Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

Jay6

21. 8. 2012 22:09
Adopce dětí

homosexuálními páry například v USA stále stoupá. Jedná se už o desetitisíce až statisíce dětí od roku 2000 dodnes. Nemyslím si, že Česká republika je o mnoho bigotnější než USA. Spíše naopak. Takže co je zcela normální a společensky prospěšné tam, jistě se objeví i tady. http://www.tyden.cz/rubriky/zahranici/amerika/adopce-jsou-pro-americke-gaye-stale-otevrenejsi_215381.html

0 0
možnosti
SK

Sedřený kůň

22. 8. 2012 7:46
Re: Adopce dětí

No opravdu krásné obrázky, dva štastní homosexuálové a šťastný adoptovaný chlapeček. Osobně mě z toho trošku dost mrazí, představme si že by dva heteropánové takto zatoužili po adopci holčičky a dostali ji.

Ono už jenom to že dva pánové zatouží po adopci dítěte ukazuje na nějakou abnormalitu,  v takovém heteromanželství touha po adopci cizího potomka vychází vždycky od manželky, ženy mají tu pudovou touhu po dítěti, hetero muž když chce adopci tak to je výhradně věřící křesťan, který chce z náboženských důvodů pomáhat ostatním.  

No až tady homohoši prosadí ten svůj cíl že žádný úředník si nedovolí homopáru nesehnat chlapečka k adopci protože potom by byl homofob který není schopen vykonávat svůj ouřad, tak potom my normální budeme muset usilovat aby se tady nastolil homosexuálům režim alá Rusko, pokud si evidentně nedokáží vážit tolerance společnosti.;-€

0 0
možnosti
SK

Sedřený kůň

21. 8. 2012 14:14
Je to celé podvod a manipulace ze strany homosexuálů

Tak prý homosexualita je vrozená ale zas tak šikově vrozená že se nedá dědit, podivná zvláštnost. Rozhodně prý homosexualita se nedá získat výchovou, prý se člověk jako homosexuál už narodí.

Na fakta si stačí přečíst něco o dětské sexualitě, ono to není tak jednoduché jak nám homoloby hlásá, už dítě se sexuálně vzruší, může se i přivést k vrcholu, ale je tady jedna zvláštnost sexualita dítěte je neutrální ta není zaměřena ani na chlapce ani na dívky. Leckdo si tady může vzpomenout třeba na to jak to bylo když jemu bylo 6 let. Potom dítě vidí vzory v rodině, hraje si na tatínka a maminku s holčičkama, v pozdějším věku se zamiluje ovšem zcela nesexuálně, to je zase napodobování vzorů z rodiny, v době dospívání potom teprve vzniká ta skutečná orientace na jedno pohlaví.

Tvrdit že tady vadné  sexuální vzory z rodiny, vadné chování 2 "rodičů" stejného pohlaví nemůže nic zprznit v tom jemném předivu dětské sexuality to je stejně absurdní tvrzení jako že se nelze opařit horkou vodou.

1 0
možnosti
JJ

Jay6

21. 8. 2012 18:01
Re: Je to celé podvod a manipulace ze strany homosexuálů

Sexuální orientace je vrozená. A není skutečně dědičná. Kdyby byla rodili by se pouze heterosexualové. Homosexuálové jsou tu od nepaměti. Byli už zřejmé v době kamenné. Existují ve všech zemích, kontinentech a kulturách. Například severoameričtí indiáni měli tyto muže chovající se jako ženy, v úctě. Byla to velmi vzácná menšina. Totéž platilo třeba ve starém Egyptě či Řecku. Naopak judaismus, křesťanství či islám mají s touto menšinou velké problémy. Dokonce i hinduismus má problém v přístupu k homosexuální menšině. Homosexuální orientace se opravdu nedá získat výchovou. Ani není nakažlivá. Je možné praktikovat sexuální chování opačné k sexuální orientaci. Sexuální chování lze změnit. Je to ale nepřirozené. Ve vězení praktikují heterosexuální muži či ženy běžně homosexuální styk. Jde o náhražku způsobenou nedostatkem partnerů. Po propuštění se vrací bez problémů k chování shodnému s orientací. Totéž u gayů z katolického prostředí, kteří vstupují do heterosexuálních manželství.

0 0
možnosti
SK

Sedřený kůň

18. 8. 2012 21:48
"Založit s ním rodinu a vychovávat děti"

Proboha autore a kde jsou práva těch dětí, já bych řekl že základní lidské právo dítěte je pokud je to možno být vychováván v normální a kompletní rodině a nebýt zneužíván.

