Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
HMP

hujeroskeptický modrý pohůnek

18. 12. 2010 17:43
Věrohodně popsaná historie ODS a vliv jejího marasmu na ČR.

Je to skutečně tak a téměř dvacet let ODS je skutečně dvě desetiletí marasmu se špínou plných kýblů. Není to žádná agitka, jak se nám tu snaží někteří jedinci nakukat, ale je to prostě fakt. Taky musím vzpomenout skutečnost, že vždy když se u ods provalí nějaká taká to špína, tak její přiznivci potažmo pravičáci začnou hned křičet, že toto je folklor napříč stranami s celým politickým spektrem a snaží se občanům voličům znechucovat politiku jako takovou. Skutečně hybnou silou tohoto marasmu je ve skutečnosti opravdu nedůvěryhodná strana Ods s jejíma mafiánskýma korupčními praktiky a to již téměř dvě desetilétí.

Článku dávám karmu. R^

0 0
možnosti
RP

Romiiik11

18. 12. 2010 15:59
Článek dobrý a máte karmu.

Ale jak Vám jde do páru odsuzování korupce a členství ve druhé (ne-li první) nejskorumpovanější organizaci? Váš článek trošku vyznívá jako předvolební agitka proti ODS, ale nic proti tomu, protože co píšete celkem sedí. Jen jaksi nechápu, jak můžete být členem prakticky stejné organizace (já vím, máte jiný znak a název, ale to je asi tak vše), na níž by se tento článek dal bez problému použít (po drobných úpravách jako je například změna jmen)? Členstvím v této partaji s největší pravděpodobností sledujete své politické cíle (neslušně řečeno se chcete někam nacpat) a pro mne tedy nejste o moc lepší než lidé o kterých píšete. 

0 0
možnosti
JJ

Jay6

18. 12. 2010 16:19
Re: Článek dobrý a máte karmu.

Jsem řadový člen devítičlenné místní organizace ČSSD. Nemám žádné funkcionářské ambice. Do strany jsem vstoupil protože zvenčí se v ní nedá nic změnit. Chtěl jsem to zkusit zevnitř. A dosáhl jsem alespoň toho, že se můžu vyjadřovat na stranickém fóru k věcem, které mi vadí. Nečekám, že se mi podaří zázračně transformovat sociální demokracii do příštích voleb v moderní levicovou stranu západoevropského střihu. Tohle není závod na 100 metrů, ale maratón. Když se to povede za 20 let budu spokojený. Zajímají mne principiální otázky nikoliv technologie moci. A je třeba principy na kterých byla tato strana před 130 lety založena stále připomínat. Jsou tu lidé, kteří jsou ochotni vyměnit principy za okamžitý efekt a krátkodobý osobní zisk. A to je zlé. Ale když budu nadávat v hospodě u piva tak nějak počesku tak nezměním nic. Maximálně můžu jednou za čas přijít k volbám. Ale právě to se mi zdálo být poněkud málo.

0 0
možnosti
T

tromi9

18. 12. 2010 13:57
ano marně hledám čláky

Polaneckého,  Ziglera atd. na aktuální dění;-D;-D;-D jen Šimoník se pochlapil a na férovku přiznal, že mu korupce a zlodějina přijdou normální

0 0
možnosti
VD

xfilesbrno

18. 12. 2010 13:58
Re: ano marně hledám čláky

Ziegler tu je, ale klasika- ale když von Palas taky krad..Rv

0 0
možnosti
VD

xfilesbrno

18. 12. 2010 13:57
nadpis máte špatně

patří tam Nečasova prokorupční vláda( protože modrá je dobrá a co je doma, to se počítá ;-)

0 0
možnosti
P

peena2

18. 12. 2010 12:55
A co takhle sundat klapky z očí a podívat

se na Sobotkovy poslanecké náhrady, které zneužil na svůj byt, Palasův penzion, na který nemohl za celou svou politickou kariéru vydělat, socanské náboráře s marihuanou, 5 na stole českých, Karla Srbu, Grosse - zázračného obchodníka s akciemi a kouzelným strejdou Vikem a takhle bych mohl pokračovat dál a dál ....

Jo tohle je asi proti vašemu socanskému gustu, co ? ;-);-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 220
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2269x
Skeptický optimista, idealista, melancholik, náročný, tradiční socialista.