Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Fajn. Tak budu volit piráty.

1 0
možnosti
MP

S několika milionovými dotacemi, to se to podniká!!. Žádné riziko jako v každém jiném podnikání...

1 1
možnosti
PK

P41a27v25e69l 94K37u81r59a84l

19. 10. 2013 22:43

No jo, když v Evropě je trapným zvykem zaplatit zemědělcům za to že vyrobí potraviny které sice někdo na téhle planetě potřebuje ale ten někdo nemá naprosto nic čím by zaplatil energie spotřebované na převoz těch potravin k sobě, natož ještě aby zaplatil jejich výrobní náklady.

A pak se tyhle nadbytky za další peníze ničí... což je sice levnější než je někomu jenom tak posílat ale úplně nejlevnější by pro všechny bylo kdyby ty nadbytky nebyly vůbec vyrobeny.

(a přírodě by taky prospělo kdyby zemědělci nechali nějaká pole zarůst trávou, keři a umožnili návrat běžnému ekosystému... nejlepší buffer proti věcem jako povodně a podobné.)

V poslední době už tato trapnost došla do stavu že začli pěstovat biopaliva... co na tom že na výrobu litru biopaliva se spotřebuje víc energie než je v něm obsaženo a většiny té energie pochází ze zdrojů které stejně musí Evropa dovážet z venku protože vlastní nerostné suroviny si už dávno vyčerpala. 

Ve výsledku by pro všechny vyšlo levněji platit těm zemědělcům za to že nebudou nic dělat... ale to má velmi špatné výsledky v tom že pokud se něco takového připustí začne množství těch žádající narůstat do té míry že to systém neutáhne.

Ale tak dopadne každý přemnožený druh. Babiš taky ve výsledku bojuje o přežití... pro to co dělá je na téhle planetě a zejména v Evropě velká konkurence pro kterou není moc místa. Expand or die. Základní pravda všeho živého. Všichni kdo se jí pokusili vzepřít zemřeli buď rukou těch co takovou pitomost neudělali a nebo prostě hlady.

1 0
možnosti

Sedím, zírám, coby bývalý volič ODS a aktuálně volič Svobodných dávám karmu socialistovi? Dávám a zaslouženou R^

1 2
možnosti
Foto

Z mého předminulého blogu je zřejmé, že nejsem fanda malého státu dle Svobodných. Ale dát karmu socialistovi a ještě se k tomu veřejně přiznat chce notnou dávku odvahy. To oceňuji!

0 0
možnosti
JM

J44a68k81u95b 80M42a87r71e67k

19. 10. 2013 19:24

Pokud jde o to srovnání s Billem Gatesem, tak ten ho dosáhl tak, že okopíroval to co vymyslel Apple se Stevem Jobsem. Dosáhl tak možná toho, že vypustil Windows, který je stabilní asi jako dvounohá židle. ;-)

2 2
možnosti
PK

P74a74v93e76l 35K82u72r58a41l

19. 10. 2013 19:46

A je vám jasné že Steve Jobs nic nevymyslel? To byli inženýři Xeroxu jejichž hračky vedení rozdalo zadarmo. Jobs udělal pirátský nájezd na Xerox, Gates udělal pirátský nájezd na Jobse.

2 1
možnosti
MP

Voliči Babiše budou zklamáni. jde o diktátora a tím, že se nezúčastnil soudu v Bratislavě, dokázal, že byl skutečný estébák. U Jílkové/máte slovo/ dokázal, že platí jen jeho názor, proto z jeho strany už někteří odcházejí...Na otázku, co by dělal bez dotací, tazatele vyhodil ze sálu. Opravdu to není diktátor ?!? !!!!

4 3
možnosti

19. 10. 2013 20:22

Lžete soudruhu.

2 1
možnosti
Foto

Máme svobodu a každý může pindat, co ho napadne. Váš blog je toho příkladem. To, že lidstvo má demokracii a že nás vedou politici na demokracii existenčně závislí, má na svědomí totální zadluženost států. To, že není zpětná vazba kontroly jednání zvolených zástupců způsobilo, že kradou beztrestně jako straky a zadlužení státu urychlují. Pan Babiš musí řídit firmy, aby nebyly ztrátové, protože by jinak krachly. Stát by se měl řídit podobně. Jde to. Jen je třeba zrušit tuto formu demokracie spolu s politiky a do vedení státu poslat schopné manažery. Takové, kteří nepřipustí, aby někdo nakoupil třikrát dráž Pandury nebo Casy, notebooky do škol nebo přístroje do nemocnic, S karty atd atd atd.

4 2
možnosti
PK

P11a12v58e27l 48K50u96r93a51l

19. 10. 2013 20:02

Představa pana Janoty o svobodě se s mou a nebo vaší představou o svobodě prostě neshoduje.

3 0
možnosti
AL

Pan autor je jednoznačný náborový pracovník ČSSD a tak je třeba ho pochopit. Rv

2 5
možnosti
Foto

Nejsem. Ale pokud máte zájem, přihlášku do ČSSD můžete vyplnit na oficiálních webových stránkách této politické strany. Já to udělal už před čtyřmi roky!

1 3
možnosti
  • Počet článků 220
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2294x
Skeptický optimista, idealista, melancholik, náročný, tradiční socialista.