Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
E

energetik22

4. 12. 2011 18:47
Potrefené husy se ozvou vždy!

A vůbec jim nevadí, že příživníci jsou na obou stranách barikády...nicméně zoufalý stav romské komunity bude ještě zoufalejší a zoufalí lidí, kteří se budou zoufale bránit použijí čím dál tím zoufalejší metody, jak se ubránit okrádání...výsledek bude plná černá kronika. Kde to skončí?

0 0
možnosti
B

bull004@seznam.cz

4. 12. 2011 13:11
0 0
možnosti
A

Alka1

4. 12. 2011 12:46
funguje to!

.. Na případu pana autora jasně vidíme, jak funguje přísloví o potrefené huse..... Pan premiér mluvil o flákačích a těch, co zneužřívají sociální stát.. A pan autor má jasno... Premiér cílí na cikány....:-P

1 0
možnosti
P

pěnice

4. 12. 2011 12:32
A víte , co je na tom nejlepší , cž myslím ironicky ?

Že i přes ty vysoké dávky by cikáni nikomu tak nevadili, ovšem to by nesměli být vůči nám tak nepřátelští, troufám si říct rasističtí. Je neuvěřitelné, jak si sami podřezávají větev na které sedí. Těm, co je živí se vysmívají, provokují ať více pracujeme, ať mají dávky, nadávají do bílých svixí. To jim nikdo neřekne z těch jejich vůdců, že všeho dočasu ?

0 0
možnosti
VK

Vlastimil.Kornas

4. 12. 2011 10:46
To není pravda.

Cikáni za to nemůžou.Můžou za to,a nejen za to,ti co jim takové žití za peníze daňových poplatníků umožnili.

1 0
možnosti
1

12dotuctu

4. 12. 2011 12:25
Re: To není pravda.

Jistě,cikáni jsou jenom nevinné oběti;-D

0 0
možnosti
PD

bull001@seznam.cz

4. 12. 2011 10:17
Když jsem to tu před pár lety psal,

ještě pod nicky bullterrier.něco, Banga mi to úspěšně mazal a případně blokoval účty. Protože co není napsáno a o čem se nediskutuje, neexistuje. Přitom to, že jak poroste nenávist lidí k cikánům, kterou úspěšně živí etnobyznismeni, bude se s tím i měnit slovník politiků a předpovídal jsem, že i představitelé velkých stran začnou časem hovořit i o pracovních táborech a podobně. Schválně, jak daleko je doba, kdy dojde i na ně? Dávám tomu už jen pár let. Pokud opravdu propukne krize, a ta propukne, bude to jeden z posledních zoufalých pokusů udržet lidi v klidu. A jak vždy dávám dodatek. Líto mi jich nebude, protože promarnili šanci s tím něco udělat.

2 0
možnosti

cyrildv

4. 12. 2011 10:05
o Nečas mluvil o cikánech?

Já jsem zaregistroval , že mluvil o flákačích. V této sortě lidí jsou zastoupeny lidé z několika etnik. Cikáni jsou velmi přispůsobiví ( zajištění mnoha sociálních dávek pro sebe). S flákači zatočili na Slovensku a tato verbež se nahrnula do České republuky. Knoti ( pozůstatky komunistické výchovy) jsou na obou stranách. NE JEN CIKÁNI !!

3 0
možnosti
AA

svedek casu

4. 12. 2011 10:14
Re: o Nečas mluvil o cikánech?

Mluvil v souvislosti o Šluknovsku a tam marťani nejsou;-)

0 0
možnosti

studánka

4. 12. 2011 9:54
Vina je zde na obou stranách.

Obecně platí, že každý dělá jen to, co je mu dovoleno. Různí, politicky korektní multikulturalisté a politické strany bez výjimky (snad až na DSSS) vytvářejí podmínky. Cikáni nedělají nic jiného, než že těchto podmínek využívají ke svému prospěchu. Obecně za to mohou socialistické přístupy. Osobně bych navrhoval zrušení   v  š  e  c  h   m  o  ž  n  ý  c  h  t.zv. sociálních dávek a příspěvků, vyjma těch, které jsou přísně směřovány k lidem zdravotně postiženým. V tomto případě by si všichni (včetně cikánů) museli na živobytí vydělávat prací, žebráním a nebo zlodějnou. Na poslední dva fenomény však má stát páky. Ne již tak na zneužívání t.zv. sociálních dávek, to dosti dobře kontrolovat nelze. Když se k tomu ještě přidá nesmyslná politická korektnost, je problém na stole.

2 0
možnosti
JM

saho1

4. 12. 2011 9:58
Re: Vina je zde na obou stranách.

Nezapoměňme, že tak štědré soc. dávky se začaly vyplácet za dob našeho současného pana krále.:-P

2 0
možnosti
KS

Harry_sportsman

4. 12. 2011 9:44
Máte naprostou pravdu

Nečas i jeho soukmenovci ve vládě si uvědomiují, že to s nimi jde od desíti k pěti a tak se snaží hněv občanů odvést (odklonit :-) od vládních politiků na Romy a sociálně slabé.

2 0
možnosti

studánka

4. 12. 2011 10:09
Re: Máte naprostou pravdu

Používáte-li onoho pojmu, mohl byste laskavě definovat obecně,  kdo to je, člověk "sociálně slabý"? Neuvažujeme-li lidi zdravotně postižené jako jedinou výjimku, nejedná se náhodou o synonymum pro člověk "líný"?

0 0
možnosti
RK

romualda

4. 12. 2011 9:42
pojem zneužívání

Co vlastně znamená pojem zneužívání sociálních dávek? Ty dávky si člověk nebere jen tak z nějakého měšce, ale jsou úředníci/úřednice, kteří rozhodují o tom, kolik člověk dostane, tedy chyba je i v nich, že všechno neprověří.

Nečas také řekl, že sociální systém je příliš štědrý z dob ČSSD - není to vůbec pravda, sociální systém byl nastaven za vlád ODS v devadesátých letech, jak to řekl V. Tlustý 23.12.2005 "sociální systém je z 95 % dílem ODS". A zmínka o jeho větší adresnosti je k smíchu, když si vzpomeneme na návrh rovné sociální dávky pro všechny, kde se adresnost úplně rušila. Opět V. Tlustý to velmi hezky představil na kongresu ODS v Brně.

Je to prostě populismus - jak řekl můj švagr, který se jinak o politiku moc nezajímá: "viděl jsem billboard, kde bylo nedat sociální dávky těm, co odmítají pracovat a to se mi líbí" Tak říkám fajn, ono se to líbí všem, ale tato strana už to slibovala tolikrát....

2 0
možnosti
JM

saho1

4. 12. 2011 9:59
Re: pojem zneužívání

V podstatě máte pravdu.R^

0 0
možnosti
  • Počet článků 28
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1225x
Původně kuchař, který ale už dlouho nevaří. Nyní připravuje setkávání lidí, kteří jeden od druhého něco potřebují. Od roku 1992 příznivec ODS. Posledních šest let v něm ale stále více klíčí podezření, že hloupě naletěl.

Seznam rubrik