Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

BigEd

12. 8. 2009 10:45
ukradený článek Šiklovou....

"Pod peticí je podepsána doc. Jiřina Šiklová, což už dává konkrétní

směr, zjistíme-li si, že tato dáma kandiduje za stranu Zelených do

Sněmovny. Proč však do textu nenapsala, že jde o agitaci strany

Zelených?" - protože to ukradla. V dnešní době není zas tak těžké zjistit skutečného autora....  http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2009081101

0 0
možnosti
B

brnl

10. 8. 2009 9:47
Tož autor naznačuje že snad by volič

měl vybírat podle programů stran, což vidím v dnešní politické situaci jako zcela úsměvné, na ty slavné programy na ty se zapomíná tak třetí den po volbách, potom už jde jen o to co nám předvedl naposledy Topolánek, tedy splácat jakoukoliv koalici, pokud je potřeba tak nakoupit nebo zastrašit nějaké ty poslance opozice a potom být u toho když se utrácejí ty stamiliardy ze státního rozpočtu. Ohledně programu se potom voličům s úsměvem řekne že vláda je koaliční a z programu se muselo ustoupit až někde do kanálu k zeleným extremistům.

Já osobně  většinou k tomu programu  potřebuji ještě nutně důvěryhodnost těch lidí co ten program vyhlásili, tací hoši jako Topolánek s Dalíkem, Kalůsek atd. ti opravdu moc důvěry nebudí, v těch malých stranách tam by se důvěryhodní lidé určitě našli.    

0 0
možnosti
ZK

SID09

10. 8. 2009 9:02
Možná

má to provolání, či výzva, či co - nějaké formální nedostatky nějaké vámi proklamované petice, ale na druhé straně je těch několika větách hodně pravdivých slov. Vadí vám to hodně ? ;-O!!;-D

0 0
možnosti
E

editi

10. 8. 2009 8:30
Čéče,

nejsi celostátně hledaný. V TV jsem viděla podobnou tvář s tím, že z psychiatrického ústavu uprchl nebezpečný deviant, jehož hobby je psát různé připitomělosti.;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
PK

Péťa.

9. 8. 2009 23:52
Dělnická strana

Nevím, co přesně mají vyjadřovat ty zmínky o Dělnické straně v článku, ale v každém případě by její větší úspěch ve volbách mohl "zamíchat kartami" politického dění docela výrazně. Již dnes je zřejmé, že hlasy pro tuto stranu rozhodně nepropadnou. Vládnoucí strany již potřebují pořádnou opozici jako sůl.

0 0
možnosti
JP

Jadap

10. 8. 2009 7:46
Re: Dělnická strana

Zmínka o této straně je v článku proto, že se jedná o extremistickou stranu.

0 0
možnosti
DM

makovec123

9. 8. 2009 23:43
Re: Tady je originál

to neni original, to sem prave prevzal uz od pani samkovy-vesely z aktualne

0 0
možnosti
DM

makovec123

9. 8. 2009 22:27
petice

jj, tu sem sem rano daval ja, ale podle kodexu to bylo mimo, tak mi to soupli do soukromy sfery.

kazdopadne byt je to neco co pochazi od nekoho spriznenyho se zelenymi nemam pocit ze jde o jejich agitku. myslim naopak ze v tom kazdej pozna vyzvu k tomu aby volil to co je mu nejakym zpusobem nejsympatictejsi. treba ja v tom nasel par duvodu pro to volit TOPku. vyzva tam byla k tomu podumat nad malejma stranama, ale to povazuju za pomerne logickou zalezitost, protoze modrooranzovy bordel tady jaksi uz postrada soudnost a je potreba do toho cirkusu protlacit neco noveho (a snad i nejakou tu novou krev misto porad jednech a tech samych xichtu)

mate ale recht ze cela vyzva jaksi postrada reseni, ale reseni ani nabidnout nemohla. reseni musime dodat my ve chvili kdy pujdeme volit.

0 0
možnosti
JP

Jadap

10. 8. 2009 7:52
Re: petice

Nemohl jsem si vzpomenout na Vaše jméno, tak jsem odkázal na tu Samkovou. Já v tom vidím taky trochu pokus o novou sametovku nebo možná naznačení toho (když lidé nejsou schopni vyjít do ulic - to je taky výzva). A vyzývat, aby se nevolilo podle programů je opravdu hovadina.

0 0
možnosti
SZO

standa z Ostravy

9. 8. 2009 22:12
Taky mi to přišlo divné.

Trochu a zmatku a tak dále. Dojem jsem měl, aby se to dostalo co nejvíce lidem a ještě více je to pohoršovalo. Chtěli zřejmě nalít olej do ohně a trochu si pomoct.

0 0
možnosti
JN

madqwert

9. 8. 2009 22:15
Re: Taky mi to přišlo divné.

priste se zkus spis zamyslet nad obsahem te vyzvy ;-D

0 0
možnosti
JN

madqwert

9. 8. 2009 22:01
mne tedy korupce, lobbismus, klientelismus a

mafianske praktiky ODS vadi velmi a proto budu volit nove tvare na kandidatce strany veci verejne R^[>-];-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 125
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1018x
Chodím po cestách méně prošlapaných, poněkud stranou davům.

Seznam rubrik

Oblíbené knihy