Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

tohle mi nějak uniklo tak dodatečně karma;-DR^

1 0
možnosti
Foto

Dodatečně dík:-)

0 0
možnosti
Foto

Je tak já dneska nečekala, žádné zvíře. A už vůbec ne "kury" super Honzo

1 0
možnosti
Foto

Díky, Dani. A ještě jsem před chvilkou přidal kočky:-)

0 0
možnosti
EB

no ale pipky jsou to pěkné a kohout taky ( ten první, do červena zbarvený, kohout jako lusk) :-)

1 0
možnosti
Foto

Právě proto jsem neodolal a všechny je nafotil:-)

1 0
možnosti
Foto

no abych pravdu řekla, slepice jsem nečekala;-D

1 0
možnosti
Foto

Aspon jsi mela prekvapko, Zuzi, o to slo:-)

0 0
možnosti
Foto

Dva kohouti na jednom smetišti - to nedělá dobrotu. Ten starší na to vyzrál.;-D Není to spíše gallofobní šmírování?;-) (kur domácí = gallus gallus)

1 0
možnosti
Foto

Tak to docela sedi, Pavli:-)

1 0
možnosti
JP

Pořídili jsme si deset slepic a pro ně vysoce nadstandardní bejvák, kurník de luxe. Stravování také na úrovni slepičího Puppu. A kohouta jako sexuálního servismana. Jen povyrostl, projevil svou dominantní machistickou zvůli, ze slepic jen peří lítalo. Začal ovšem své hejno bránit i před námi, nezištnými donátory. Byl neuvěřitelně zákeřný, mé důvěřivé kurosluníčkářské děti jsme k němu vůbec nemohli pouštět. Útočil i na mě a manželku, zezadu, podle a nízce. Ke krmení a doplňování vody jsem chodil jedině ozbrojen, platily na něj jen hrábě nebo lopata. Rodinným soudem byl odsouzen k trestu “na víně”. Pořízený náhradník - zase agresor a diktátor. Skončil stejně. Slepicím jsme po těchto dvou zkušenostech už třetího kohoutího šovinistu nepořídili. Zavládl klid a mír, krmit mohly chodit zase i děti. A z toho plyne poučení i pro celé slepičí hnutí: usekněte všem kohoutům hlavy, nežijte více pod bičem kokrháčova otrokáře, vykvokejte si svobodu - a bude zase dobře. A jako bonus už ani vaše dobrodince z neziskovky Zrní a láska nebude budit děsivé kokrhání časně ráno.

1 0
možnosti
Foto

To sekani hlav ma jeste jeden bonus, Josefe. Stara povest pravi, ze ma-li kohout v hlave kamen, ten jsa snezen, vyrazne zvysi muzskou potenci. (Zdroj: Ohnive zeny);-D

1 0
možnosti
IL

R^Chytry stary kohout, hm, hm...R^R^R^, dneska se na to uz nehraje. Mladi vpred...My mame asi 6 mladych kluku manazeru, nechteji nam, drive narozenym, dat tech pet kroku, abychom vystartovali drive. Asi vi, co by se stalo. Jestli oni necetli tu vasi povidku, jeste nez jste ji napsal....R^R^R^

1 0
možnosti
Foto

Nektere firmy na dalku soutezi o nizsi vekovy prumer, takze pri snizovani stavu propousteji (ze zastupnych duvodu) starsi rocniky bez ohledu na kvalitu odvedene prace. Myslel jsem, ze v US se na to nehraje, ale dle Vasich slov asi taky. Diky, Ivano, hezky den:-)

0 0
možnosti
Foto

;-DHned jsem si říkala, jaká zvířata to budou tentokrát.;-D

1 0
možnosti
Foto

Jen takovy maly zakusek k rannimu kafi;-)

1 0
možnosti