Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

kaktusak

13. 10. 2012 0:48
Tohle by byla cesta do Řecka.

Kdyby Řekové platili daně, současné problémy by neexistovaly. Navzdory všem nehospodárnostem.

Prostě si občané tuhle vládu zvolili, tak ji mají, včetně daní. Odcestovat do daňového ráje, to je řešení pro nespokojence.

0 0
možnosti

Lookatme

13. 10. 2012 13:55
Re: Tohle by byla cesta do Řecka.

Současné problémy by neexistovaly pokud by vlády dělali to co mají a v honbě za znovuzvolením neuplácely svoje občany porodným, pastelkovným a v Řecku Ouzovným.  Řízení státu má být efektivní a úsporné, dokud stát na každou kravinu potřebuje nový úřad, nespasí ho ani 100% daň. Pokud se "odborník" pozná podle správné barvy stranické legitimace, je lepší aby nedělal nic. A to kdekoliv [>-]!

0 0
možnosti

ahaswer

12. 10. 2012 17:55
Zajímavé,leč utopie

To by mohlo fungovat,kdyby byl stát významně odříznut od zdrojů.To by museli VŠICHNI občané přestat platit daně,které závisí na jejich vůli.Pokud si je rozeberete,tak jich jer docela málo.

Musíte totiž platit: DPH a další spotřební daně,zaměstnanci daň ze mzdy-to strhává a odvádí zaměstnavatel + další daně strhávané jinými subjekty před výplatou.

Zbývají daně závislé na vůli občanů,jestli je zaplatí,např.: silniční daň,daň z nemovitostí a jejího převodu,daně dědické a darovací...Spočítejte si,že to by stát moc do úzkých nedostalo.

Obávám se,že tudy cesta nevede.

0 0
možnosti

Lookatme

13. 10. 2012 14:00
Re: Zajímavé,leč utopie

Zkuste podnikat a uvidíte že to lze. Stát nemůže stávajícím systémem kontrolovat daňové přiznání každého živnostníka. Není na to kapacitně nastaven. Což je jistě jeden z důvodů proč lidem kteří nechtějí být závislí na milodarech zaměstnavatelů neustále hází klacky pod nohy a škodí kde může.

0 0
možnosti

marlow

12. 10. 2012 16:08
To se lehce rekne

Neplatit dane znamena zit na ulici z milodaru druhych. Jakmile si za penize koupite jediny rohlik zaplatite dan.

0 0
možnosti
  • Počet článků 60
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1087x
Hroch je při vyrušení skoro stejně nebezpečnej jako já. Proto mám rád hrochy..

Seznam rubrik