Diskuse

Nový článek

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vystihl jste to naprosto přesněR^R^R^!!!!!!

Karma!!

5 3
možnosti
Foto

Karma od mého oblíbeného blogera mne velice těší. A moc si toho vážím!:-)

0 0
možnosti
Foto

Demokrat ví, že pozice radního a pozice zastupitele jsou dvě naprosto odlišné věci. Ví, co je výsledek voleb a co vyjednávání mezi partajemi.

.

Bolševik, který se ani za dvě dekády nenaučil alespoň základy demokracie a neví o jakých funkcích se ve volbách rozhoduje a jaké funkce jsou výsledkem mocenských handlů, nás tu poučuje o demokracii.

6 9
možnosti
VH

A těch bolševiků, záporně klikajících!!!

1 6
možnosti
Foto

Nějak nám tu poslední dobou na blozích řádí podivné skupiny osob, gangy, kterým se demokraticky projevovaná svoboda slova a shromažďování nějak nelíbí. Domnívají se, že když nějakou stranu přímo nezakáže soud, nemají občané právo ji veřejně kritizovat anebo dávat najevo nelibost nad její účastí v krajských zastupitelstvech. Inu bude zřejmě ještě trvat, než se podaří tento bolševický způsob myšlení vymítit. ;-D

4 7
možnosti
AN

já jsem pro shromažďování a svobodu vyjadřování,snad jen že od kritizovaného nic neočekávám ani nechci.

1 2
možnosti
RH

To je opravdu hloupý článek. Buď překrucujete fakta nebo vám jednoduché souvislosti nedocházejí.. Rv

5 7
možnosti
KS

Hloupému se obvykle zdá hloupé vše, co ostatní vidí jinak jako on sám. ;-)

1 0
možnosti
Foto

jistý Uljanov taky zanechal v Zürichu u krejčího sekeru za oblek. Účet mu tehdy poslal do hotelu, ale to už dělal VŘSR.

0 1
možnosti
VH

1. Gang je název pro seskupení zločinců. V demokratické společnosti není zločinem vyjádřit názor (kromě názorů zákonem proskribovaných). Záměrně chybné použití názvu vypovídá mnohé o bolševickém stavu mysli autora.

2.  Neslyšel jsem nikoho, že by zpochybňoval volby do zastupitelstev, či jejich výsledky. Všichni manifestující pouze požadovaly, aby demokratické strany uzavřely jiné koalice. Jakákoliv koalice by nepopírala výsledky voleb. Což by jen trochu demokraticky smýšlející člověk chápal.

3.  Strana, jejíž vůdci darebácky uctívají vrahy a vraždy popírají, se slušným lidem líbit nemůže. Pořád jsme tady my, kteří si pamatujeme fakta.  To, že státní orgány nenašly dost argumentů neznamená, že musí slušní lidé bolševikovi podávat ruku.

4. Nějak jste se nevypořádal s faktem, že KSČ vyvolala pogromy na nestraníky. A že současná KSČ/M/ je absolutní pokračovatelkou této strany - majetkově i ideologií.

5 9
možnosti
Foto

V této zemi vládne klika, schovávajícíc se za tzv. demokracii. Jakmile však volební proces nemá ten výsledek, jaký byl klikou plánován, snaží se klika výsledky voleb "opravit", neboť z jejího hlediska jde o nepochopitelné selhání občanů - voličů.

10 8
možnosti
Foto

až se k lizu dostanete vy, tak už to opravené bude

3 7
možnosti
Foto

To, co píšete je neuvěřitelná demagogie a jenom na okraj bolševismus je důsledně revoluční, marxistický směr politického myšlení v mezinárodním dělnickém hnutí vzniklý začátkem 20. století v Rusku a ztělesněný v proletářské straně nového typu vytvořené V. I. Leninem. Základem bolševismu je marxismus-leninismus. Tento směr velmi tvrdě kritizoval Masaryk

7 5
možnosti
JN

J66a32n 32N65o85v48á96k

1. 4. 2013 12:12

myslim ze tim chtel rict neco jineho ...

1 0
možnosti
PK

Jsou jenom dvě možnosti- buď bude možné volit kohokoli a zákaz JAKÉKOLI strany musí být něco zcela nepřijatelného a nebo pokud se zakazuje "ultra-pravice" pak je třeba zakazovat v rámci rovnováhy i ultralevici a to komunisti tak jak se prezentují skutečně jsou.

KSČM jsou ultralevicoví extrémisti. (A Mimochodem pokud se zavírají lidi za to že prodávají trička s "masovým vrahem" breivikem je třeba začít je zavírat i za trička s "masovým vrahem" Che-Guevarou)

Oba při zabíjení argunemntovali ideologií. Proč by kterákoli z nich měla být "lepší" a "horší"... (na druhou stranu američané začali brity zabíjet jenom kvůli tomu že jim zvedli daně které měli zvedat blahobyt v británii... když jsou vysoké daně dost dobrý důvod ospravedlňující zabíjení proč by nemohla být "ideologie")

4 9
možnosti