Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LH

lahab

14. 1. 2011 13:07
Ač v normálních, slušných a civilizovaných, demokratických .

Ano bývá zvykem, že vítěz voleb má první šanci na vytvoření vlády. Ale to by ten vítěz nesměl v průběhu voleb všechny kolem sebe (teda kromě komunistů) pourážet (ne zrovna normálně, slušně, civilizovaně) tak jako vy na začátku článku, takovým způsobem, že už dopředu řeknou, že s takovou špínou do koalice nepůjdou. Oblíbení Paroubkovi Marťani bohužel kandidátku nepodali, takže tak nějak neměl s kým koalici uzavřít.

0 0
možnosti
JR

etrusk

2. 12. 2010 11:02
demo(kracie)

Stihl jste hned v úvodu článku urazit všechny, kteří mají jiný názor než vy. Vpravdě demokratické ;-)Rv

0 0
možnosti
JJ

Jay6

2. 12. 2010 17:33
Re: demo(kracie)

V úvodu jsem hovořil o NĚKTERÝCH voličích a NĚKTERÝCH rádoby demokratech. A názor těchto některých je skutečně jiný než můj. Nesnáším pokrytce a rozhodně nemíním respektovat mínění těch kteří se dovolávají demokracie jen tehdy když se jim to hodí. Zvládnu respektovat i jiný názor pokud argumenty na jeho obhajobu budou mít racionální základ. Nositele jiných názoru založených na hlouposti a pokrytectví se skutečně mohou chtít právem uráženi!

0 0
možnosti
MH

kolos.veliky

2. 12. 2010 7:54
Totalita v nás

Já jsem volil někoho jiného, mě se to nelíbí a chci to jinak. A Vy, ta většina hlupáků, se běžte bodnout.

Takto nějak asi vznikají diktatury.

0 0
možnosti
JJ

Jay6

2. 12. 2010 17:35
Re: Totalita v nás

Myslím, že jste odhalil samotnou podstatu celého problému! Gratuluji!

0 0
možnosti
PS

edan

2. 12. 2010 7:12
Pokud mluvíte

o polititicích s chováním bolševického papaláše a o notorických opilcích, tak nezapomeňte, že že takový popis sedí na dva vaše bývalé předsedy.

0 0
možnosti
JJ

Jay6

2. 12. 2010 17:43
Re: Pokud mluvíte

Nejsem si vědom, že by některý předseda ČSSD měl klinické problémy s alkoholem a pod jejich vlivem se podílel na zvýšení schodku státního rozpočtu o půl biliónu korun za 4 roky. Stejně tak nevím o předsedovi ČSSD, který by využíval vládní speciál na soukromou cestu na lyžování do Alp, který by dělal ve Sněmovně oplzlá gesta, který by kopal novinářům do auta a dokonce fyzicky napadnul novináře na veřejném místě za asistence kamer, který by prosadil svou milenku na funkci místopředsedkyně poslanecké sněmovny, který by jezdil na dovolenou do Toskánska a nevěděl kolik ho to vlastně stálo. Ale třeba si pod chováním bolševického papaláše každý představujeme něco jiného.

0 0
možnosti
PG

pavelgg

2. 12. 2010 0:43
pane chytrý,

až potkáš někoho, jehož IQ bude blízko okolo nadmořské výšky kolejí metra, budeš vedle něj za kreténa, protože ten člověk bude nejspíš váženým členem mensy....

0 0
možnosti
S

sorki

2. 12. 2010 6:03
Re: pane chytrý,

..ten za něj bude i kdyby ty koleje byly o pár set metrů níže :-P

0 0
možnosti

Martin Šubrt

1. 12. 2010 23:46
...

Jen poznámka. ČSSD+ODS nedosali nadpoloviční většinu hlasů. Z asi 3,5 milionů hlasů dostali 2,1 milionu strany jiné. Ovšem chytrý tah s rozdělením Prahy na 7 obvodů zařídil, že tyto strany něměly šanci, byť překročily 5%, se do zastupiteltva dostat. Čímž si ODS+ČSSD zařídili nadpoloviční počet mandátů. To jen pro upřesnění. Taky žádný Pražan neměl čanci zvolit své zastupitele všechny, což měl jakýkoli jiný občan v republice. Mohl volit jen 9 lidí z 63... Taky děsně fér. Taky je pro voliče ČSSD fér, že volili stranu, která slíbila, že nikdy s ODS. A taky je fér, že ti staří z ODS, co měli zmizet, teď dostali za 85 tisíc měsíčně vedení výborů, odmítli opustit své kanceláře z minulého období a tak už se novým radním ODS za děsný prachy přestavuje Jungmannka, aby tam měli luxusní kancly. Už rozfofrovávají rozpočet dřív, než sedí na svých židlích...je to fajn, je třeba je chválit :-).

0 0
možnosti
V7

Vasco 75

2. 12. 2010 0:09
Re: ...

3,5 milionu hlasů v Praze? Vy jste komik. Vypadá to, že si pletete čísla z komunálních voleb s těmi parlamentními...

0 0
možnosti
AM

majeral

1. 12. 2010 23:39
Poslyšte

Jaryne, vy máte mindrák z IQ jiných lidí a to samo o sobě o ledasčem svědčí. Kdyby vaše dosahovalo alespoň dnešního data, děláte si sociálnědemogratickou buňku tam u vás a nestrkáte nos do pražskýho magistrátu. Tam to bude určitě v poklidu páč jsou tam na rudooranžový kreatury vašeho formátu zvyklí ne jako my v Praze. Pa.

0 0
možnosti