Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LS

volly

2. 12. 2011 17:15
Ten rok 2012

asi bude mit neco do sebe . Krach Eura ...rozpad Evropske Unie....v zemich tzv Arabskeho jara vidim jen dve moznosti .  A to bud nastoleni tvrdeho Islamistickeho statu  a nebo naprosty rozpad cele spolecnosti se vsemi negativnimi dusledky s toho vyplyvajici ( obcanska valka kazdeho s kazdym ,chaos, bezvladi atd. ) V neposledni rade  muze dojit na to nejhorsi . Dalsi valka Arabu  s Izraelem. A je nabidleni ,ze tahle valka na blizkem vychode se muze velice lehko prerodit do valky atomove a to bude pocatek konce nas vsech ..................KEZ BYCH NEMEL PRAVDU  ....doufam ,ze je to jen moje fantasmagorie .Ale mam takovy dojem ,ze kazdy nasledujici den, tyden, mesic jsme blize a blize tomu nasemu tragickemu konci  . No konec koncu uvidime nebudeme predbihat ze?

0 0
možnosti
PSI

Pavel Skeptik IV

2. 12. 2011 11:36
Bohužel,

máte pravdu! ;-(

Taky jsem byl za skoro fašistu  když jsem multikulti varoval.;-€

1 0
možnosti
A

agent_A54

2. 12. 2011 10:47
No třeba to nakonec dopadne jinak, než jak píšete

Kdesi jsem četl, že pro tamní země a jeho obyvatelstvo je ekonomicky úspěšné Turecko se svým sekulárním státem i demokratickým volebním systémem garantovaným armádou velikým vzorem... Snad tomu mohu věřit i když nejsem odborník na problematiku... Ale v souvislosti s Arabským jarem jsem si všiml jiné věci - jak je zase sakra drahá ropa! No a s tím patrně nějak souvisí i hloubka dluhové krize EU a další nepříjemnosti... Skoro to vypadá jako požehnání pro ropné magnáty a šejky. No a také jsem se z jednoho literárního zdroje dozvěděl, že Kaddáfí se ve své Zelené knize dopustil mnoha rouhání proti islámu... a také vznesl požadavek, aby za ropu Libie nedostávala dolary, ale cenné kovy včetně zlata... Kromě Libie se v ropných Arabských státech Arabské jaro nekonalo a nekoná  - V Bahrajnu za pomoci S.A. náznaky byly vyřešeny hned ze začátku... Tak nevím, ale to by na Arabské jaro mohlo vrhat jiné světlo, pokud je to vše pravda... Jinak bych ale Arabům přál změnu k lepšímu.

0 0
možnosti
MV

marek,voksay.idnes

2. 12. 2011 10:14
Naprostý souhlas pane kolego .....

R^

0 0
možnosti
G

Gašpo_2

2. 12. 2011 9:37
To je vcelku márne

Ja by som si mohol prihrievať polievčičku a kasať sa tým ako som hneď v zárodku predpovedal ako to dopadne.

Miesto toho ale cítim pocit márnosti. Svetu vládne blbosť a chaos.

Ruku na srdce naša "civilizácia" si pád zaslúži. Je to určite nespravodlivé voči určitému percentu dobrých, poctivých a rozumných ľudí, ktorí v nej žijú. Strašne nespravodlivé.

Ničmenej fakt, že vačšinu populácie tvorí banda naprostých imbecilov, ochotná podporovať ďaľšiu bandu imbecilov, ktorá jej vládne, je devastujúci.:-/

2 0
možnosti
MV

marek,voksay.idnes

2. 12. 2011 10:47
Re: To je vcelku márne

naprosto přesně ... do kamene tesat vaši poslední větu Gašpo. Tu si musím uložit a dát s Vaším dovolením na svůj web jako heslo. Nebo raději ta poslední tři věty- ať je ta myšlenka komplet. Díky

0 0
možnosti
FM

František Matějka

2. 12. 2011 9:36
Až na můj jiný pohled na spolupráci s Tureckem..

... naprostý souhlas. Děkuji.

0 0
možnosti
JP

JaromírP.

2. 12. 2011 9:22
Výborně napsáno

R^

0 0
možnosti
K

kion333

2. 12. 2011 9:10
Tak

vcelku souhlasR^

0 0
možnosti
IH

misaviki

2. 12. 2011 9:10
.

Ale to věděl každý trochu rozumný človek, když to začalo, jak to dopadne. Jen naivkové a blázni se radovali z "demokratického" procesu. Dopadne to jako v Íránu, kdy svrhli "zlého šáha" a do země se vrátil západem podporovaný "intelektuál Chomejní", který v následujích letech nechal popravit tisíce lidí a zavedl v Íránu to, co tam dnes je. Jdu blejt velebnosti.

1 0
možnosti
C

Camino.

3. 12. 2011 4:47
Re: .

Dobry blog az na to Turecko, z toho bych mela strach...... v prispevek od misaviki je  bohuzel pravda;-(

0 0
možnosti