Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

mmmm1

29. 9. 2009 14:48
...

-možná, kdyby to nebylo standardní jednání, tak politici budou přemýšlet o tom, že to může být provokace a nevemou, ale oni do toho jdou bez servítek...8-o prostě každo denní rutina...  říkám Vám neberte ty úplatky nebo se z toho....CHocholoušek :--));-(

0 0
možnosti
FS

aroneček

29. 9. 2009 8:26
Velký kus pravdy

má autor,když poukazuje na metody některých novinářů,ale na druhé straně bychom se nedověděli nic o některých(jen některých!)nepravostech naších politiků.Je ovšem i pravdou to,s jakou vehemencí se někteří pravicoví novináři,zaměřují především na levicové politiky a jak si to vychutnávají.Musí nám být taky jasné,že lobování je u nás běžné a přiznejme si,kolik jich bylo průhledných,Chtěl bych znát počet takových"čistých" lobbování  u ODS,SOC.DEMOKRACIE,LIDOVCŮ,kteří se teď pomalu tetelí blahem,my nic,my jsme čistí.Zajímalo by mne taky,aby se uveřejnilo,co chtěli tito novináři,čili údajní dárci za svůj peníz?A to je důležité!Nehájím teď Dolejše,ale ať nám řeknou pání z Mladé fronty vše. 

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

29. 9. 2009 7:48
Sorry

Chápu nesouhlas s provokací, ale na druhou stranu ... je lepší, když provokatéry nastrčují noviny (média) než když je nastrčuje Policie.

Víte, existuje rčení "každý člověk má svou cenu", tj. každý je v určité konstelaci úplaný. Podle mne se díky těmhle provokacím snižuje počet lidí, kteří mají vzhledem ke své funkci "nízkou cenu". Možná se teď poslanci začnou více ohlížet než budou za něco lobbovat (lobbing jako samotný není opovrženíhodný, ale musí mít jasná pravidla), případně dají pravidla lobbování na papír. A ještě něco - v demokracii jsou média "hlídacím psem", tedy měla by být. V ČR je nevalná úroveň investigace, na druhou stranu se novináři stále zlepšují. Podívejte se, jak se psalo o aféře Bamberg, nebo o tajných účech ODS..

0 0
možnosti
JP

Jadap

29. 9. 2009 8:14
Re: Sorry

Souhlasím, že média mají být "hlídacím psem" demokracie, ovšem toho, co se stalo, nikoliv toho, co by se stalo nebo co se nestalo.

0 0
možnosti
A

aor

29. 9. 2009 6:37
Souhlas

R^

0 0
možnosti
K

kevinbb

29. 9. 2009 4:04
Ano

je to provokace kde slabsi, chamtivejsi a z jinych dalsich duvodu jedinci podlehnou.

Bohuzel, provokace je silna zbran a mate pravdu asi se tomu tezko da zabranit. A bojim se, ze v kazdem cloveku je jeho druhe ja.

0 0
možnosti
K

Kačka5

29. 9. 2009 3:38
Souhlas

Je smutné, kolik lidí nekriticky věří našim pisálkům, jejichž cílem není informovat, ale navnadit čtenáře, aby si koupili jejich plátek (např. Reflex pod vedení Šafra, ale obávám se, že se to týká většiny našich médií, včetně ČT).

Je smutné, že veřejné mínění dnes ovlivňují buď jedinci, kteří vystudovali "obor žurnalistika", zaměřený především  na propagandu a ovlivňování veřejného mínění (v tom se nijak neliší od absolventů žurnalistiky z dob socialismu), kteří jsou převážně absolutní diletanti v tom, o čem referují, nebo opoždění bijci, kteří se snaží ospravedlnit své úlety z minula štvaním proti imaginárnímu nepříteli (např. Štětina, Pacnetr a mnoho jiných).

0 0
možnosti
K

Kačka5

29. 9. 2009 3:39
Re: Souhlas- pokračování

Dnes se  "novináři" nepídí po informacích, ale mechanicky přejímají informace z několika zglobalizovaných agentur, opisují od sebe navzájem a kvůli zvýšení prodejnosti svého plátku organizují provokační akce. Pročpak nám soudruzi z MFD neotitulkovali celé nesrozumitelné video  s p. Dolejšem, ale jen některé části? Už máme příliš moc zkušeností s tím, jak se dá vytržením vět ze souvislostí překroutit vyjádření kohokoli. Virtuální realita vytvářená nedovzdělanci, kteří se pasují za "hlídací psy demokracie". Směšné a absurdní, ale, jak je vidět, účinné k oblbování a rozeštvávání lidí.

0 0
možnosti
W

wiki5.5

29. 9. 2009 2:55
srovnavat demokacii

s dobou gestapa nebo stb je tedy dost silne kafe

0 0
možnosti