Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Rv Na rozdíl od autora si nemyslím, že by profil Radiožurnálu byl tak katastrofální (nemluvím o názorech zpovídaných). V zaměstnání jsem hodně jezdil a vyhovovalo mně střídání hudby a častějších krátkých zpráv. M.j. v té době patřila stanice k nejsledovanějším. Maraton na Václaváku považuji za samo účelový, ale lacině se trefovat do moderátorů, kteří patří do špice žebříčku je poněkud nízké. Jejich slušná forma kultury slova se schopností vytěžit z diskusního protějšku maximum, je na vysoké úrovni. Vážně pochybuji, že se autorovi dostalo v jeho profesi ocenění od odborníků tak vysoké, jakého požívají paní Výborná a pan Pokorný.

0 0
možnosti

Jaké maximum prosím Vás moderátoři vytěžili? Byly to vše pouhé propagační rozhovory, které se jinak tisknou jako placená inzerce. Poučné to bylo jen jako příklad, že takhle by se rozhovory nikdy dělat, pokud tedy nechce někdo skončit jako tuctový bezvýrazný novinář. Jinak prostě osvědčená normalizační novinářská dvojka Duhan a Pokorný dala dohromady tuto trapnou sebepropagaci, proti které nikdo z rozhlasu nemohl říct ani ň, protože by letěl ještě rychleji než za totáče. :-) Ovšem název sto statečných vymysleli geniálně, to jo. Protože přistoupit na tuhle hru, to chtělo fakt velkou odvahu.

0 0
možnosti

Něco podobného je na stanici Praha 2 nebo-li Dvojka. Hudební produkce, kde můžete 6x za den slyšet ;-O božského Káju. když to je každý den tak se to fakt už nedá Rv. Moderátoři jsou z řad celebrit a pořady hraničící s bulvárem. Toto už není veřejnoprávní medium ;-(

0 0
možnosti

Náhodou, redaktoři Pokorný a Výborná učinili perfektní krok k návratu dříve tak slavného stachanovského hnutí, navíc pan Pokorný vlil optimismus do žil mnoha starších, když se sám taky už veterán dokázal prosadit v ostré konkurenci mladých redaktorů, a už podruhé tak vyhrál konkurs na soutěžní moderování se sto statečnými - jediné co tedy nevím je to, proč jsou tázaní označováni za statečné, ale to je již detail. Více zde:

http://sestak.blog.idnes.cz/c/412698/Stachanovec-moderator-Jan-Pokorny-vejde-do-dejin-svetoveho-rozhlasu.html

0 0
možnosti

Já tedy poslouchám spíše D-dur a Vltavu a v sobotu v 8 Dvojku. Radiožurnál neznám.

0 0
možnosti
  • Počet článků 28
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1225x
Původně kuchař, který ale už dlouho nevaří. Nyní připravuje setkávání lidí, kteří jeden od druhého něco potřebují. Od roku 1992 příznivec ODS. Posledních šest let v něm ale stále více klíčí podezření, že hloupě naletěl.

Seznam rubrik