Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
IJ

Igor 1234

10. 5. 2010 10:57
Co je to Dokonalý svět?

Nějaké vysněné a imaginární místo? Já tomu nerozumím, mohl by mi to autor vysvětlit? :)

0 0
možnosti
LV

baloun

8. 7. 2009 20:04
No vidíte, příteli Janoto,

a já to zas vidím tak, že ten Velký Bratr stál u Anděla na pódiu a ten vzkaz prostřednictvím pleskavé morzeovky vyťukané létajícími vajíčky o jeho čelo byl poslední pokus, jak mu vysvětlit, že v tomhle státě ještě žije dost lidí, kteří si na velkobratrské móresy oranžového vůdce s bradavicí prostě nehodlají zvykat. On totiž pan Sexymozek jiné řeči zjevně nerozumí.

Kdyby nebyl hlupákem, nestal by se smraďochem...

0 0
možnosti
K

kaktusak

8. 7. 2009 22:32
Re: No vidíte, příteli Janoto,

Neumíte své osobní dojmy vysvětlovat bez stádního násilí a bez umlčování odlišných názorů? Proč by se měl Paroubek chovat podle vašich představ, vždyť je to jeho věc.

0 0
možnosti
S

snegon

8. 7. 2009 15:57
Příliš velké zobecnění.

Myslím si, že na většinu účastníků vajíčkového "karnevalu" se stoprocentně hodí Vaše věta "Tito lidé si přišli užít svoji čtvrthodinku nenávisti." I když nenávist je příliš silné slovo. Spíše bych volil "vzrušení". Ano, jde o něco podobného jako výtržnictví na stadiónech. V žádném případě nelze označit oněch 40 000 na facebooku označit za uctívače velkého bratra. Však také si Vámi naznačované souvislosti brzo uvědomili a rozpustili se.

0 0
možnosti
RP

Rudolf Polanecký

8. 7. 2009 13:14
Pane Janoto,

odpovězte mi, prosím, na otázku. Je podle vás správné, aby člověk, který se neustále zdokonaluje, seznamuje s novými poznatky ve svém oboru a úspěšně je převádí do praxe byl za svou úpěšnost potrestán ve jménu solidarity s těmi, kteří jsou neschopní, či se jim vůbec pracovat nechce?

0 0
možnosti
NB

j@ck

8. 7. 2009 13:18
Re: Pane Janoto,

taky me nebavi Vam prispivam na zold pane Polenecky. Ja platim dane ze sve poctive prace, politicke strany si je mezi sebe rozdelni na kampane a Vas pak ODS financuje, abyste pusobil jako ideologicky PR manipulator na blogu idnes. A delam to nedobrovolne, nechci parazitum a hlupakum jako Vy prispivat ani korunu. Jsem trestan

0 0
možnosti
PV

Pan Vajíčko

8. 7. 2009 13:05
z týdeníků z hloubi minulého století

Z týdeníků z hloubi minulého století spíše vypadly ty xichty z tribuny, soudruzi v čele s paroubeggem....Blicí smajlík stokrát.

0 0
možnosti
BR

barbarrosa

8. 7. 2009 12:37
já mám to samé co vy

jak uvidím Topolánka nebo někoho z jeho zločinecké bandy,tak se mě otvírá kudla v kapse.

0 0
možnosti
R

rojack

8. 7. 2009 13:07
Re: já mám to samé co vy

Tak se řadíš mezi ně. Ty zmanipulované a nenávistné bandy.

0 0
možnosti
VR

varix

8. 7. 2009 12:31
Pane Janoto,

straší-li Vás to i v noci, doporučil bych Vám brát si na noc pampersky!

0 0
možnosti
ML

m. l.

8. 7. 2009 12:02
Byl jsem na předchozích setkáních

ČSSD v Praze, na tom smíchovském už ne (protože jsem tušil, že se tam něco semele). Měl jsem transparent se zdvořilým vyjádřením nesouhlasu s politikou ČSSD, ale mlčel jsem a nic neházel. Přesto mi ten zfanatizovaný dav nadával, příznivci ČSSD na mě pokřikovali, šťouchali do mně (šťouchali, nebili, to se jim musí přičíst k dobru) a pokusili se mi transparent zničit. Bylo to hrozné, úplně sdílím vaše pocity.

0 0
možnosti
JJ

Jay6

9. 7. 2009 2:26
Re: Byl jsem na předchozích setkáních

Jsem rád, že jste měl tu demokratickou možnost zúčastnit se předvolebního mítinku ČSSD. Chápu i Vaši potřebu vyjádřit pokojným způsobem svůj nesouhlas s politikou této strany. I když účast ve Volbách je patrně lepším způsobem jak vyjádřit svůj postoj. Jít protestovat na předvolební mítink strany s jejíž politikou nesouhlasím je totéž jako když milovník hard rocku jde protestovat na koncert Evy a Vaška s transparentem, že taková hudba se mu opravdu, ale opravdu nelíbí. Ale nešť. Žijeme v demokratické společnosti a každý má právo projevit svobodně svůj názor. I když to neplatí recipročně. Co kdyby napadlo mne, abych si vzal transparent a zašel protestovat na předvolební mítink dejme tomu Občanské demokratické strany? Je tu trochu problém. Nikde v okolí mého bydliště se žádný takový mítink nekonal. Nemyslím si, že by se špičky ODS přímo schovávaly ve svých klimatizovaných kancelářích a limuzínách, ale skoro to tak vypadá. Mám pocit, že jejich současné volební heslo je PŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠT!  

0 0
možnosti
ML

m. l.

8. 7. 2009 11:57
Článku jsem moc nerozuměl

ale píšete o sobě, že vás zajímá sociální spravedlnost. Třeba byste mi mohl vysvětlit co to je. Pátral jsem po tom, ptal jsem se, ale nic jsem se dosud nedozvěděl. Děkuji.

0 0
možnosti
JJ

Jay6

9. 7. 2009 2:41
Re: Článku jsem moc nerozuměl

Chápu, že takovému termínu nerozumíte. Ve světě Dokonalých se některá slova nepoužívají pod pohrůžkou všeobecného opovržení a vyloučení z řad. Už slovo Sociální se v dokonalém světě jednoduše nevyskytuje. Dokonalý svět tvoří množina individualit, které řídí svůj osud a pevně ho drží v rukou. Dokonalí se sami vypracovali ke svým skvělým pozicím v zaměstnání a společnosti. Všichni Dokonalí jsou pilní, pracovití a jen díky tomu jsou to co jsou. Nikdo z nich si za žádnou cenu neumí vysvětlit, proč dvě třetiny zaměstnanců nedosáhnou ani na průměrnou mzdu. Jediným povoleným vysvělením je to, že jsou neschopní, líní flákači, protože kdyby byli opravdu schopní tak žijí v dokonalém světě. Jak jsem řekl, dokonalý svět je úžasný svou jednoduchostí, skoro bych řekl až prostotou. Skutečností je,že ve skutečném světě existují nehody a náhody a ty zhusta určují lidský osud. O přijetí nebo nepřijetí do dobrého zaměstnání nerozhodují ve skutečném světě schopnosti uchazečů, ale řada iracionálních faktů.

0 0
možnosti
ŠB

stařec bez moře

8. 7. 2009 11:56
fanatiky nesnáším,

a ještě víc ty, kteří fanaticky proti fanatikům bojují.

0 0
možnosti
  • Počet článků 220
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2294x
Skeptický optimista, idealista, melancholik, náročný, tradiční socialista.