Že osamělá žena neschopná žít v partnerském vztahu s mužem touží vychovávat dítě to jsou holt pudy, to se dá chápat, že by po tomhle toužil chlápek ve stejné situaci to se dá už opravdu chápat těžko, že po tomhle touží dva homohoši na hromádce to už by se také dalo chápat, zkratka jedna z forem homo je náchylnost k velmi mladým chlapcům. ;-€

1 0
možnosti
JJ

Jay6

18. 8. 2012 22:04
Re:

Každý člověk. Dokonce i jedinec má v právním státě právo požádat o adopci dítěte. Či dokonce o osvojení dítěte. Samozřejmě přednost je dávána párům žijícím v harmonickém vztahu. Protože to je v nejlepším zájmu dítěte. Pokud je mi známo tak k osvojení malého chlapce cikánského původu z neharmonického a nepřirozeného prostředí dětského domova, do péče páru s homosexuální orientací už v České republice došlo. Adopce je další na řadě. Zákazy jsou k ničemu. Dokonce i v katolickém Španělsku je možné adoptovat děti i párům stejného pohlaví. Náchylnost k velmi mladým chlapcům, tedy neplnoletým k zahájení sexuálního života je duševní porucha zvaná pedofilie. Je pozoruhodné, že heterosexuální pár při adopci nikdo z pedofilie, tedy sexuální náchylnosti k dětem,  automaticky nepodezřívá. Přitom počet pedofilů zaměřených na nedospělé holčičky je zhruba stejný a mnozí z nich žijí v tzv.bezproblémovém a normálním, heterosexuálním vztahu, jako dobrý rakouský katolík Josef Fritzel!

0 0
možnosti
SK

Sedřený kůň

18. 8. 2012 21:40
Jo homo to je tolerance

a tolerance. ;-D

Kdo nesouhlasí s tím že člověk homo je zcela normální a zdravý a že dva homo na hromádce zvané registrované partnerství jsou normální rodina která má svaté právo s těmy naprosto "nezdravými" hetero soutěžit o adopce dětí to je hnusný homofob, který nemůže vykonávat ani žádný úřad (viz Bátora).

To je zkrátka ta úžasně barevná "tolerance" alá známá pohádka "Císař rozhodně není nahý a má překrásné šaty" :-)

1 0
možnosti
JJ

Jay6

18. 8. 2012 21:48
Re: Jo homo to je tolerance

Bátora byl vyhozen pod tlakem veřejného mínění. Jeho otevřené a neskrývané antisemitské názory se neshodovaly s morálními a mravními nároky na státního úředníka, navíc na ministerstvu školství. A konec konců  takové názory a chování se neslučují ani morálními nároky na obyvatele civilizovaného, demokratického a právního státu!

0 0
možnosti
MS

kilokrok

18. 8. 2012 20:52
Homosexualita byla , je a bude vždy uchýlkou!

Každý to cítí, ví a nikdo to nezmění! Jsme homosexualitu schopni tolerovat a vyjit jednotlivcům vstříc. Nic víc! Dívat se na ně jako na odvažné, kteří se nebojí to hlásat světu, je směšné a já je rozhodně obdivovat nebudu. Někdy mi připadá, že rozdíl mezi homosexuálem a normálním člověkem, někteří vidí stejně jako např. rozdíl mezi černochem a bělochem a to NENÍ PRAVDA! Člověk, který se umistí ve společenském žebříčku na nějakém místě, dívá se na svět, mimo jiné, také přes svoji sexualitu!Tato vazba může mít příčinu v nesmyslných rozhodnutích, na které všichni ostatní nakonec doplatí!

Homosexualové jsou mi však přijatelnější, než zloději, pokrytci, lháři a veksláci, včetně těch, kteří mají takový způsob přemýšlení!Pokud má někdo takovéto sklony měl by být o to více sebekritický!Také společnost by jim měla dát možnost ke zlepšení! V případě homosexuálu jsem přesvědčen, že většina z nich není ovlivněná geneticky, ale prostředím a také svoji hlouposti!(Směšní až odporní jsou politikové!)

0 0
možnosti
JJ

Jay6

18. 8. 2012 21:19
Re: Homosexualita byla , je a bude vždy uchýlkou!

Homosexualní orientace není rozhodně nakažlivá. To se o bohužel o hlouposti a omezenosti říct nedá!

0 0
možnosti
P

pěnice

18. 8. 2012 15:55
Jestli máme ve vládě příznivce

této deviace,pak se není co divit. Za chvíli nás budou přesvědčovat, že hetero není normální. Myslím, že si zadělávají na problém.

0 0
možnosti
JJ

Jay6

18. 8. 2012 21:21
Re: Jestli máme ve vládě příznivce

Celý tento komentář není tak úplně normální. Klaus by ho možná nazval i hodnotově neutrálním slovem(tedy podle něj)deviantní.

0 0
možnosti
SK

Sedřený kůň

18. 8. 2012 14:47
Jo hlavně ta "tolerance"

ta u tohohle homosvátku čouhá jak sláma z bot.

