Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Honzo, pěkně jsi to napsal. Ano, patříme taky s mužem k těm nezodpovědným. Vařím, co hrdlo ráčí, neb v hospodě za, pardón, "prd na špízu na mátovém lůžku s uschlým žampiónem":-), dát 250, -káčé, fakt nemíním.

Ale nakupujeme ráno, a po slevách nejdeme, takže pracujícím nazavázíme:-D

1 0
možnosti
Foto

Však vím, Marie. Díky za komentář, přeju hezkou neděli:-)

1 0
možnosti
MK

Hezky popsáno,ale nesouhlasím.Člověk,který celý život pracoval má důchod odpovídající potřebám.....samozřejmě jsou i vyjímky.Stát pravidelně přidává peníze důchodců,dle mého názoru až rozmařile,ale logicky,jsou to věrní voliči.Komu prokazatelně a nezaviněně důchod nestačí,je u nás bohatý sociální systém,který nenechá nikoho zcela padnout.Sám jsi již starší a na stáří si šetřím,přestože vím,že mé nároky na život budou menší.Nikoho nehaním,ani nesnižuji,jen konstatuji.

0 2
možnosti
Foto

Uskromnit se lze lecjakým způsobem, ale jde o to, aby i tak mohl žít člověk důstojným životem, což se bohužel u všech lidí v důchodu říct nedá. Jeden příklad - zubařská péče, v níž si ze zdravotního pojištění mohou pořídit už leda tak klapačky. Ostatní nezaplatí.

1 0
možnosti
PR

"Pěkně" napsáno, škoda, že to pojednává o realitě a že jsou případy kdy člověk celý život pracoval a musí teď kupovat zlevněné věci, aby přežil. R^

2 0
možnosti
Foto

Takových lidí je bohužel hodně.

0 0
možnosti
JP

Karma. Nedávno jsem poslouchal na Primě, že důchodci a senioři ohrožují mladé řidiče na cestách pomalou jízdou. Zřejmě vymysleli nový paragraf a už neplatí, že se rychlost přizpůsobuje stavu a povaze vozovky a schopnostem řidiče. I policistka tvrdila, že úmyslná pomalá jízda je porušením zákona. Mladí asi někde potratili brzdy a volanty, nebo je to nějaká štvavá kampaň vedená z Ruska.:-)

1 0
možnosti
Foto

Úmyslně pomalá jízda ve smyslu zdržování je něco jiného než opatrná jízda. Starší lidé už nejsou tak pohotoví a mají v průměru i více naježděno, tak zřejmě jezdí opatrněji, ale to ještě neznamená, že by se courali proto, aby zdržovali. Vždyť i stotřicítkou se dá jet opatrně, pokud na to jsou podmínky.

0 0
možnosti
Foto

Nejstarší generace stále doplácí na 40 let totality, když se nechodilo nakupovat ale shánět zboží, stát fronty! Dnes jsou tito lidé obětí všech obchodních fíglů, šmejdů, kteří jim prodávají předražené zboží, deky, hrnce.... Potraviny kterým končí záruční doba, nebo jsou prostě neprodejné z jiných důvodů...Nejde s tím nic dělat....

1 0
možnosti
Foto

Důchodci jsou bohužel nejzranitelnější skupinou obyvatel a právě ti různí šmejdi toho zneužívají.

0 0
možnosti
Foto

Skvělý! Při přečtení titulku mi naskočila vráska mezi očima, ale musím říct, že jsem se dobře pobavila. Super styl :)

1 0
možnosti
Foto

Díky. Smutné však je, že je to zábavné pouze napohled.

0 0
možnosti
PN

P21e48t95r 66N70e93d94o33m74a

5. 10. 2018 13:08

"PS: Článek jsem pojal jako bohapustou ironii a příběh o babce v....." nutnost umistovat takovato upozorneni je smutnym dokladem neschopnosti prumerneho ceskeho cloveka rozeznat ironii. Staci se podivat na diskuse na satirickem webu AZ247.cz

1 0
možnosti
KS

Moje babička mi říkávala, že nikdy nečekala, že se bude mít v důchodu tak dobře. Čekala něco, co viděla u svojí babičky. K tomu dodávala: z výplaty mi strhávali něco kolem stokoruny měsíčně, prací se v zaměstnání moc čas netrávil a ve tři jsem byla doma.

0 1
možnosti
Foto

I taková místa byla - málo práce a plat, ze které nakonec vzešel nadprůměrný důchod. Ale tak to moc lidí nemělo.

0 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
6 0
možnosti
Foto

Veselo pouze napohled.

0 0
možnosti
JV

Důchodci by se měli stravovat c senátu. Až na dopravu je to velice lukrativní stravování včetně nápojů. Obídek cca 50 Kč, k tomu presíčko s kolou za dvacku.;-DR^

4 0
možnosti
Foto

Senátoři by jim to měli osobně rozvážet;-)

0 0
možnosti