Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Honzo, poněkud opožděně posílám R^

1 0
možnosti
Foto

Pavle, nevadí, však víš, jak se to říká - "kočka počká." Sice nerada, ale když jí nic jiného nezbývá, tak zkrátka posečká;-D

Díky, měj hezký víkend:-)

0 0
možnosti
Foto

To rozhodně. Zuzano, dík:-)

0 0
možnosti
Foto

S kočkama mám potíž, přiznávám, já svobodomyslná, ona svobodomyslná vždy...tady doloženo;-D...Jsem odmalička napojenější na takové ty psí kámoše. A není to proto, že -jak se říká - kočka na rozdíl od psa do sebe nenechá kopnout, Nevím, je to spíš tím, že jsou tam pro mne srozumitelnější emoce.... Nicméně ta fotka, ta fotogeničnost koček a ta krásná u tebe dole, jak ty to umíš ... to je prostě jedničkové:-)R^R^ vážně překrásná fotka ... i hezké povídání.

1 0
možnosti
Foto

Radko, ta fotka je přes 40 let stará a už si nepamatuju, jestli jsem ji dělal já nebo můj táta, tehdy jsme fotili oba:-)

Jinak k těm povahám, spíš platí, že lidé s prvky kočičí povahy tíhnou ke kočkám a žijí heslem "dělej si co uznáš za vhodné a mě to nech činit též." Kdežto lidé psí spíš mají rádi řád a přesné hierarchické zařazení. Ale to je jen obecný vzorec, u nějž spousta výjimek potvrzuje pravidlo.

Díky, měj krásný pátek:-)

1 0
možnosti

Moc milé kočičí povídání, Honzo!:-)R^

1 0
možnosti
Foto

Také kočičí život nemusí být pro KOČKU!!R^

1 0
možnosti
Foto

Být něco pro kočku je spíš oceněním než pohaněním;-)

0 0
možnosti
Foto

Tak jsem Ti to zpečetila dvakrát;-DR^

1 0
možnosti
Foto

Honzo, prostě dokonalý popis . ;-DR^

1 0
možnosti
Foto

Ivko, však Madla byla dokonalá kočka:-)

1 0
možnosti
Foto

kočičí bonbón, uff, ;-(;-DR^

1 0
možnosti
Foto

Holt mají jiné chutě než my:-)

1 0
možnosti
Foto

Pane Pražáku - koukla jsem před pár dny z okna a naproti na chodníku mě upoutala podivná smečka. Dva staří lidé, poněkud znepokojení, šli venčit psíka. Psík byl malý, nešel, ale tancoval. Pán ho vedl na šňůře a napovídal mu trpělivě, že má jít dopředu a ne dozadu. Herdek, řekla jsem si a zaostřila zrak. Kočka ! V kšandičkách kočka na výletě. Neleze po střechách, ale má běžet cestou a čmuchat ! No, vezmu to zkrátka - šup na sloupek - v náruči dolů. Nožky už toho ponižujícího marše měly asi tak akorát - byl čas na šlofíka a ulehnutí v klubíčku na chodníku. (Srdce mi zjihlo, jak dovedou být kočičky sladké a nezávislé osobnosti. Byla jsem připravena zasáhnout skandálem proti event. násilí).

Pán to však vzdal a s malou "turistkou" v parádních kšandičkách v náruči mi zmizeli za rohem.

3 0
možnosti
JR

J63a59r25a 97R50a22n19k

27. 5. 2016 5:26

:-)Hezke, ja takto videla pochodovat na voditku kralika, mam zkratku pres hrbitov a divka s nim tak chodi kazdy den, rikala, ze je tam klid a zadni psi. Abych nezapomela, dokonce i morce na voditku asi pred pul rokem.....ostatne, proc ne.

Madlenka vypada presne jako moje tvrdohlava Charlie, nesnasi vypaseneho krasavce s vylizanym brichem. Mr. Katz (drive Kocurik - majitele byli Slovaci, ale nikdo to tady nemuze vyslovit), je v depresich, protoze ho ONA nechce, uz 3 roky. Vylizal si veskere chlupy na brisku a na zadnich nohach, protoze je dlouhosrsty, cerny krasavec, vypada jako pudl prave ze salonu. Ale nedala bych ho:-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 2145
  • Celková karma 28,41
  • Průměrná čtenost 1309x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.