Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LM

LukinoL

2. 9. 2012 19:46
Strach z Franze? To spíš z jeho voličů...

Típněte toho jointa, Lukáši a dejte si mokrej hadr na čelo... Na na blbý nápady jsou prej dobrý kyselý vokurky (ne jíst, ale natírat!) a člověk je pak celej takovej veselejší… ;-)

1 0
možnosti
L

Lookatme

3. 9. 2012 15:29
Re: Strach z Franze? To spíš z jeho voličů...

A Vám nějaké okurky zbyly?

0 0
možnosti
K

kOBLICH

2. 9. 2012 18:27
Kdo se bojí je špatně položená otázka

Zeptejte se: Kdo se štítí Vladimíra Franze?

1 0
možnosti
DH

čarovná rybí kostička

2. 9. 2012 9:07
Extrémě potetovaný obličej

má tu zásadní vadu, že ztrácí jakýkoli vlastní výraz a stává se nečitelným. Naprosto nic proti panu Francovi, ale pohled na něj ve mě vždy vyvolá obraz roztomilých Ladových čertů. Bohužel, člověka s nesnímatelnou maskou za prezidenta volit nemohu.

4 0
možnosti
JV

jafava

2. 9. 2012 7:30
Profesor Franz je jediným volitelným kandidátem!

Když už holt jsme republika a reprezentanti našeho státu nejsou ke svým funkcím cepováni již "od plenek", jak to bývá v monarchiích, jeví se mi tento inteligentní, vzdělaný a decentně vystupující pán, jako nejlepší z nabízejících se kandidátů na našeho prezidenta. Tetování , pokud je vidět, sestává z ornamentů, nikoliv lascivních obrázků, proto v něm nevidím překážku zvolení. Na rozdíl od ostatních kandidátů, jejichž duše a mysli jsou pošpiněny partajním politikařením a sny o podojení veřejných rozpočtů, i když jejich tváře, hladké jako dětské prdelky, se na nás farizejsky usmívají z reprezentačních, retuší upravených, fotografií, tento pán si s nikým nezadal.R^[>-]R^

7 1
možnosti
MH

motke

2. 9. 2012 7:39
Re: Profesor Franz je jediným volitelným kandidátem!

Pokud bude zvolen tak k nám budou proudit početné navštěvy domorodých kmenů z tichomoří což jistě naši zemičku hoodně zviditelní!

P.S.Nic proti p.Franzovi nemám.

0 0
možnosti
JB

drummond74

2. 9. 2012 0:28
mám-li si vybrat mezi

vypitcem Zemanem, bezpáteřním úředníčkem Fischerem, senilním Schwarzenbergem, rádobysvtětákem Švejnarem, panem já-nic-já muzikant Sobotkou, slepicí Bobošíkovou, dámami Roithovou a Samkovou, hradním poskokem Jaklem, nicneříkajícím Dientsbierem a kariéristou Dlouhým, tak ať se na to dívám z kterékoliv strany, jeví se mi  Vladimír Franz jako první jméno, které mě vede k zamyšlení a serioznímu zvážení, zda bych mu dal svůj hlas. Všechna ostatní jména jsou žalostným obrazem naší země - jestli je toto, co jsme schopni vygenerovat za kandidáty na prezidneta, tak to jsme na to dost špatně.

14 1
možnosti
MF

falm

1. 9. 2012 23:22
Bojí? Spíš se mu směje.

Nesoudnej kolotočář, který už neví jak se zviditelnit. :-/

V Japonsku si dávají lidi "vygumovat" tetování, aby si udrželi důstojnou práci, a tady se něco takový uchází o prezidentství. To také o něčem svědčí, že?

A stále platí, že obal prodává, že? ;-)

6 0
možnosti
DK

legioo

1. 9. 2012 23:36
Re: Bojí? Spíš se mu směje.

Davat za vzor zrovna japonsky pracovni system, kdy je individualita potlacena az na same dno a kde je nejvysi pocet sebevrazd spojeny prave s pracovnim drilem, neni zrovna stastny. Takze radeji kerkare, nez dalsi krysu prevlecenou za nuceny smich a hadry za majlant. Berme to treba tak, ze pan Franz ma maurske predky.

6 1
možnosti
G:

Gwendolyn :)

1. 9. 2012 23:05
Nemyslim, ze se ho nekdo boji,

ale na roli presidenta je nevhodny. President zemi reprezentuje, CR by melo pracovat na zlepseni image, ne jit jeste dolu. Franz vypada jako by utekl z cirkusu/lochu (vyberte si sami), tim tetovanim ukazuje na jeho osobnost, ale to je dobre maximalne nekam do umeleckych budoaru, ne do kancelare presidenta.

7 0
možnosti
W

wiki5.5

1. 9. 2012 23:22
Re: Nemyslim, ze se ho nekdo boji,

jste moc konzervativni... lide, kteri oslnili svet Entropou a holinkami muzou jiste prinest dalsi novinku ;-)

6 0
možnosti
UU

hryhryhry

1. 9. 2012 23:04
do Řecka jezdí milionkrát víc lidí

a zbohatli jen hoteliéři a restauratéři, kteří neodvedli daně. Ale takového šaška si zasloužíme, to je fakt.

0 0
možnosti
ZS

škovras

1. 9. 2012 22:37
No,

že by se sem hrnuli investoři se svými penězi jen proto, aby viděli pomalovaného prezidenta, na to bych moc nespoléhal. Nejsem žádný staromilec, doba jistě pokročila, ale vím, že žádná anomálie nevzbuzuje důvěru. Spíš zvědavost. Každý bohém jistě může vykládat, že nezáleží na zevnějšku, ale na tom, co má v hlavě (do určité míry souhlasím), ale když přijde na "lámání chleba", opustí uválené džíny a svetr a navlékne se do obleku. Jenže pan V.F. by to neměl tak jednoduché. Obličej nelze převléknout, že. Vytanula mi vzpomínka na Jána Langoše, kdysi federálního ministra vnitra (dej mu Pánbůh lehkou zem). Dlouhé vlasy, spíš umaštěné rousy. Policajti mu říkali "vodník Česílko". A ministr jiné země, který s ním dopoledne jednal, se nás na večeři ptal a nevěřícně kroutil hlavou, co že je to za exota. A to byl zjev J.Langoše skutečně slabý odvar pana V. Franze. Takže za mne NE. Neprahnu po tom, aby se sem jezdili dívat prezidenti jiných zemí jako do ZOO. Věřím, že ani pan V.F. by si to nepřál.

5 0
možnosti
M

Michaell

1. 9. 2012 22:31
Může být barva pleti uchazeče o prezidentský úřad pozměněna

Přeci celkově tetovaný obličej zakrývá původní barvu pleti, je

to jakási maska.

Pokud někdo potká takového člověka, může si o něm myslet ledacos,

jen ne to, že

by to mohl být náš budoucí prezident.

1 0
možnosti
  • Počet článků 60
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1087x
Hroch je při vyrušení skoro stejně nebezpečnej jako já. Proto mám rád hrochy..

Seznam rubrik