Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VTG

vladimir.t.gottwald

18. 8. 2010 23:20
Děkuji za připomínku Johna Hrona,

který si určitě připomínku a obdiv zaslouží.

Asi není zcela podstatné, že v článku máte, Jaroslave, haldu nepřesností. Třeba že po návratu z ostrova už byli přítomni a Johna zavraždili jen dva aktivnější nazi-skins (ze skupiny Árijské bratrstvo), že jeden ze čtveřice se na útoku na Johna (i podle rozhodnutí soudu) nepodílel, že nikdo z vrahů nebyl odsouzen na šest let (osmnáctiletý Daniel Hansson, byl odsouzen k osmi letům, patnáctiletý Mikael Fjällholm jako nezletilý k pěti v nápravném ústavu pro mladistvé), že nikdo z nich nebyl propuštěn po třech letech (po pěti), že dnes své rodiny nemají a děti tudíž nevychovávají (ani k neonacismu), že Johnův hrob nebyl znesvěcen v roce 2001 (ale 1998)... To zajisté ve světle Johnovy smrti ani jeho hrdinství podstatné není, ale domnívám se, že přinejmenším památka Johna Hrona by si od Vás poctivější práci s fakty zasloužila.

0 0
možnosti
VTG

vladimir.t.gottwald

18. 8. 2010 23:21
Re: Děkuji za připomínku Johna Hrona,

Za obzvlášť obdivuhodné pokládám zejména to, že se John, když už byl v relativním bezpečí, vrátil zpátky, aby pomohl svému kamarádovi. Velmi bych si přál věřit, že bych se v takové situaci dokázal zachovat stejně statečně jako on.

0 0
možnosti
E

Eman_1981

17. 8. 2010 17:23
Skinheadi x náckové

R^karma. Tito nazi vypatlanci nebyli žádní skinheadi. Skinhead nemůže být rasista a nácek.  Subkultura skinheads by nevznikla bez jamajských přistěhovalců - černých skinheads. Používejme označení bonehead nebo nácek. Jinak to co tady někteří píšou (národně-sociální medvídek aj.), to zůstává rozum stát. Banda bílých nácků umlatí bílého člověka navíc českého původu a vy s tím souhlasíte a plete sem cikány, multikulti a bůh ví co. Nejste normální, nácek nemůže být normální. Náckové jsou ta nejhorší verbež, míň než smradlavý cikán.

0 0
možnosti
KML

Královna Medvědice LXXXVIII

18. 8. 2010 19:29
Re: Skinheadi x náckové

A kdo tady s tím umlácením toho kluka souhlasil?8-o

0 0
možnosti
MV

UnCool

17. 8. 2010 11:21
utopil se

http://en.wikipedia.org/wiki/John_Hron zde píšou že se utopil potom co ho v bezvědomí rozlámaného hodili do vody (celkem 2x, jednou se skutečně vrátil), navíc politý benzínem nebyl, nikde o tom nepíšou a pokud si dá člověk vyhledat jeho jméno v googlu a dá obrázky, tak je tam jeho posmrtné foto kde má vlasy.

0 0
možnosti
MV

UnCool

17. 8. 2010 10:38
skinheadi

Už jsem toho zažil dost, 2x mě napadli rómští spoluobčané, či-li mám k ním jistou averzi, ale NIKDY bych ani náznakem nepodpořil neonacisty (skinhead nemusí být nutně neonacista nebo rasista - existují skupiny SHARP, Redskins atd.), což jsem jednou dvoum nenonacistům řekl do očí a dostal jsem do tlamy znovu. Nechápu jak někdo může glorifikovat DS, je to jen banda ubožáčků, která vůbec nic neví o historii, protože dle plánů měl být náš národ z části vystřílen, další část vystěhována Falklandy atd. tedy alespoň toto byly vize pana Reinharda Heydricha. Nevím jak hodně realisticky je popsána skutečnost v tomto článku, ale s myšlenkou autora jednoznačně souhlasím.

0 0
možnosti
JP

Jesuslives

17. 8. 2010 11:15
Re: skinheadi

Tři ze čtyř útočníků z Vítkova byli nezaměstaní. Opravdu výkvět společnosti.. hlavně že se tváří, že bojují proti parazitům a nepřizpůsobivým.. sami však se kromě barvy kůže nijak neliší...

