Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VF

Obdivuji lidi se silnou vírou. A ta vaše víra ve vědu a v to, že vše, co zavání křesťanstvím, je třeba potírat, je opravdu silná. Takže dnes máte ode mne karmu ne za obsah článku, ale za vytrvalost ve Vašem boji proti nám křesťanům. Přeji Vám pohodové svátky a v Novém roce zdraví a dostatek lásky a porozumění s Vašimi blízkými.

1 0
možnosti
Foto

J27a90n 69R58ý51z86n25a80r

24. 12. 2013 16:56

Díky za karmu ... od vás si ji považuji.

      Křesťané mají obrovský problém rozlišit pojem víra a pojem zkušenost. Co je pro jednoho předmětem (pro něj nedokazatelné) víry, pro druhého může být otázkou zkušenosti. Pak ta zkušenost jednoho pochopitelně může být jiná, než víra druhého. Zkušenost v této oblasti je vždy více, než jakákoli víra.

       Takže nemám víru, ale mám zkušenost. A také mám :-) zkušenost, že se tato zkušenost neustále prohlubuje. A je dosti jiná, než tvrdí křesťané.

        Nebojuji proti křesťanům, ale jednoznačně se ohrazuji proti dříve samozřejmé a  dnes neodůvodnitelné křesťanské dominanci v mnoha oblastech.

       Právě dnes jsem se např.  dočetl, že:  ..." v r.529 n. l.,  císař Justinián I. nechal zavřít všechny pohanské /řecké a římské/ filozofické školy."

0 0
možnosti