Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výborná analýza. Pokud bude presidentem KS, pak Benešovy dekrety padnou. Majitelé nemovitostí v Sudetech budou mít smůlu. Dále prorokuji, že pokud bude KS presidentem, určitě rozšíří svůj majetek o jižní větev.

3 4
možnosti

J39a46n 80P37a95p74e76ž

13. 1. 2013 18:13

A nejen to. Nikdo zatim nezaznamenal kolik lesu vracenych v restituci cirkvim je v primem sousedstvi panstvi pana Knizete a jsem si jisty, ze drive nebo pozdeji skonci jako soucast tohoto panstvi:(

3 3
možnosti

P36e28t26r 97J77a15n25s32k81y

13. 1. 2013 17:10

pokazovat na chyby v pripade milose zemana je docela nesnandne.. ten totiz o svych chybach mluvi a dokonce o nich napsal knihu.. z chyb se poucil a prezidentsky urad mu da snaci aby to dokazal verejnosti..

4 1
možnosti

Souhlasím a k tomu dodávám. V aktivní politice byl Zeman  jen do r. 2002. Když podepsal opoziční smlouvu, měl i dobré návrhy, chtěl oddělit důchodový účet od ostatního, ale Klaus ho přehlasoval. Za jeho působení byl odsouzen za rozkrádení Liberty  ministr Svoboda a jeho spolupracovnice. Od r. 2002 není v politice.  Budu ho volit jako menší zlo. [>-]Nevolila jsem ani jednoho. Ke knížeti mám několik výhrad  neumí zazpívat správně česky naší hymnu a zpívá falešně. Bylo to tristní. Jeho žena Therese je Rakušanka a první dáma by tudíž nebyla Češka. To si Češi přejete?A k tomu všemu jeho účinkování v Topce  v čele s Kalouskem, souhlas s církevními resticemií, daňovým  balíčkem,  atd. !!

2 1
možnosti
  • Počet článků 47
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2848x
Cestovatel jsem specializovaný na Afriku, se zaměřením na safari a Latinskou Ameriku, se zaměřením na předkolumbovské kultury, zejména ty peruánské. Tiskový mluvčí Asociace cestovních kanceláří ČR, majitel cestovní kanceláře Marco Polo Int. (www.marco-polo.cz) a výrobce nábytku La Casa Nova. (www.lacasanova.cz)