Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

Takových osob najdete mezi našimi "dámami" neurekom. Nedávno jsem byl za doprovodu mé pečovatelky na nakupu v místním supermarketu. Při čekání u pokladny mi jedna taková "dama" najela zezadu několikrát nákupním košíkem na moje chromé nohy. Pohybuji se pomoocí francouzských berlí nebo chodítka, kterým zde byl pro mne nákupní vozík). Když jsem jí upozornil, že každé najetí nedělá mým nemocným nohám dobře, tak mi sdělila: "Tak seďte na prdeli doma ,dědku!" Byla to Češka jako poleno. Ale zajímavé je, že byla kredenciózního typu jako ta Vaše Ruska. :-):-):-):-):-)

0 0
možnosti
FV

Bohužel, už jsou zase tady! Národ, s kterým jsme v historii společného neměli ani trochu,zase se tady pomalu roztahuje! Vzpomínám, když po roce 1990 měli občané K.V. obavy,že Němci zase všechno zkoupí! Hehe, Němci celéK.V. postavili!!!!!!!!!!!!!

2 0
možnosti
Foto

Váš blog sedí jak prdel na hrncuR^

3 1
možnosti
Foto

ještě že u nás v Česku žádné tlusté babky nemáme, pane Pražáku

3 5
možnosti
Foto

Napište o nich článek sám, pane Macku, rádi si ho přečteme:-)

5 0
možnosti

nikdy jsem za totáče takovou frontovou bojovnic nezažil, ani nemohly existovat neb by dostaly okamžitě co proto;-D jinak pro úzkej profil se chodívalo ke známým hokynářům vchodem pro zaměstnance:-)

0 7
možnosti
Foto

J78a81n38a 16M39a79j59o52v80á

15. 4. 2013 20:53

A to já zažila. Jedná jsem dokonce měla za tchýni svého času. Popis v blogu sedí naprosto přesně :-)R^

4 3
možnosti