Kdo zkrátka nesouhlasí s tím že na velmi "zdravou a normální" orientaci homo je potřeba být velmi hrdý to je hnusný homofob který rozhodně nemůže např. ani pracovat na nějakém ministerstvu. Vzpomeňme jak dopadnul "hnusný homofob" Bátora co si dovolil vyjádřit svůj nesouhlas a tím že tenhle karneval homoextremismu podporují velvyslanci a politici. Zkrátka vymýšlet hanlivé nadávky pro lidi co nesdílejí tyhle nenormální hodnoty a vyhazovat je dokonce z práce to je "tolerance" jak za Husákovi normalizace. :-)

1 0
možnosti
JJ

Jay6

18. 8. 2012 21:34
Re: Jo hlavně ta

Nebyli to organizátoři Prague pride, kteří z festivalu tolerance a svobody udělali politickou záležitost! Jeden otevřený Antisemita, který to dotáhl až na personálního náměstka českého ministra školství je naše mezinárodní ostuda. A když navíc si dovolí kritizovat ambasády skutečně svobodných zemí za vyslovení civilizovaného občanského postoje, potom vypadáme jako banánová republika. A že jsou omezení a hloupí vyhazováni z práce za své zvrácené názory není nic neobvyklého. Antisemité by rozhodně neměli mít vliv na ministerstvu školství. Dokonce ani bývalí zaměstnanci ABL co to mají u prezidenta fakt dobrý. Některé názory nejsou ve svobodné a demokratické společnosti  zkrátka akceptovatelné! Svobody a práva jednoho končí vždy tam kde začínají svobody a práva druhého. Za svobodu slova neonacistů a právo na urážení menšin jistě nikdo se zdravým rozumem demonstrovat nebude!

0 0
možnosti
JC

medvěd brtník

18. 8. 2012 14:13
gayové a lesby jsou u nás občané jako ostatní

nikdo je dnes za jejich sexuální orientaci nediskriminuje prostě je to lidem lhostejné a tak to má být. Proto je pořádání různých Pride parád zcela zbytečné a v jejich často šaškovském a bizardním provedení zcela kontraproduktivní. Místo aby svým  chováním v rámci běžných společenských norem ostatní lidí  utvrdili  že jsou běžní občané jako my ostatní , sami svým hloupým často šaškovským vystoupením zasévají mezi lidi pochybnosti zda přece jenom nejsou nějak myšlenkově jiní , zda je vhodné aby takto šaškující a bizardně se chovající lidé vychovávali dětí a podobně .  Prostě si sami podobnými bizardními akcemi jako Prag Pride zbytečně  dělají problémy tam kde by jinak žádné  nebyly. Nevím o jaké cti tato akce mluví. Ctí je chovat se a žít slušně a poctivě ale pitvoření a šaškování a  předvádění se jako odlišní exoti nikomu cti ani úcty nepřidá .  Myslím si že podobnými  akcemi jako je Prag Pride  si dávají gayové a lesby góly do vlastní branky což je poněkud hloupé a je to  škoda.

3 0
možnosti
AL

Aladár Ladič

18. 8. 2012 15:08
Re: gayové a lesby jsou u nás občané jako ostatní

Přesně tak! A vylamují dveře,které jsou otevřené.Pak se diví odmítavým reakcím veřejnosti.

0 0
možnosti
LS

Lesní sběř

18. 8. 2012 12:37
Předvádění se, provokování a obtěžování...

...ještě nikdy nikomu sympatie nezískalo, ba právě naopak. Sám jsem toho zářným příkladem: ještě počátkem devadesátých let jsem fandil homosexuálům, křesťanům i muslimům. Jenže to bylo předtím, než čeští homosexuálové začali řvát o vybájených právech, křesťané natahovat pařáty po majetku a muslimové dobývat Českou republiku dělohami svých žen. :-P

-

Ujasněme si něco: menšiny VŽDY čekají, jaká práva jim "spadnou". Takový je úděl menšin, s tím se nedá hnout. Nikdo totiž nemůže mít právo, které mu není většina ochotna přiznat... už proto, že právě a jedině většina je garantem těchto práv. Bez souhlasu a podpory většiny je každé právo, byť zákonem dané, pouhý cár papíru.

0 0
možnosti
AL

Aladár Ladič

18. 8. 2012 15:09
Re: Předvádění se, provokování a obtěžování...

Tak nějak je to i se sociálními podporami.

0 0
možnosti
P

Pedropan

18. 8. 2012 11:26
Pozoruhodný článek

Víc než o problému samém, vypovídá něco o autorovi. Tohle se nevidí každý den...

0 0
možnosti
  • Počet článků 220
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2294x
Skeptický optimista, idealista, melancholik, náročný, tradiční socialista.