Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

iluminat

27. 9. 2011 22:39
v USA se takto obcas a nekde sice blbne ale je to slaby

cajicek proti tomu co se deje v EU, uz jenom proto ze si - naopak od Evropy - nevyzivuji miliony "neprizpusobivych" na plemeno. I latinos normalne makaji.

1 0
možnosti
PA

Pickup Anddropoff

27. 9. 2011 15:33
Vazne?

Na ktere planete to zijete? Ja vidim dvoji metr dnes a denne v CR i v USA. Vitkov, Krupka, maturita pro kazdeho...

0 0
možnosti
ZH

Zani

27. 9. 2011 9:48
Zas tak hloupí Amíci nejsou.

Zkus se nad tím trošku zamyslet. Proč to asi dělaj ? Berkeley není jen tak nějaká universita, tam se dostanou jen nadprůměrní studenti. Jestliže stoupá poměr barevných občanů v poměru k bílejm musí se změnit i poměry studentů. Jelikož bílí jsou dnes vzdělanější, mají i větší příjem a tím lepší přístup ke kvalitnějšímu vzdělání. No pokuď se to nezmění, tak by se za 20-30 let mohlo stát, že vypuknou velké nepokoje. A ty se zvrhnou v rasové nepokoje, protože to budou barevní, kteří začnou něco požadovat, a bude jich 3x víc než bílejch. Klidně si pak zvolej za guvernéra nejspolehlivějšího dodavatele trávy. Takže je v zájmu bílejch, aby  budoucí většina, náležitě vystudovala. Bude vládnout. Je to jen otázka matematiky. ;-)

1 0
možnosti
PK

Paeris Kiran

27. 9. 2011 11:13
Re: Zas tak hloupí Amíci nejsou.

Jestli je toho biologicky a geneticky schopna. Každý jeden aspekt lidského života je řízen vrozenými dispozicemi jedince.

Uměle zvyšované kvóty sice zajistí že lidi "vystudují" ale prak nebudou umět tak jako tak nic... takže co... sice budou mít diplom ale výsledky nebudou mít tak jako tak žádné.

Takže ne... rozhodně "není v zájmu bílejch" aby se mrhali prostředky na zbytečné vzdělávání populace která tak jako tak k ničemu nebude.

0 0
možnosti
  • Počet článků 153
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3590x
Prosazuji svobodu, kapitalismus a minimální vměšování státu do života jednotlivců. Bez politické příslušnosti.

Seznam rubrik

Oblíbené blogy

Oblíbené stránky

Oblíbené knihy