Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JK

korado

12. 5. 2009 21:39
Ha

pokud vím, prezident Klaus nikdy neřekl, že Lisabonskou smlouvu nepodepíše. Pouze řekl, že ji podepíše tehdy, až ji ve druhém referndu schválí Irové. Bez jejich schválení je jeho podpis k ničemu. Lisabonská je stejně neplatná. Ostatně ji ještě neschválili Němci. Jsem přesvdčen, že se smlouvu podaří nakonec protlačit přes národní parlmenty, když to nešlo s voliči v referndu. Mám poct, že Klaus je jeden z mála, co má v téhle vymknuté době rozum.

0 0
možnosti
JK

korado

12. 5. 2009 21:31
Ha

. nevím nic o tom, že by prezident Klaus řekl, že Lisabonskou smlouvu nepodepíše. Pouze řekl, že ji podepíše tehdy, až ji v referendu podruhé a nebo potřetí schválí Irové. Do té doby je jeho podpis k prdu. Protože bez Irů je smlouva neplatná a pokud vím, neschválili ji ještě Němci. Celý ten řev a ten nátlak kolem té smlouvy je dost podezřelej.

0 0
možnosti
JN

5alfa

12. 5. 2009 21:00
Jinak...

karma už jen pro tohle označení! ;-D R^

"Vrchní hradní interpret prezidentových nevyřčených myšlenek pan Jakl"  

0 0
možnosti
ŠS

CHYREN

12. 5. 2009 8:33
Takhle uvažuje stroj..

a stroje neví, co je to zodpovědnost. Zejména ta zodpovědnost, která musí rozhodovat na základě faktů v kontextu dějin, současnosti a budoucnosti. Přesto, že tento článek vyzněl pro NE! příznivě...tento výklad považuji za potenciálně trgicky zcestný.Rv[>-]

0 0
možnosti