Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LC

Jistě charakterní, pane Janoto, s některými částmi vaší "analýzy" bych i souhlasil. Ale podívejme se co nám tu také předkládáte k přečtení a zamyšlení.

69-letý politik je podle vás za zenitem výkonnosti, zatímco 75-letý politik je zřejmě nový svěží vítr.

Strach o majetek převážil ... atd v krajích Plzeň, ČB a Liberec. Ale pan KS zvítězil právě v okresech Liberec, Jablonec, Semily a ČB. (Je to záměrné lhaní nebo jen neznalost?)

Takže já, po přečtení všech profesionálních i amaterských analýz jsem dospěl k závěru, že národ, který chtěl hlavně nadtranického prezidenta musel nakonec volit mezi předsedou vládní strany a čestným předsedou marginální strany. Dal přednost možná populistickému ale čitelnému levičákovi před nečitelným politickým turistou. Za to, že rozdíl mezi nimi byl jen necelých 10% vděčí pan KS promyšlené předvolební kampani (a já ji chválím), která probudila mladou generaci a přesvědčila ji jít volit.

2 0
možnosti
DP

D46a29d84a64k 58P98e15t70r

2. 2. 2013 5:46

Strach o majetek nepřevážil. Nejsme schopni si přestavit černý scénář provedení. Rozhodnutí soudu, příkaz Bruselu, jednotky NATO a policie stěhující majetek odsouzených majitelů na území Sudet? Zatim co vnoučata odsunutých Sudetských Němců radostně křepčí kolem stěhováků? KS dostal za vyučenou i mimo Sudety. Hledejte důvody někde úplně jinde. A za tak zvanou parketou lží  a nepravd použitých Zemanen také zdůvodnění nehledejte.

1 0
možnosti
JH

J56a59n 46H57l35e76d91í91k

1. 2. 2013 21:20

než Karel vstoupil do souboje s milovníkem ovaru a prejtu, měl se naučit lhát a slibovat. Měl proklet americké imperialisty a západoněmecké revanšisty a slíbit Rusům stavbu Temelína a milý Miloš by šel ke dnu !!!

2 9
možnosti
LC

Chtělo by to trochu objektivity. Měl jste začít: Když milovník maďarského špeku vstoupil do boje s milovníkem ovaru ... atd.

4 0
možnosti
Foto

Důležité je, že mediální fronta dostala napráskáno. Totalitní vymývání mozků je nutno zastavit, a tohle byl jen možná malý krůček pro Zemana, ale velký skok pro Česko R^

10 2
možnosti
RP

Ano. Spousta lidí se ztrapnila a projevila svou ovlivnitelost a nedostatek vlastního názoru.

Minimálně při přístích volbách nebude taková jednolitá kulturní fronta všelijakých herců a dalších celebrit bečet ve stylu " Schwarcenberk dobrý, bééééé, Zeman špatný, bééééé "

8 2
možnosti
JK

J10o50s31e95f 10K61r20u64m

1. 2. 2013 20:59

koukám, jak je kdekdo chytrej jak rádio, ale svou spekulační kombinací ukazuje, že ledatak jako jerevan

2 1
možnosti
JM

Inu, příspěvek typického voliče K.S.. Myslím toho inteligentního, vzdělaného a úspěšného. BravoR^

2 1
možnosti
FK

"majetkovými nároky sudetských Němců"  Autore, to není tak. To byla jediná pravda, kterou Karel Schwarzenberg v tom případě prohlásil. Že nemají opodstatnění! Horší už bylo jeho srovnávání odsunu s jugoslávskou genocidou a v návaznosti na to zmiňování prezidenta Beneše v souvislosti s Haagským válečným tribunálem. Především to je nestoudná a mimořádně hloupá urážka! Vytváří tím nesmírně vážný precedens pro mezinárodní politiku. Zpochybňuje Postupimské dohody! A potom to je otevírání Pandořiny skříňky, když ví, a nebo má vědět, jaké síly se nacházejí uvnitř vládních stran německy mluvícího regionu!  Zpochybňuje-li to, měl by okamžitě odstoupit ze své funkce! Byla to nehorázná facka geniu obyvatel české země. Ať z hlouposti nebo úplatnosti.

8 2
možnosti
RP

Chybu podle mně už udělal president Havel v 90 letech.

Totiž co  o tom vím já, tak ztráta majetku odsunutých sudetských němců kompenzovalo tehdejší Českoslovesko Západnímu Německu už někdy v 60 letech. Tudíž to bylo defakto uzavřeno, protože sudetští němci by tak mohli získat nádadu jen od své vlády.

Ovšem Havel prohlásil tehdy odsun za bezpráví, aniž řekl současně druhou podstatnou věc k tomuto, a to, že majetkově je tato věc uzavřena a vykompenzována. Tím možnost odškodnění sudetských němců českou vládou zase otevřel. A od té doby to je na vodě, stačí, když možnost odškodnění bude politickou reprezentací republiky připuštěna a ty soudy se rozběhnou.

0 0
možnosti
RH

Praha vysává nebohé regiony? Myslíte od nezaměstnaných, bezdomovců a kriminálníků? Ta Praha vás musí dost štvát. Že by to bylo tím hloupým pravicovým voličem, který odmítá volit socialisty? Tak těm hloupým pražákům něco slibte, oni vám ten hlas třeba hodí. ;-)

1 3
možnosti
Foto

Nezaměstnaných je vskutku v Praze nejméně. Ovšem o produktivitě těch tzv.zaměstnaných raději nebudu hovořit, třeba o sto tisících nejlépe placených státních úředníků. Díky úspěšným zlodějnám pražských kriminálníků, kterých je více než je běžný český průměr, vzniká v regionech opravdu dost bezdomovců. Je tak myslím více než spravedlivé, když se většina těchto bezdomovců stěhuje do Prahy, aby byli lépe na očích těch, kteří jejich postavení svou asociální politikou zavinili! Fakt, že zadlužení Prahy(28 miliard korun!)jako 14.kraje je větší než zadlužení dalších tří nejzadluženějších krajů vedených sociálně demokratickými hejtmany, se také nehodí do pražské neoliberální ideologie. O rozpočtovém určení daní, zvyhodňující Prahu před zbytkem republiky ani nemluvě!;-D

7 1
možnosti
PV

Píšete bláboly jako ta Národní kulturní fronta, děláte z voličů bl.ce jako Hřebejk. Samozřejmě, že dekrety nebyl jediný důvod, proč si lidé vybrali za svého prezidenta Zemana. Ani hlavní. Těch důvodů bylo mnoho, stačí jmenovat - restituce, dvojí občanství, napojení na podivné nadnárodní fašizující struktury, místopředsednictví ve vládě mafiánů a v neposlední řadě velmi špatné vystupování na veřejnosti, kde se vytvářel obraz tatíka, ačkoliv všichni dobře ví, co je to za kvítko, když tohle vše spoluschvaluje.

8 4
možnosti
MH

Máte nějaký mindráček z Prahy pane Janota? Ty kecy o žumpě a stoce by tomu nasvědčovaly... Já jsem pražák a volil jsem Zemana, protože Schwarzenberg byl pro mě z mnoha důvodů nevolitelný...

7 0
možnosti

Zeman vyhrál, protože 2, 5 milionů voličů nechtělo mít v čele státu mluvčího sudetoněmeckého landsmanschaftu.  Ve světle této perspektivy pak takové drobnosti, jako Šlouf, se jevili voličům jako nepodstatné.

10 6
možnosti
JS

Je lepší být za dobře s Německem než gubernií Ruska.

3 7
možnosti