra s určitým počtem chipů, které člověk dostane za malý vstupní poplatek a záleží hlavně na hráčových dovednostech a taky trošku na štěstí, jak s těmi svěřenými žetony naloží.

A tak vězte, že v momentě, kdy vychází tento článek, sedám si za pokerový stůl v jednom malém casinu v našem městě s chutí zahrát si poker a cílem dostat se pokud možno co nejdál v turnaji, nejlíp na vyplácená umístění.

Co je lepší? Vydat stovku za lístek do kina a pasivně sledovat film, přičemž ten film si dřív nebo později člověk může za polovic koupit v trafice či si ho zadarmo stáhnout z internetu, nebo vydat stovku a užít si vzrušující hru s možností několik stovek vyhrát zpátky, když se mu bude v turnaji dařit? Vždyť to má jednoduchý princip - něco málo zaplať a můžeš hrát. Například takový bowling je vlastně to samé! Zaplať a můžeš nějakou dobu válet koulí, jenže ale nemůžeš nic vyhrát, leda by ses o výsledek hry vsadil s kolegama, s kterýma hraješ.

Tak jakejpak je poker hazard? Žádnej...

Autor: Pavel Jansa | pátek 27.1.2012 19:00 | karma článku: 9,98 | přečteno: 808x