Diskuse

Proč?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

je to smutne :-(

krasne fotky R^

1 0
možnosti
Foto

Děkuju, Kateřino, je mi těch lidí moc líto.

0 0
možnosti
MK

R^ Téměř všeobsažně jste v pár větách vystihl vše.R^

1 0
možnosti
Foto

Děkuju, asi by ani nemělo smysl psát víc.

0 0
možnosti
Foto

I21v91a77n 15M48a87r34e27k

16. 7. 2016 14:18

Naprostý souhlas p.Pražáku. A proč ? ! Možná je v tom jen nenávist k vlastním zemím a obyvatelům v nich, jiné vysvětlení není. A Francie ? Stačí sledovat Tour de France, tolik krásy aby pohledal , takže proč ? ! ;-( R^[>-]

1 0
možnosti
Foto

Odpovědi se nedočkáme, Marku. Díky.

0 0
možnosti
Foto

R^dobře, hezky, smutně;-(

1 0
možnosti
Foto

Ano, Jaromíre, je to moc smutné. Děkuju.

0 0
možnosti
Foto

Honzo, nejprve jsem přemýšlel, jakým způsobem vyjádřit pietu, ale neměl jsem vhodná slova a i kdybych to udělal, nebylo by to tak důstojně a pěkně udělané. Takže se mohu jen připojit. A na otázku proč, nevím, zda-li se odpovědi dočkáme. Honzo, přespříliš často se mi vybavují slova z jednoho proslovu Petra Piťhy.

2 0
možnosti
Foto

Pavle, díky, obávám se, že nedočkáme. Muselo by dojít k radikální změně postoje vedení unie, ale ani pak by to nebylo jednoduché. Docela dobře to vystihl pan Omelka o kousek níž.

1 0
možnosti
Foto

Honzo, já beze slov, jen mlčkyR^

1 0
možnosti
Foto

Díky, Jitko. Už jsi doma?

0 0
možnosti
Foto

Ano, ptáte se správně. PROC? Toto slovo mi evokuje film Radka Johna, ktere sice poukazuje na fotbalové hulligans v tuším 80tych letech, ale masove scény, otázka proc a skandování Brusel, Brusel, mi rezonuje v uších. Bohužel, tenkrát se to vyresilo represemi, ale nyní? Jenom truchlíme a prihlizime.

1 0
možnosti
Foto

Co se asi ještě všechno musí stát, aby mocným došlo, že je to potřeba opravdu řešit? Ne, nechci spekulovat - to sem teď nepatří.

0 0
možnosti
JR

J88a19r51a 78R51a68n85k

16. 7. 2016 3:40

Jste fajn, jste slusny a jako jediny z blogeru jste vyjadril pietu, diky VamV

4 0
možnosti
Foto

Děkuju, Jaro, kdyby jim to tak mohlo pomoci...

2 0
možnosti

Honzo, díky za důstojnou pietu.....

Obávám se však, že je tento odporný čin je daň za přílišnou slušnost ze strany Evropy, resp.Francie.

Při prvních náznacích, což začalo před lety zapalováním aut na předměstí Paříže, měli být pomalu ale jistě tyto islamistické živly vypakovány okamžitě ze země. Jiná cesta není.

7 0
možnosti
JR

J71a59r64a 10R18a98n20k

16. 7. 2016 3:58

Jak? Jak zjistite Marie, kdo je a kdo neni "islamisticky zivel"? Zijete v doposud klidne Evrope a s vetsim mnozstvim muslimu jste zatim neprisli do styku, jak chcete zjistovat, kdo je vhodny byt ponechan a kdo by mel byt deportovan? Mnozi z tech mladych jsou jiz 3. generace.....Zavrit, nebo lynchovat vsechny se neda, zijeme v 21. stoleti a veskere protesty nejakych konvickovcu to jen usnadnuji tem na druhe strany barikady. Jedina moznost je mit vladu, ktera v parlamente nepopiji a nefackuje se, prezidenta, ktery je respektovan i jinde ve svete, po nekolika "funny";-( vystoupenich se to obcas nepovede.....a jak nalezt, kdyz tetovani vadi vice nez slivovice a nediplomaticke vystupovani ve svete? Nekdo, nejaka osobnost - mozna i z "kavarny", musi myslet na imigracni zakony (bonmoty skutecne nepomahaji), zijeme v dobe globalizace, tomu uz se neda vyhnout a snad kazdy, kdo ma deti, chce pro ne budoucnost, ne ve smyslu nahrabat, predat a zavrit za sebou dekl u rakve. Tim myslim i prirodu a vse v ni zijici, vadi mi kazde jedno zabiti slona (kazdych 15 minut je jeden zabit), vadi mi i fotografie synu The Donald s trofejemi z Afriky, vadi mi, ze pred OH v Soci nechali vymlatit pre 500 psu tim nejhorsim zpusobem, ktery se da prirovnat pouze k cinskym festivalum, vadi mi detske domovy v Rumunsku, kde se o deti nikdo nestara, nakonce ani Rusko na tom neni nejlepsi v tomto smeru, videla jsem zoufale veci.....o tom se snad neda ani psat.

1 0
možnosti