Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Hmm Mamánek... kde jsem to jenom.... No nic.

A já mám partnera do Pohody heč!;-)

1 0
možnosti
Foto

J90a23n 15P40r41a92ž45á22k

14. 12. 2012 13:52

Hmmm, kde já jsem to jen hledal inspitaci... No taky nic:-)

0 0
možnosti
VK

Pane Pražáku, Vy se tu furt obracíte na ňáký dámy, které se nedostavují ... hm, a napadlo Vás, že sem žádný dámy nechodí? Ty ženské nicky, které tu vidím, jsou vesměs tragické postavy, které si zjevně chodí vyřizovat na net svý špatný zkušenosti s muži (nejdřív manžely, poté s pouhými partnery a nyní už jen se svou samotou). Je tu sice i pár blogerek, které si hrají na bezva holky do nepohody, nicméně po nakouknutí do diskuze zjistíte, že jste se ocitl na dětském pískovišti, kde se paní a dívky vyžvatlávají do svých dětských let. Skutečné dámy sem už dávno přestaly chodit (a že jich tu kdysi bylo), neboť, jak mi napsala jedna z nich, se obávají z nakažení virem hlouposti.

Článek jinak bezva, akorát mám dojem, že typ tatínek neodchází nikam, leda by jej lovla nějaká dračiče, co by si jej vyčíhla ve školce či školní družině, nýbrž naopak je to on, kdo je opuštěn ambiciózní ženou, která časem usoudí, že má doma trdlo a co teda jako s ním.

0 3
možnosti
TS

Bože, Koky, tak vám pěkně děkuju! Kteráže zoufalá kategorie jsem? ;-D

2 0
možnosti
TS

Náhodou, mně se vaše typologie moc líbí! Můj Hagrid je chlap do nepohody a sedmnáct let byla moje nejlepší kamarádka Filip, typický Tatínek, kterýžto satelit se oddělit poté, co si splnil své největší přání: Bejby :-) takže u mě typico autentico a R^!

1 0
možnosti