- Napište nám
- Kontakty
- Reklama
- VOP
- Osobní údaje
- Nastavení soukromí
- Cookies
- AV služby
- Kariéra
- Předplatné MF DNES
Jane, to slovo bych nečekala, ostatní jako vždy...
Diky za cteni, Evi, obcas neskodi rici ci udelat nevinne necekane
A proč musí být zrovna zdrojem nevalné chuti ten CO2? Ten nápoj má v v různých zemích jiné složení - my máme rádi glukózo-fruktózový cukr, protože je levnější (dle wikipedie od 2014), přítomnost kokainu už asi nepamatujete, ale možná je to i vodou, protože ta točená se dělá z koncentrátu a záleží, jak Vám ji naředí. Z ekologického hlediska by mi ten CO2 vadil daleko méně něž to, že ke každému meníčku dostanu téměř celý smrk, ale zato zachráním velrybu papírovým brčkem.
Proto, že právě tím menším obsahem CO2 byla jiná, než jaká se u nás běžně prodává. Nicméně ve skutečnosti zřejmě nešlo o to, co jsem si vymyslel, ale dávkovač zároveň prskal, tak jim asi zlobilo to sycení.
Honzo, moc hezký (jako vždy) blog. Už jen po přečtení perexu, kdy píšeš, že jsi pozřel nějakou bulku, přepáleé hranolky a colu jsem nedočkavš čekal, zdali budeš reagovat na diskusní příspěvky. A ecce!!! Jsi tu...odlehlo mi. Po takovém gurmánském obědě, který popisuješ, lidé zpravidla umírají za ukrutných bolestí.
Honzo, však píšu, že to bylo z nerozvážnosti. Ale přežil jsem
Oni tam měli nesycenou colu? Já jsem si hlavně vzpomněla na dobu, kdy se zaváděla Zero. měla být lepší, než původní Light, ale přitom měla horší sladidla. Asi taky nějakej myslitel.
Zero jsem vyzkousel jednou a skoncilo to alergickou reakci.
Tam je taky CO2. Mít na výběr pivo nebo colu, beru pivo.
Honzo, máš vynikající fantazii
Jest otazkou, jak dlouho toto zustane v pouhe rovine fantazie, Horste
Honzo, díky za pobavení u ranního nedělního kafe
Honzíku, to bylo vtipné nedělní čtení!!! Nicméně... jsi si opravdu jistý, že jsi to nepsal podle skutečnosti?
Zdeni, v dnesni dobe a v tomto oboru si nemohu byt jisty vubec nicim