Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

kuča

25. 3. 2011 5:49
Pánové diskutéři!

:-) Pokud sledujete průběžně politiku,(to tedy určitě) a hlavně sledujete-li od počátku kariéru a působení padákového mága na ministerstvu obrany, mělo by Vám být poměrně jasné, že tato akce(jde o miliony), je fakticky zástupným problémem proti desítkám, možná stovkám miliard, které byly decentně vydolovány z ministerstva obrany, lidmi bez rozdílu hodnosti a úřednického stupně.

Máte za normální, když si Kalousek vezme nejprofláknutějšího v těchto skandálech, Bartáka, za protikorupčního poradce? Já si připadám jak Alenka v říši divů!....a vo tom to je.....! Ohromné vzrušení - sice nad stovkami milionů, ale klid nad desítkami miliard a největšími soudci jsou právě ti, co toho mají za nehty nejvíc.

Davu byla předhozena oběť, která má sejmout hříchy daleko větších hříšníků!!!;-O

0 0
možnosti
G

gaisaka

25. 3. 2011 0:27
...

Já nevím, ale možná jste to nemyslel "tak zle", ale implikace z vašeho článku plynoucí  (už název!) jsou dosti hnusné a sprosté.

Jedna věc je současnost, tady řešme věcně a dle pravidel just. procesu, a v tomto smyslu má Saša zatím štít čistý, naopak jsou indicie že by za tím mohl stát Kalousek (jenž si nemá na nic co stěžovat, jeho přetrvávání v politice je jeho osobní amorální risk, asi jako kamioňák s bypassem a pěti dioptriema).

 Jsem ale už jedinej, pro koho je Saša Vondra hrdina? Jeden ze studentských vůdců?Skutečnej hrdina?

 Asi to bude jako vždy tím, kde se kdo pohybujeme a odkud bereme informace. Moje informační zdroje (nemyslím teď aktuality) jsou Brill Leiden-Boston, Eerdmans Grand Rapids a podobní výtečníci... asi nebude divu že se s mediánem české diskuze a názoru budu míjet,)

0 0
možnosti
JP

Jadap

25. 3. 2011 0:38
Re: ...

V textu se nezmiňuji ani slovem o čistém či nečistém štítu S. Vondry. Zkrátka mě ta akce pokání S. Vondry připomněla onu soudružskou kritiku a považuji to za nesmysl. Nezdá se mi to ani sprosté a hnusné je spíše to, co za celou věcí vězí. Ale to já nevím. Věcně to nic neřeší a je to jen hra pro publikum.

0 0
možnosti
U-LVM

Urb - Ledorubom v Meksike

25. 3. 2011 0:12
Vážený, pište pravdu, pakliže máte páru o tom,

co smolíte. Za socializmu se těmto sypačům popele na svou hlavu, říkalo "popeláři" a jejich éra končila počátkem 70. let. Plán byl zákon a kdo ho neuměl splnit, tak letěl třeba z místa ředitele, rovnou na vrátnici. Něco jako Vondra by však rovnou putovalo do Minkovic. Píši do Minkovic a ne do Rýnovic, kde Vondra krátce pobýval a měl tam zvláštní režim, že tak se nemají dnes chudí lidé ani o dovolené.

0 0
možnosti
JP

Jadap

25. 3. 2011 0:43
Re: Vážený, pište pravdu, pakliže máte páru o tom,

Zřejmě jste soudce, který prostudoval všechny materiály o kauze a pana Vondru chcete poslat do Minkovic. Zajímalo by mě, kolik byste mu napařil a v jaké skupině.

0 0
možnosti
V

V.Hamral.ml

24. 3. 2011 23:47
Mentální záhada,

jedním dechem pronášíte, že se vám nikdy nelíbilo Vondrovo kličkování a svalování viny na podřízeného a souběžně s tím ironizujete snahu Vondru odstranit, když je to politik. Takže: má politik kličkovat, abychom pak mohli ironizovat jeho teoretický odstřel, nebo máme chtít nekličkující politiky, aby žádné pokusy o odstřel nikdy nenastaly? Co myslíte?:-/

0 0
možnosti