0 0
možnosti
L

laduk

17. 8. 2010 10:32
jo jo ...

To je tragédie ale to je vždycky, když se podíváte na podobnej osud zblízka. A teď k vašemu pohledu na extremismus. Nedávno jsem se dozvěděl, že v sousedství mého bydliště vymlátili cikáni výlohu malé prodejny potravin. Už prý to udělali podruhé. Co mají dělat ti co tu prodejničku provozují? Ochrání je někdo nebo musí nastoupit občanské hlídky jako v Janově, které budou okamžitě označeny za rasistické .. Měl byste ty lidi přesvědčit, že pokud by se k moci dostali extremisté, bude to ještě horší .. Obávám se, že někteří nerozumní lidé dojdou k závěru, že cikáni rozumí jen tomu, když jim někdo rozkope držky ..

0 0
možnosti
PK

chicocheco

17. 8. 2010 9:46
Jojo

Skinhead a romskej (případně černošskej, viz genocida bílých v JAR) rasista, oba dva jsou hlavy vymazané. Akorát o tom prvním se píše, o druhém se to nemůže. Politická korektnost = konec demokracie.

0 0
možnosti
DS

dag99

17. 8. 2010 9:28
Coze?

Co maji co delat multikulti, paraziti a imigranti s tim, ze parta holohlavych troglodytu umucila nevinneho cloveka (ktery navic nebyl ani multikulti, ani parazit, ani imigrant)?

Pokud budou na jedne strane torglodyti a na druhe strane kdokoliv (at uz treba imigranti), pak budu vzdy na strane opacne od troglodytu.

0 0
možnosti
B

bullterrier.se.zase.usmiva

17. 8. 2010 8:02
Smutný příběh,

ale viníky jsou hlavně multikulti pomatenci, kterých je ve Švédsku víc než u nás. Pokud začne společnost chránit parazity na úkor slušných lidí, není se co divit, že tito budou podporovat i takové skupiny, u kterých by je to dříve ani nenapadlo. Stačily mi obrázky z Janova, kde normální lidi schovávali členy DS, dávali jim vodu, skrývali je před ideopolicií a na tu vylévali i vodu z oken. Stačilo mi, když jsem viděl, jak jeden indický imigrant úkoloval Policii ČR slovy, které nepatří do slušné společnosti a ta jej paradoxně poslechla. To vše bylo k vidění v hlavních zpravodajských relacích. Hold multikulti sklízí ovoce své práce a to nejen u nás, ale hlavně v západní Evropě a ve Skandinávii. Třeba Malmoo je toho krásným případem. Pokud víte, jak Švédové mluví na veřejnosti a jak doma, je to pěkná schíza.

0 0
možnosti
MP

apokalypsa

17. 8. 2010 8:51
Re: Smutný příběh,

R^R^

0 0
možnosti
PS

Paul Sulc

17. 8. 2010 0:04
Naciste, skinheads, rasiste.

Kde by byli, kdyby se v Evrope nerozlezali immigranti z Afriky a muslimove. To by vam potom na spocitani "extremistu" stacila jedna ruka. Proste je to tak, ze zaplava neprispusobyvych vytvari reakci. A asi jich bude vic, mnohem vic, diky "politicke rorektnosti".

0 0
možnosti
S

staflas

17. 8. 2010 9:31
Re: Naciste, skinheads, rasiste.

Ne, extremisti jsou asociální typy, najdou si jiný cíl.

0 0
možnosti
JT

killy

16. 8. 2010 22:42
Pane Janoto... a zkusil jste takovou...

..jednoduchou věc, zaměnit v blogu slovo "skinhead" za slovo "komunista" eventuelně "mladík" ?

Zajímavé ! Zkuste to !

Smysl a obsah se v podstatě nezmění .....

V některých pasážích se stane naopak pravdivější !;-(

0 0
možnosti
JJ

Jay6

16. 8. 2010 23:02
Re: Pane Janoto... a zkusil jste takovou...

Při psaní jsem myslel spíše na Johnyho než na to zda je politicky korektní použít slovo Skinhead!

0 0
možnosti