Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Takovou ptákovinu bych nesepsal ani po vypití flašky rumu. Když to čtu mám pocit, že čtu Rudé právo z dob nechvalně minulých.

1 1
možnosti
JP

Váš článek je jako fotografie "něčeho" velmi dobrým fotoaparátem s filtry. Perfektní bary, dokonalé zaostření a podsvícené mraky tomu dodávají jedinečný efekt.

Gratuluji a naprosto souhlasím!  :-)

2 1
možnosti
Foto

Moc děkuji. Ani bych neočekával tolik chvály na článek, který jsem psal někdy ve čtyři ráno z důvodu nespavosti. Ale možná jsem byl ještě někde v hladině alfa. :-)

0 0
možnosti
BO

Zločinecká, poslanecká pavučina je tak hustě prorostlá, že už nepomůže nic. Pouze zrušení politických stran by mohlo pomoct, ale nemám ponětí jakým právním způsobem by se to mohlo provést. Vidle by byly vhodné, ale nejsme ve středověku.

1 2
možnosti
ZB

Politické strany jednou zrušil pro "dobro lidu" jakýsi Hitler, mám pocit, že to moc dobře nedopadlo...

3 0
možnosti

Kalousek by měl pravdu v Německu. U ná ne. A to díky sobě a Klausovi a jistému právnímu poradci Klause. Zavedli všichni svorně tzv extenzivní výklad ústavy jako ústavní zvyklost, což znamená, že platí jen to, co je v ústavě napsáno, ani ň navíc. Šéf sněmovny, nerespektování menšiny většinou (církevní restituce, penzijní reforma), účelové znužívání jednacího řádu na úkor oozice. Nelze se domáhat principů, které popírám. U ÚS jim bude řečeno toto a max, aby ty původní zvyklosti obnovily.

Ostatně já bych se na ÚS v přímém přenose doslova těšil. Kalouska čeká těžký pád prestiže. Stejně jako sedli na tu vábničku s Němcovou a jdou jako brav na porážku. Já myslel, že až ta na tom nejsou a že nás čekají předčasné volby. Prdlaks, Zeman bude vládnout až do řádných voleb. Jednak si veřejně udělal alibi a jednak veřejně řekl, co a jak udělá. Žádná Němcová nebude a ještě si dovolí je podráždit opětovným pověřením Rusnoka sestavením vlády - nikoli jmenováním. Tohle teda bude hukot. Zeman provedl doslova politický majstrštyk,

4 1
možnosti
SN

:-) Pro Alexandra: Už jsem to psal dnes jednou. Zeman to má promyšlené, bude nás napínat a v klidu dovládne s touto vládou až do  řádných voleb!  R^

1 0
možnosti
MM

To o čem píšete není jen vpravo, ale celá sněmovna je naplněná chamtivými žvanili. A pak je tam taky ještě jedna odrůda žvanilů, Leninovi pohuňci, kterým ani nevadí, že jejich uctívány Ilič, byl obyčejným masovým vrahem nevinných lidí.

3 1
možnosti
DP

D48a70d39a35k 67P88e47t81r

26. 6. 2013 6:02

Je tak mimochodem, Carská rodina byli lidumilové?

2 4
možnosti
KS

Přesně popsáno.KarmaR^

3 2
možnosti
  • Počet článků 220
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2294x
Skeptický optimista, idealista, melancholik, náročný, tradiční socialista.