Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZS

Jene

Velké porce moc nemusím a proto se mi líbilo - pravda, v cizině a po nákuku na vedlejší stůl a právě přinášené velké a hlavně plné talíře - že nám bez mrknutí oka rozdělili jednu porci na talíře dva. A bez příplatku 😀

Tady v Čechách se snažíme nejdříve mrknout na recenze - i když ani to není úplně vypovídající - ale asi nejlepší je prvotní pohled při vstupu. Je v poledne prázdno? A vedle v hospodě plno? Copak to asi znamená ...

1 0
možnosti
Foto

Dobré restaurace dnes už i u nás rozdělí porci na dva talíře bez mrknutí oka nebo aspoň dodají čistý talíř a příbor navíc, aby si to hosté rozdělili sami.

Vzporám, jak jsme se kdysi na cestách řídili podle toho, kolik je před tou kterou hospodou zaparkovaných kamionů, ti lidé věděli, kde se najíst a kde ne. Dneska už to při hustotě provozu asi neplatí.

Díky, Zdeni.

1 0
možnosti
Foto

Honzo, při čtení jsem si vzpomněl, jak jsme v mladí jezdili s cyklistickým oddílem, při jedné jarní akci, do hospody, kde měli vyhlášený řízek přezdívaný "sloní ucho". Nebyl tak tuhý, ale veliký a trávili jsme ho ještě dalších minimálně 50 km.

1 0
možnosti
Foto

J26a81n 29P27r65a10ž10á90k

13. 12. 2023 10:28

Davide, aspoň vám poskytl dostatek energie a mohli jste v pohodě zvládat i ty nejdelší a nejprudší krpály. Nahoru samozřejmě.

1 0
možnosti
Foto

A já ty megaporce moc nechápu, akorát pak s sebou člověk tahá krabici se zbytkama. A nebo to musí nechat, co je škoda...

1 0
možnosti
Foto

J57a34n 27P95r56a21ž65á65k

12. 12. 2023 10:37

Vidíš, z Tebe by měl Filip radost

2 0
možnosti
Foto

Indické reštaurácie mám rada také ako budha v brne

1 0
možnosti
Foto

J20a86n 31P53r47a61ž65á29k

11. 12. 2023 19:18

Janka, nemohu moc soudit, spíš si potrpím na domácí a evropskou kuchyni. 😺

2 0
možnosti
Foto

Já jsem vždy dával přednost kvalitě před kvantitou takže velké porce nejsou nic mne. Ani doma. Vzhledem k tomu, že už do práce nechodím, tak už většinou obědvám i večeřím doma, ale když už někam jdu, tak doufám, že si tam pochutnám. Před 14 dny jsem byl s bývalými zaměstnanci, kolegy a kolegyněmi v SaSaZu a byl to fakt zážitek. Doporučuji

1 0
možnosti
Foto

J29a34n 18P60r10a97ž84á34k

11. 12. 2023 19:16

Jasně, ale velké porce dobrou kvalitu nevylučují

0 0
možnosti
IL

I91v13a13n34a 30L17a46n95c13e

11. 12. 2023 17:54

Pokud se jdu do restaurace najíst, tak očekávám, že se najím. Nechci, aby se kousek masa rozvaloval uprostřed velkého talíře, oni ho opatrně přelili omáčkou, aby se někdo neurazil a na to přiloží tři kousky něčeho zeleného.

Nemám nic proti salátům, ale ty tři lístky mi nestačí, jako mi nestačí kousek masa s omáčkou, že se tam ani jeden knedlík neomočí.

Sorry

2 0
možnosti
Foto

J75a36n 79P78r44a90ž91á80k

11. 12. 2023 19:14

No bodejť. Teď budu trochu osobní, jakkoli žijete už nevím kolik let za oceánem, stále uvažujete jako správná česká žena. 😺

3 0
možnosti
Foto

Já bych vyhrál 😁😁😁👍

1 0
možnosti
Foto

J67a23n 68P62r25a59ž83á84k

11. 12. 2023 17:33

Tak u toho bych chtel byt, je radost pozorovat lidi, kteri se dokazou poradne nadlabnout

1 0
možnosti
Foto

Co se týče jídla, kvantita je vždy prvořadá. Se sentimentální slzou v oku vzpomínám na řízek „Sloní ucho“ v Nuslích u Bansethů. Budeš-li tam, neváhej si oň říct.

1 0
možnosti
Foto

J79a47n 88P66r82a49ž68á37k

11. 12. 2023 16:16

Martine, to mi něco připomíná. Asi jsem tam už kdysi byl, ale ten řízek z Fr. Lázní byl rozhodně větší, protože na sloní ucho si nepamatuji.

1 0
možnosti
Foto

J73a24n 67P32r57a89ž35á78k

11. 12. 2023 14:59

Navíc rozežraní

0 0
možnosti
  • Počet článků 2154
  • Celková karma 27,54
  • Průměrná čtenost 1309x
Psavec amatér, životní optimista, milovník svobody, prostě Střelec jak má být:-).

Články o výstavách opuštěných koček jsou na hlavní stránce blogu publikovány se souhlasem redakce.