Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

dva mraky

15. 2. 2011 16:21
dělejte si domácí úkoly

Trochu se zapomíná na to, co celou tuhle odborářskou akci spustilo, co naše chytré lékařské hlavičky inspirovalo. Byl to veletrh pracovních příležitostí pro lékaře a zdravotnický personál, který se uskutečnil v Praze a který organizovaly některé regiony z Německa...tak tehdy si iniciativy tak maximálně všimnul autor a zbytek článku jen o málo lepší

Pane dělejte si domácí úkoly, jinak budete vždycky psát hlouposti.

0 0
možnosti
M

mubu

15. 2. 2011 11:41
Je pravda

že bez moderních přístrojů a léků se lékaři neobejdou. Kdyby s nimi alespoň uměli zacházet!! Všichni ale ti elektronici, fyzici, matematici, biochemici, ..., kteří tyto přístroje a léky vynalézají, pěkně ostrouhají. Slávu a smetánku slízne lékař, který vás strčí do tomografu nebo vám do zadku píchne nějaký lék, na jejichž vývoji se nijak nepodílel.

0 0
možnosti
A

Apodemus

15. 2. 2011 10:45
od cloveka co procestoval pul sveta

byl cekal vetsi miru nadhledu, inteligence a mene ceske malomestacke malosti a prizemni zavisti. Rv

0 0
možnosti
AL

nechci vyrusovat

15. 2. 2011 11:01
Re: od cloveka co procestoval pul sveta

Apodemus - jak vznešený nick pro lékaře. Nic to nemění na tom, že ze strany lékařské komory šlo o zcela bezohledné vydírání a tento ošklivý sliz na vás, páni doktoři spolu s nedůvěrou k vám už zůstane. Nepříjemné, neochotné chování nemocničních lékařů k pacientům žádné finanční zvýhodňování nezlepší, pouze přispěje k tomu, že se budou cítit ještě více nadřazeni. Prostě dále vzroste kasta nadřazených.

RvRvRv

0 0
možnosti
JK

Indi.HK

15. 2. 2011 10:18
Dobrý den

Jeden z nejlepších článků k éto problematice.

0 0
možnosti
P

pesimistafurt

15. 2. 2011 10:22
Re: Dobrý den

bitva skončila, už si nemuste nic nalhávat; vítrěz prokázal, že je lepší a je to vítěz, kdo bere zpravidla vše

0 0
možnosti
BP

boris.pouzar

15. 2. 2011 10:06
peníze,které dostanou lékaři

budou asi nejvíce chybět defraudantům,kteří tunelují systém veřejného zdravotního pojištění - např. IZIP - to pro Vaší alespoň základní orientaci.

No - myslím,že uděláte lépe,když uděláte šťáru v nějakém Vašem smluvním hotelu,jestli tam nemají šváby,nebo jestli fungují dobře hostesky.Psaní o něčem,o čem víte velké kulové, Vám opravdu moc nejde ...

0 0
možnosti
ČP

nemorose

15. 2. 2011 10:41
Re: peníze,které dostanou lékaři

á, naše elita se vyjádřila.

0 0
možnosti
TX

Tomas_X7

15. 2. 2011 9:56
Rekordní počet hloupostí

Lékaři předložili zcela konkrétní návrhy jak získat více peněz v rámci stávajícího systému, nikdy nechtěli žádné peníze navíc, to, že konkrétně vám osobně nepřinesli své návrhy pod nos není jejich chyba. Nakolik jsou jejich návrhy prakticky reálné je druhá věc, ale vy nepíšete pravdu.

S přístrojí je to přesně naopak. Nakupují se až příliš moderní přístroje a zapomíná se na to, že efekt přístroje pro pacienta je pouze tehdy, pokud s ním pracuje kvalitní lékař. Výdaje na přístroje a na mzdy lékařů jsou v těžkém nepoměru oproti západní Evropě. Rozhodně je mnohem lepší 3 roky starý rentgen a český lékař, než nejmodernější rentgen a rumunský lékař. Dost o tom vím, ale jako lékař nepracuji.

Jak mohou nemocniční lékaři více vydělat zlepšením práce, když žádná pojišťovna neplatí za kvalitu, která se nijak neměří!!!!!!

Od většiny léků existuje více druhů balení, třeba 20, 30, 50 a 100 tablet. Když budete vymačkávat půl masti z tuby, tak se vám zkazí dřív, než ji spotřebujete.

0 0
možnosti
P

pesimistafurt

15. 2. 2011 10:06
Re: Rekordní počet hloupostí

že autor neví o čem mluví je mezi jiným i jeho tvrzení o inspiraci lékařů na jakémsi veletrhu, který se uskutečníl až za téměř půl roku po vyhlášení jejich akce

0 0
možnosti
AF

Alex1966

15. 2. 2011 9:56
Antiteze

Zkuste vyvrátit nebo potvrdit myšlenku: Všem jde jen o peníze.

Řešení: Hledejte vnitřní rezervy, nic navíc nedostanete.

Zhodnocení: Zní to dobře, populárně (populisticky*), ale třeba politici (zastupující stát) se toho nedrží. Daně, dotace a dávky mění zvednutím ruky, s lehkým srdcem.

Proč my občané máme jen mlčky srazit paty?

0 0
možnosti
R

rebereb

15. 2. 2011 9:47
Pane Papeži, asi by bylo lepší,

kdybyste se přeci jenom držel té turistiky.

Já se například nevyznám v chemii, ta problematika je mi cizí. A tak o ní raději nepíši, abych nezaplňoval blogy pitomostmi.

0 0
možnosti
PJ

Hellmoon

15. 2. 2011 9:45
Studium na univerzitě je jednoznačně oceněno

;-D;-D;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 47
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2848x
Cestovatel jsem specializovaný na Afriku, se zaměřením na safari a Latinskou Ameriku, se zaměřením na předkolumbovské kultury, zejména ty peruánské. Tiskový mluvčí Asociace cestovních kanceláří ČR, majitel cestovní kanceláře Marco Polo Int. (www.marco-polo.cz) a výrobce nábytku La Casa Nova. (www.lacasanova.cz)