Diskuse

Magoři

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Docela souhlasím , ale....Všichni píšeme o této ( a vlastně o skoro všech) kauze z úhlu " zvenku to tak vyzerá". Teď s tím časováním a dávkováním dalších poznatků těsně před vytvářením nové vlády to začíná vypadat na koordinovanou akci.

Není bez zajímavosti , že poté , co jezevec vylezl z nory ( cituji samotného p. prez. MZ), destrukce politického systému nabírá obrátky. Inu , prezident sjednotitel ( opět volně dle MZ);-D

0 0
možnosti

Stát se toto v některé latinskoamerické zemi, tak se o tom u nás píše

0 0
možnosti

jako o puči. Karma

0 0
možnosti

Karma ale obavam se, ze to nebude tak jednoduche. Tim myslim, ze duvody nebudou v magorstvi dotycnych a ani v tom ze by byla zaangazovana jakakoliv politicka strana. Obavam se, ze cela akce daleko presahuje politicky rozmer. A v tom tkvi jeji nebezpeci a hlavne v tom, ze obcane nabyli presvedceni, ze vse se deje v zajmu spravedlnosti. Jak ze je to napsano v Bibli? "Blahoslaveni chudi duchem, nebot jejich je kralovstvi nebeske"....No nevim nevim, aby to nakonec nebylo jako s temi 72 pannami u muslimu. Taky pekna fama.

0 0
možnosti

:-) Já budu první ! Vy jste tak detailně seznámen s tím co je obviněným kladeno za vinu, že o tom tak přesvědčivě píšete? Současný systém postupného tunelování tohoto státu Vám zřejmě vyhovuje! Proto ta mateřská starost!RvRvRv

0 2
možnosti

Pane Nováku, nejsem detailně seznámen. Jenom se mi situace jeví jako když se zahradník chce zbavit škůdce tak, že zlikviduje celou zahradu.

1 0
možnosti

Anai netušíte, jak to slíznete ........ KARMA !!!

2 0
možnosti
  • Počet článků 125
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1018x
Chodím po cestách méně prošlapaných, poněkud stranou davům.

Seznam rubrik

Oblíbené knihy