Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IH

Kdo říkal moje svoboda končí tam, kde začíná svoboda druhého?

0 0
možnosti

Překrucujete... když mluvil Zeman o přesvědčování poslanců k přijetí nějakých zákonů, mluvil o kmotrovské mafii, pak zmínil neonacisty a až nakonec média, v části o mediích není není nic co by jen vzdáleně podporovalo Vaší tezi o počátku omezování svobody slova..

2 0
možnosti
JP

Zřejmě patříte k těm, kteří ten projev umí nazpaměť. To obdivuji. A máte pravdu, M.Zeman nevyslovil, že by chtěl omezit svobodu slova. Ale když si můj článek přečtete znova a pozorně, možná to pochopíte. A pokud ani napotřetí nepochopíte, doporučuji toho zanechat.

2 0
možnosti
FS

"Je velmi znepokojivé....": Já zase to vidím jako memento. Ostatně mnohé reakce, a právě i novinářské, prezidentovi dávají za pravdu. A je to velice smutné. Ostatně v podobném duchu, byť v rukavičkách,  hovořil dnes večer o některých médiích i arcibiskup Graubner. A pochybuji, že ten by chtěl s prezidentem nějak souznít.

3 2
možnosti
JP

J67a66n 64P57a71v78l32í63k

12. 3. 2013 22:16

Pokud někdo kritizuje média, je to v pořádku. Kritika je nutná, pokud je adekvátně vyargumentovaná. To právo má samozřejmě i prezident, i když by nebyla od věci jistá zdrženlivost. Nicméně vyhlásit boj proti médiím vnímám opravdu jako úmysl přistřihnout demokratickému pluralismu křídla. Považuji to za alarmující.

1 5
možnosti
JH

J79a59n 36H78l35e85d45í89k

12. 3. 2013 21:47

denně ve mně sílí dojem, že většině zdejších lidí by vyhovoval socialistický blahobyt, no a když se spojí Zaorálci se Štěchem a Rychetským, rudé odbory s presidentem a soudruhem Grebeníčkem --  bude vymalováno

2 10
možnosti
HM

Zeman jmenoval MF a LN ..jen by  mě zajímalo v čem lhaly ..že byl on sám  usvědčen ze lži a média o tom psaly?..kdo tedy potom manipuluje s veřejným míněním , není to nakonec  on  sám  lžiprezident ?

karmaR^

5 8
možnosti
Foto

problém je, že pan Zeman nelže, on jenom říká nepravdy

0 1
možnosti
  • Počet článků 125
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1018x
Chodím po cestách méně prošlapaných, poněkud stranou davům.

Seznam rubrik

Oblíbené knihy