KOJENECKÉ VETO

Myslete si o mě co chcete, teď se opravdu nesnažím vetřít do přízně Prezidenta. Máme tu další VETO, a opět víří náladu snad všech kdo o něm slyší.

Kojenecký ústavJan Zátorský, zdroj: isifa/LN

ALE vážení rozhněvaní, četli jste ten návrh zákona? Víte co ten zákon má všechno změnit?
NE?

 Ani já jsem ho nečetl, ale vím kudy ten zákon musel projít
Prošel poslaneckou sněmovnou a prošel senátem, a jak už jsem pochopil těmto institucím se nedá věřit.
Prezident je můj zaměstanacec,  stejně tak jako poslanci a senátoři, a je to i Váš zaměstnanec. Jako jeho šéf se nebudu zvedat ze židle, dokud se sám nepřesvědčím, že toto KOJENECKÉ VETO je opravdu prasárna….

Ono by k tomu zákonu mohlo být přilepeno něco co se lidem dole neříká…. poslanci se možná jen naivně domnívali, že si prezident právě proto, že se jedná o zákon týkající se kojenců nebo chcete-li nemluvňat a miminek obecně, svoje právo veta použít nedovolí…..
Že by konspirace, kterou jsem si právě teď vycucal z prstu?  Možná, ale od našeho parlamentu bych se tomu ani nedivil.

 
Domnívám se, že Prezident, ať již se Vám jeho práce líbí nebo ne, ten návrh četl nejpozději v okamžiku když mu přistál na stole… Takový diletant, aby si v otázce Vetovat/Nevetovat hodil ráno korunou to přes všechny své temné stránky snad přece jen není.

Ano, jistě by měl do debaty vstoupit dříve než v okamžiku kdy jakýkoliv zákon vetuje. Možná to i udělal (snad to není jen mé zbožné přání) , jen to nebylo vidět. Přes tu mlhu různých afér, to nemuselo být vidět.
Takový titulek jako „Klaus se ptá poslanců jak to s těmi kojeneckými ústavy myslí“ by toho asi tolik, co titulek „Klaus žere kojence z ústavů“  tolik neprodal.
P.S.:  Myslím, že prezident Klaus dobře věděl jaký BUGR to ve společnosti způsobí.  Jde jen o to komu ten BUGR slouží….a ať je Klaus  jaký chce rozhodně „vidí“ dál než já.

Zeptejte se ho sami na www.klaus.cz  ukažte, že Vás zajímá země ve které žijete.

Autor: Lukáš Janouš | čtvrtek 13.9.2012 17:00 | karma článku: 6,37 | přečteno: 767x
  • Další články autora

Lukáš Janouš

Stojím za Andrejem Babišem

10.6.2019 v 12:00 | Karma: 28,53

Lukáš Janouš

Letenka pro Miloše

7.4.2015 v 14:00 | Karma: 19,78

Lukáš Janouš

Nikdo

4.4.2015 v 20:02 | Karma: 17,91

Lukáš Janouš

Ten nás zase vypek!

19.3.2015 v 14:00 | Karma: 7,11