Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RH

Kruton

14. 12. 2011 17:13
Vůbec nic se neděje

Severní Afrika a Blízký východ jsou letité problémy, které jen vybublaly. Co se týče Occupy Wall Street apod. tak to je jen hra na revoluci. Nikdo neví, co chce, jen se bouří, spíš je to naštvanost než revoluce, protože revoluce někam směřuje.  A srovnání s rokem 1848 to je spíš vtip. Protestující vesměs neštve systém, ale jejich situace. Tleskat může jen někdo, kdo si libuje v protestech za každou cenu.

0 0
možnosti
JJ

jonatan66

14. 12. 2011 16:44
Dotaz?

Severní Afrika - zabíjení, vraždění, mučení a země vydána napospas "osvoboditelům" (EU, NATO a spol). Egypt - vyhrálo muslimské bratrstvo a tak žádné plavky, žádný alkohol, ostatní ještě přijde... Co se týče Evropy a USA, mohl by jste mě sdělit cože tak významně globálního, prostřednictvím globální sítě, při globální akci (?) se tam změnilo? Tedy kromě toho, že uživatelé FB zažili před svými obrazovkami trochu vzrušení?

;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 28
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1225x
Původně kuchař, který ale už dlouho nevaří. Nyní připravuje setkávání lidí, kteří jeden od druhého něco potřebují. Od roku 1992 příznivec ODS. Posledních šest let v něm ale stále více klíčí podezření, že hloupě naletěl.

Seznam rubrik