Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LI

Tak já taky najednou tápu a tápu...;-D

0 0
možnosti
Foto

Tak ti, Honzo, nevím, jestli náhodou nejsem chlap.;-D

1 0
možnosti
Foto

Zuzi, nejsi, v tom si můžeš být jistá, vím to;-)

0 0
možnosti
ZH

;-D Naštěstí naše neštěstí netrvá do smrti, ale zhruba po padesátce se to začíná mírně zlepšovat a chlap má víc času na odložené zájmy, které dříve pod hormonálním tlakem odkládal.

Takže suma sumárum, zatímco starší chlap se věkem může osvobodit a vystačí si sám se svými koníčky a kamarády, ženská ne - ta prostě musí někoho sekýrovat, nebo případně být někým ponižovaná, a to furt... :-) Tedy statisticky, aby se někdo nečertil, že zrovna ona to má jinak...

0 0
možnosti
Foto

Nesnášela jsem šatičky, mamce se nedařilo mi je navléct. Nejlepší boty tenisky a také kopačky. Bavil mě fotbal ale líbilo se mi, že mě ogaři nefaulovali a tak trochu nadržovali. Sem tam jsme se s některými drzouny poprala a kupodivu to byli oni kdo brečeli. Ve škole nuda, takže jedničky nehrozily. Pubertu jsem zvládala těžce, tělo které dostávalo ženské tvary mě vadilo.

Při prvním zamilování mě to přešlo.

Když jsem poznala manžela byla jsem ráda za to, že jsem žena. Ovšem úplně nejhorší je ta nestálá změna hladiny hormonů. Podle toho i nálady, které se nedají ovládat. Hormony řídí celý můj život a někdy mám problém vyjít sama ze sebou, když jsou proklatě nízko. Já myslím, že muži takovou hormonální kolísavost nemají.

No asi bych to příště chtěla zkusit jako chlap.

Ale jako chlap bych nevěděla jak silný je to zážitek držet svoje narozené dítě v náručí. Ta pýcha a hrdost, že jsem to zvládla a jak je moje tělo dokonalé, schopno, vytvořit nový život....Tak teď nevím zase.....;-D

2 0
možnosti
Foto

Dani, tak to bys měla na příště těžké rozhodování. Ale jako malá holka jsi musela být jednou z těch správných rošťand:-)

1 0
možnosti
Foto

já jsem spokojenej, jako ženská vysedávající po hospodách by to vypadalo blbě.:-):-)

2 0
možnosti
Foto

Tak to chálu, Jaromíre, ale každopádně dopřejme potěšení lahodného zlatavého moku i ženám:-)

0 0
možnosti
Foto

To myslíte vážne, že vydieranie sexom je štandard?

Ja som si myslela, že sa k tomu uchyľovalo len zopár manipulačných bosoriek v dobe našich starých mám, keď nebol mimomanželský sex tak ľahko dostupný.

Rozumná žena nikdy mužovi sex neodoprie (pokiaľ na to nie sú zdravotné dôvody), lebo vie, že ak bude mať spokojného muža, bude sa mať aj ona lepšie a je to dobrou prevenciou nevery.

Ak je toto, čo popisujete naozaj štandard, nie výnimka, potom sa nečudujem, že toľko chlapov ženám zahýba a nech tie podvedené nevyplakávajú, keď si to spôsobili sami.

1 0
možnosti
Foto

S příkladem kolegy, který jsem napsal do článku, jsem se setkal už víckrát. Nedokážu statisticky říct, zda je to většinová záležitost, ale leckde to takto bohužel funguje. Váš přístup zní mnohem rozumněji a kdyby to takhle bylo všude, asi by prakticky vymizela nevěra a bylo by minimum rozvodů.

Hezký den, díky za koment.

0 0
možnosti
Foto

To sis u mě zase šplhnul, ženou jsem ráda.;-)R^

1 0
možnosti
Foto

Mám u tebe kafe, Jitko, už se těším:-)

1 0
možnosti
Foto

R^sice bych měla nějaké výhrady ale hlavně tím závěrem jsi mě přesvědčil;-)skvěle napsánoR^

2 0
možnosti
Foto

Divil bych se, Libu, kdybys byla zcela bez výhrad;-) A díky:-)

0 0
možnosti
MK

Pane Pražák, skvěle napsáno a je to toho mnohem víc proč bych nechtěla být mužem a jsem ráda ženou....takže KARMA

1 0
možnosti
Foto

Správný přístup, paní Marie. A díky:-)

0 0
možnosti
MV

To sem si pošmakoval...

1 0
možnosti
Foto

Jest mi potěšením:-)

0 0
možnosti