Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OU
Foto

S tím úředníkem bych to doplnil - každý správný úředník musí jednou za čas vymyslet nějaký nový papír, např. nařízení, směrnici, zákon, výkaz a podobně. ;-)

0 0
možnosti
Foto

A co když jeli někomu opravdu pomoci, ale na maják to nebylo?

0 0
možnosti
Foto

Nevím, myslím, že pokud to bylo naléhavé, bylo by to na ten maják. Pokud na nějaké té minutce nezáleželo, měli dodržovat pravidla.

0 0
možnosti

Onehdá jsem byl v přírodě, auto zaparkované 20 cm od krajnice. Pár set metrů za odbočkou na tuto silnici 3 či 4 třídy je značka "Rozsáhlé chránění území". Když v tom se přiřítila "chránící Oktávka" a mužici z ní vystoupivší mi začali vyhrožovat pokutou pokud neuvolním výjezd z komunikace (což byla louka) staré Felicii, se kterou si nějaký samozvaný dřevorubec bez povolení snažil razit cestu zpět na zpevněnou silnici. Po tom co jsem byl nucen popojet (uvolnit výjezd zabahněné škodovce s přívešem) a "budižkničemové" zmizeli mi začal onen "gentlemoun" vyhrožovat, že stojím na soukromém pozemku, což samozřejmě nebyla pravda. Jenom podotýkám, že vjezd motorového vozidla do Chráněného území (mimo zpevněné komunikace) není přestupkem ale dokonce trestným činem. Ale proč by se pánové ve státním obtěžovali alespoň základní znalostí dopravním značek, žeRv

1 0
možnosti
Foto

Typický příklad hloupé arogance:-(

0 0
možnosti
JS

Neházel bych všechny do jednoho pytle.

0 0
možnosti
Foto

Nic takového jsem v článku nepsal. Zastávám názor (jako Jana o kousek níž), že všechno je o konkrétních lidech, ať už mají jakoukoli profesi.

1 0
možnosti
ZJ

...pane Pražáku .... můžu směle prohlásit, že za svůj již poměrně dlouhý život jsem nezažil ANI JEDNOHO ,,pomáhače a chrániče", který by mně s kdykoliv s něčím pomohl, nebo od něčeho ochránil! Takže po životních zkušenostech nabývám přesvědčení,že normální ,,pomáhači a chrániči" neexistují a všichni se v podstatě chovají jako hovada ;-).

1 0
možnosti
Foto

Pak ovšem ono "pomáhat a chránit" je třeba považovat za klamavou reklamu;-)

0 0
možnosti
Foto

Quod licet Iovi, non licet bovi

1 0
možnosti
Foto

Je dobré o takových momentech psát, tyto momenty často stojí lidské životy a ničí celé nevinné rodiny.R^

1 0
možnosti
Foto

To je pravda, přestože zrovna tady se nic nestalo.

V

0 0
možnosti
Foto

I tací se objeví a jeden se pak diví;-)R^

1 0
možnosti
Foto

A pak už neusne, Jitko. Hezký den:-)

1 0
možnosti
JS

R^...jako vše, je to o lidech, Jeníčku - dobří dobře činí, druzí podobají se divoké svi-i...

1 0
možnosti
Foto

Hezky jsi tu starou svatou pravdu zabalila do rýmů, Jani. Krásný den:-)

1 0
možnosti
Foto

Výborné Jane! Pomahači, zvaní helfři, totiž dokáží i přímo na životě ohrozovat Ostatní na silnici. Minulý týden jsem byl na Moravě. Jejich 3 vozy stály na dálnici v odstavnm pruhu a důležitě čumeli do dalekohledu. V úseku povolené 130km rychlosti. Není třeba nic dodávat...[>-];-O Chovanec před sjezdem, ta vysoká škola chybí...

1 0
možnosti
Foto

Třeba si myslí, že bude sjíždět sjezdovku (ten Chovanec);-)

1 0
možnosti