Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BB

Beham Bosky

15. 7. 2012 4:59
A't už je to jakkoli

musíte snad uznat, že opilecké úlety v parlamentu, fackování a sprostá slova nejsou tou nejlepší obranou a koneckonců ani nejlepším útokem. Tedy mi jako soudný člověk odpovězte. Na to se máme nechat dívat své děti? Toto je naše a mých synů reprezentace? Na to platíme nemalé daně? Prosím o odpověd'.

1 1
možnosti
JP

Jadap

15. 7. 2012 20:02
Re: Pane běhající bosky:

Uznat nemusím nic a zvláště nemohu uznat to, co není podloženo fakty. Opilecké úlety - o tom měl rétorická cvičení D.Rath, za což byl tuším potrestán příslušnou parlamentní komisí nějakou pokutou. O fackování v parlamentu jsem nic nečetl ani neslyšel, máte-li na mysli onoho mladíka, který ministra finanací sprostě urážel na veřejnosti, šlo o výchovnou lekci, s kterou naprosto souhlasím. Sprostá slova, ta zveřejnil poslanec Skokan a je otázkou, do jaké míry zapracovala jeho fantazie, neboť záznam rozhovoru neposkytl. Nicméně tvrdím, že otcem hulvátství v politice je Miloš Zeman, jeho pokračovatelem, který M.Zemana překonal, byl J.Paroubek.

1 1
možnosti
KB

Karel2002

14. 7. 2012 21:19
Chudák pan Kalousek

oběť štvanice. Zdá se, že destruktivní levicové antireformní síly přešly do protiofenzívy.

Ale vážně...pan Pavlíku, doufám, že aspoň nepochybujete, že pan Kalousek (stejně jako paní Kočí), je sprostý jako dlaždič. Představte si, jak by to vypadalo, kdyby takto sprostí byli nějací naši levicoví politici. Víte, jak by si na nich média smlsla?

1 1
možnosti
JP

Jadap

15. 7. 2012 20:05
Re: Chudák pan Kalousek

Pane Karle2002, doufáte marně, pana Kalouska za sprostého jako dlaždič nepovažuji. Ale můžete přidat nějaké výroky sprostého dlaždiče a srovnat s výroky M.Kalouska, uvidíme.

1 1
možnosti
MP

mirek petr

14. 7. 2012 17:10
důkazy a fakta

v imunitní komisi se mluvilo jen o kause Cassa.najednou se Tejc zeptal Lessyho,zda jej Kalousek nějak neovlivnoval.ten řekl,že na něj vyvíjel nátlak.později svůj názor mírnil..šlo o předem připravené divadlo.kdyby šlo o skutečnost,ihned/!/by toto ohlásil ministrovi a premierovi.nebýt této předem připravené otázky,nikdy by o tak závažné věci neinformoval.pročněkterým lidem najednou vadí chování někoho,kdo je v politice už 15 let/!/?v žádném případě nehájím chemika s katastrofální ekonomickou aktivitou.jde mi jen o fakta a spravedlnost.je zajímavé,že ani Mazánek nemá žádný důkaz -nahraný rozhovor.a kde je sociálnost CSSD,když chce honem honem popravit politika bez jediného důkazu o jeho vině.Lessyho vykrucování je velmi průhledné.detektor lži lze nastavit falešně,taky bych na něj nešel,i když lhát neumím.tento hon na čarodějnice je řízen CSSD,možná i pravdoláskaři.už delší dobu se tu někdo snaží o politickou nestabilitu,což velmi škodí ekonomice  státu.

1 1
možnosti
B

bofums

14. 7. 2012 13:09
Když jsem včera večer napsal, že " zítra je 14. červenec",

byl příspěvek  s  udáním známých důvodů smazám! Rád bych kolegy diskutující přesvědčil o tom,

že v něm nebylo jediné sprosté slovo, naopak- POCHválil jsem některé naše slušné a inteligentní

politiky a navrhl, jak by se dalo s p.Kal. " zatočit". Administrátorovi, který toto smazal, přeji  dobré

zažití!;-D;-D

1 1
možnosti

milan166478

14. 7. 2012 13:05
Jak

toto může stvořit prodloužená mícha,nechápu.Mozek nad ní zaručeně chybí!:-)[>-]

4 1
možnosti
JP

Jadap

15. 7. 2012 20:08
Re: Jak

Milane166478, nedivte se tolik, možné je i to, že mnoho věcí nechápete.

0 0
možnosti
FH

Bouše

14. 7. 2012 12:52
Mám na to podobný názor.

R^

1 1
možnosti
S

Sawy

14. 7. 2012 11:31
Sakra pane,

mě ta vaše demagogie leze krkem. Buď to děláte schválně nebo nechápete nejzákladnější věc. Poslanec nemůže stát mimo zákon. Vámi zesměšňovaná komise je jen od toho, aby přezkoumala zda není poslanec stíhán za svou politickou činnost. Tečka. A jelikož to u VP nebylo dokázáno, doporučila její vydání. Jako každý jiný občan tohoto státu má právo očistit se před soudem. Kalousek ani nikdo jiný není kompetentní k tomu aby posuzoval její vinu. Jen soud.

8 1
možnosti
FH

Bouše

14. 7. 2012 12:51
Re: Sakra pane,

S tím by se dalo souhlasit, kdyby při vydání poslance k trestnímu stíhání platila  p r e s u m p c e   n e v i n y   až do konečného verdiktu soudu. Takto to však nefunguje. Už samotné vydání poslance k trestnímu stíhání je důvodem k tomu, aby byl zbaven důležitých postů. :-/

1 1
možnosti
PK

bakules

14. 7. 2012 11:09
karma

od ČT nic nečekám je to oranžovoodborové béčko čssd

1 1
možnosti
LMV

Lest Malého Vinnetoua

14. 7. 2012 10:23
Uhoň si svého Kalouska.

Velká prázdninová hra Rychlých šípů.

;-)

0 0
možnosti
J

jardahol

14. 7. 2012 10:20
štvanice - ?????

Pan Kalousek - veřejný činitel - v hovorech sprostý jak .. Na Velehradě se modlí vkleče a přitom chová se jako hulvát. No asi té víry moc nepobral. 

Zajímavé je, že nikdo nekomentuje Kalouskova slova z telefonátu se Skokanem: "Já jsem  ti nikdy neodmítnul nějakou dotaci. Co chceš, potřebuješ prachy?“ pokračoval tvrdě."  Takže jinými slovy, když budeš skákat tak jak hvízdám, tak dostaneš peníze.No a  poslancům TOP09 a ODS nevadí jak je sprostý - bodejť, jinak  nedostanou prachy.

Podle vyjádření samotného Kalouska bylo Skokanovo vystoupení „vrchol trapnosti a naprosté dno.“  

Neuvěřitelná reakce od člověka, který je hlavním aktérem trapnosti v hovoru - naprosté dno je pan Kalousek. Další pan poslanec TOP09 : „Takové nízké chování Skokana nebudu komentovat,“ napsal místopředseda poslaneckého klubu TOP 09 Jan Husák.  Nízké chování koho ???   Skokan to dřive nezveřejnil z loajality - to ještě byli v koalici VV+ODS+TOP09.  Ta už v současnosti není , poté co byly VV vyšachovány.

5 1
možnosti
  • Počet článků 125
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1018x
Chodím po cestách méně prošlapaných, poněkud stranou davům.

Seznam rubrik

Oblíbené knihy