Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LV

Takže u Vas doma si naplánujete, co všechno si pořídíte, a podle toho zvolíte příjmy? To jste fakt dobří.

Myslel jsem, že obvykle to je naopak. Že si nejdříve spocitam, kolik mám, případně kolik jsem ještě schopen získat,a podle toho si naplánuju výdaje.

Ale já jsem jen hloupej volič petikolky. Třeba mi to časem Havlíček, Schillerová, Okamura a Vrábel vysvětlí, jak se to dělá správně.

3 0
možnosti
VF

Tvorba státního rozpočtu a jeho čerpání, hospodaření vlády a hospodaření s rozpočty jednotlivých resortů (ministerstev), machinace a manipulace s dotačními tituly, řízení a financování státní správy, souhrnně hospodaření a správa státu, je velmi stručně řečeno jedna obrovská, nekontrolovatelná a neproniknutelná řežba nepřehledných zájmových klanů. Je to chaotický propletenec tisíců vazeb státní byrokracie, politických šašků a místního i zahraničního korporátu, jehož výsledkem je především parazitický odliv kapitálu směrem ke korporátním ovladačům a posilování moci a ekonomického statusu místních satrapů. Souhrnně jde o stav udržování neokoloniální závislé gubernie, určené k plnění vazalských geopolitických funkcí. Celkový guberniální marasmus není výsledkem pouze vládnutí pětidemoliční destrukce, ale výsledkem postupného třicetiletého rozkradení a rozvratu celého bývalého státu.

1 2
možnosti
LV

Vy byste mohl z fleku znovu vydávat Rudé Právo, člověče.

3 1
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 25,05
  • Průměrná čtenost 875x
Kromě práva, které jsem vystudoval, se zajímám o politiku, filozofii, makro-ekonomii, sport, společenský vývoj.

Jednou budem dál (možná) - k tomu nám dopomáhej AGI, resp. CML. 

Seznam rubrik