Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
E

editi

5. 8. 2009 8:34
Tenhle člověk,

je stále pomatený z předchozího článku o Paroubkovi a Putinovi. Takže to je vlastně pokračování v pomatenosti.;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
ZH

Zuzana Hejná

5. 8. 2009 7:25
šiš

Vy si vůbec neuvědomujete, jak je to krásný, když lid naslouchá...

0 0
možnosti
ZK

SID09

5. 8. 2009 6:08
Pane Pavlík

Nic z toho co se stalo, jste nepochopil. Zaměřujete se na prkotiny. Vaše stranické brýle vám jaksi nedovolí se podívat pravdě přímo do očí. To vůbec není jen o Topolánkovi a ODS. To je o tom,  že určitá skupina lidí si může koupit kteréhokoliv politika, z kterékoliv strany a dokáží přesměrovat finanční toky ze státu k soukromým firmám, jak se jim zlíbí. A taky to dělají. A politici jsou jim za to ještě vděční.!!;-D 

0 0
možnosti
JN

jeenedobik

5. 8. 2009 6:18
Re: Pane Pavlík

A určitá skupina opálených lidí může srát beztrestně na veřejných místech!!;-D

0 0
možnosti
SN

kuča

5. 8. 2009 5:06
Pane Pavlíku-

;-OVy zřejmě žijete v jiném světě,  než já. Jestli považujete dovolenou nerozvedeného premiéra s milenkou  a  lidmi  s pochybně nabytými majetky, kteří navíc ovlivňují  celou politiku za normální, pak budou konce většiny lidí v tomto státě špatné.

     Než zvolili v Americe Obamu presidentem, tak už mu jejich tajné služby hlásily, žs ve východní Evropě hrozí vláda mafií.  Myslím, že se už tak stalo.

     Buďte tak laskav a přečtěte si komentář p. Hvížďaly na NP, ať jste v obraze. Pěkný den a probuďte se!;-O

0 0
možnosti
JP

Jadap

5. 8. 2009 16:35
Re: Pane Pavlíku-

Článek pana Hvížďaly jsem četl, nesouhlasím s jeho poznámkou, že není důležité, kdo celou aféru nastartoval. Je to důležité, každý by se měl ptát, komu to slouží, tedy především, zda křehké demokracii, kterou máme u nás. Představte si, že jste na dovolené a jako šéf se tam setkáte se svou podřízenou. Někdo to vyfotí a pošle anonymně do vaší firmy. Jaké fámy z toho vzniknou?

0 0
možnosti
IV

Hell2

4. 8. 2009 23:17
Proč nikoho nezajímá,

pro koho pracuje Randák, kdo ho úkoluje a kdo s ním spolupracuje? To je podle mého mnohem závažnější, než ptákovina, kterou tady rozebírají už několik dní novináři. jak je možné,že bývalý člen tajné služby pokračujeve svých praktikách a dokonce má k tomu své lidi? A nikoho to nezajímá!!!!

0 0
možnosti
ZK

SID09

5. 8. 2009 6:12
Re: Proč nikoho nezajímá,

otázkou je spíš, proč ještě máme tajnou službu, když se zabývá pouze špiclováním na jednotlivé naše politiky navzájem ;-D  Možná někteří ještě si přilepšují posíláním fotek do bulváru. Takovou tajnou službu nepotřebujem. Nejméně 20 let už tato skvělá služba nepředala státu žádnou informaci, která by vůbec za to stála ;-D;-D!!

0 0
možnosti
IV

Hell2

4. 8. 2009 23:14
Konečně rozumnýnázor

R^R^R^

0 0
možnosti
D

da.rock

4. 8. 2009 22:48
Taky jste minule pletl bič ze stejného materiálu

ovšem na Paroubka. Asi je to koníček mnoha lidí.

(prosím, potěšte mě a sdělte mi vaši verzi, že Topolánek je nevinná obě´t spiknutí, zatímco Paroubek je přece pekelná bestie, která nás chce prodat Putinovi. Udělejte to, prosím. Bez toho neusnu.....;-D)

0 0
možnosti