Českej člověk asi potřebuje žít v monarchii

Českej člověk si nezaslouží demokracii. Českej člověj neumí žít v demokracii, českej člověk totiž neumí své zastupitele volit!

Korunovační klenotyinternet

Ano, českej člověk totiž z kdovíjakýho důvodu nevolí sám za sebe tak, jak to vnitřně cítí, ale tak, jak volí jeho soused, tedy přizpůsobuje se svýmu okolí, když zjistí, koho volí lidi v jeho okolí, jde zvolit tytéž. A TO JE ŠPATNÉ, VÁŽENÍ, MOC ŠPATNÉ.

Korunu tomu nasazují neustálé průzkumy volebních preferencí, ty mi vážně lezou krkem – protože ovlivňujou negativně názory voličů. Takoví voliči-ovce pak jdou a zvolí ty, co mají nejvíc % a nebo ty, co jsou těsně v závěsu, proto pořád ty tahanice o většinu v parlamentu.

Na vině je u nás taktéž volební zákon, kterej už předem diskriminuje tzv. malé strany. Jenže ony by malé nebyly, kdyby… kdyby se už lidi konečně vykvajzli na modrý, oranžový, rudý, černý atd. a volili opravdu i z těchto malých stran, s kterýma sice sympatizujou, ale ve finále jim hlas nedaj.

Drtivá většina čechů na politiky nadává, nadává na modrý, na oranžový, na rudý, na černý – TAK PROČ JE SAKRA POŘÁD DOKOLA VOLÍ, KDYŽ PAK NA NĚ NADÁVÁ? PROČ UŽ KONEČNĚ NEJDE ZVOLIT NĚKOHO JINÝHO?

Mocní si až moc zvykli na to, že jsou tak mocní, že mají nafurt zajištěnou teplou židličku. ZBAVME JE TOHO JEJICH ZVYKU!

Když se vrátím k začátku, že českej člověk neumí volit – ON TO, PROSÍM, ANI NEZKUSÍ! ON V DNY VOLEB DŘEPÍ DOMA U BEDNY A ČUČÍ NA PRŮBĚH VOLEB – A NADÁVÁ A NADÁVÁ…

A jelikož jsme se tuhle zásadní vymoženost demokracie za 22 let nedokázali naučit, nemělo by nám být dopřáváno si demokracie užívat. To by fakt bylo nejlepší, aby tady vládnul a rozhodoval jeden monarcha a ne banda několika desítek nenažranejch, zkorumpovanejch a namyšlenejch lumpů, kteří za oněch 22 let nedokázali nic jinýho, než naší zem totálně zdevastovat, vytunelovat a rozkrást.

Za tohle jsem na Václaváku klíčema necinkal, za tohle teda fakt NE!

Autor: Pavel Jansa | středa 4.1.2012 7:00 | karma článku: 13,55 | přečteno: 1010x