Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

jeste asocialnejsi grupa

19. 5. 2010 9:58
autore ...

vy jste nekomu posilal nejaky ucet ?

0 0
možnosti
UU

hryhryhry

19. 5. 2010 10:51
Re: autore ...

on tady otevřeně sprostě nadává a mně minule nechal smazat za oslovení vy chudáku a za poslání k čertu. Doufám, že pan Kalousek na něj podá žalobu k soudu za urážky na cti. Na té fotce vypadá jako chovanec ústavu mentálně retardovaných chudáků, tak mně ho bylo líto. Pokorně se mu předem a zbaběle omlouvám;-D;-D;-D;-D;-D;-D

0 0
možnosti
MP

lister z magorie

18. 5. 2010 15:33
děkuji za otevření očí

jako příslušník mlčící (nadávající) většiny s názorem , že není koho volit , jsem chtěl letošní volby ignorovat , ovšem pokud by nám měli vládnout duševní giganti Vašeho ražení tak  ...

no nic ,  jdu vytáhnou volební lístky z koše 

0 0
možnosti
GMV

Glock Mark V

18. 5. 2010 16:24
Re: děkuji za otevření očí

Neměl Lister z Magórie knihu cheatů? Teď by se, při těch volbách, celkem hodila ...

0 0
možnosti

Ondřej Šmída

18. 5. 2010 15:19
Prý, že nepochopili účel progresivní daně.

Progresivní daň "zkrouhne řekněme 60 000 nejbohatších, ale Ti nejsou hloupí, a tak si buď  zaplatí dobré lidi, kteří najdou kličky v systému, nebo prostě přestěhují sídlo svých financí do zahraničí. A stát z toho bude mít buď stejně, nebo jen trošku víc, což nás stejně nezachrání. Prostě to chce začít zadávat státní zakázky zodpovědně a hlavně VÝHODNĚ, omezit sociální dávky a donutit povaleče pracovat bez ohledu na strach o koryto u dalších voleb, reformu zdravotnictví(30,- není neřešitelný problém) a důchodů a celkově ubrat byrokracie a úředníků. Nic neřešitelného pro nezkorumpované a rozumně uvažující...

0 0
možnosti
JP

jeste asocialnejsi grupa

18. 5. 2010 14:41
osobo ...

vy toho kalouska tak chvalite, ze ja ho snad nakonec jeste pujdu volit ;-D

0 0
možnosti
A

Achyleos

18. 5. 2010 14:15
hehe

Dlouho jsem se takto nezasmal.

0 0
možnosti
GMV

Glock Mark V

18. 5. 2010 13:46
Přečtěte si Kodex bloggera.

Já zase znám jednoho hrdého člena sociální demokracie, kterému trvalo 5 minut než mu došlo, že je to fór a že nic platit nemusí. A potom šel do hospody a rozzlobeně to na sebe vykvákal. Já si u vedlejšího stolu prskal do piva, takže jsem to měl z první ruky.

Milej pane, já vás tak lituji. Mít v partaji takové giganty nemůže být žádný med.

0 0
možnosti
AK

Tonda Brno

18. 5. 2010 13:13
Socánci

Už by jste si měli ujasnit, zda nějaká krize byla nebo ne.

Když tu píšete jak jsou na tom obyčejní lidé špatně, tak tvrdíte, že oni tu krizi nezpůsobili.

Jakmile však začnete psát o SR v roce 2009, tak najednou jako by ani žádná krize nebyla.

Nebo snad máte z lihového domu tyto pokyny pro psaní svých blábolů. Potom ovšem jste poněkud nevěrohodní přímo bych řekl, že záměrně a úmyslně lžete. Vlastně co se divím, vždyť je to přesně podle čSSD.

0 0
možnosti
GMV

Glock Mark V

18. 5. 2010 13:52
Re: Socánci

Doufám, že to má jen nařízeno a plní pokyny. Opačný případ je dosti úděsný (jeden takový bydlí 50 metrů ode mne a chodíme do stejné hospody).

0 0
možnosti
AK

Tonda Brno

18. 5. 2010 12:38
Autore

je vám vůbec známo, že v uplynulém roce byla nějaká celosvětová krize a zadlužili se všechny země. Nebo to tak nějak bohorovně hodláte zamlčovat a budete si všímat jen těch dopadů krize a přičítat to jednomu člověku?

Občas je potřeba sundat ty oranžové brýle fanatismu a trochu zkusit použít to, co má každý normální člověk v hlavě a co se nazývá mozek.

0 0
možnosti
OK

iacobau

18. 5. 2010 12:34
Aha

Milý autore, kdybych chtěl být jízlivý, tak řeknu, že jste typický profil socdemáckého voliče. Avšak jsem přesvědčen, že mezi voliči ČSSD je i řada slušných lidí, kteří mají pouze odlišnou představu než já o tom, co je pro tuto zemi dobré. Jsem sympatizantem TOP09, čili ode mne nikdo nemůže čekat pění chvály na pány Paroubka či Sobotku B. Nicméně bych byl rád, kdyby se naše společnost nepolarizovala a kdybychom se chovali alespoň jako průměrně slušní lidé: i v politice to někteří tak dělají, ale je jich málo.

Jak to tak vypadá, zhruba půlka našeho národa tíhne jedním směrem, druhá půlka opačným. Již několik volebních období je tento jev patrný a nejspíše se tak stane i po volbách následujících. Demokracie je sice často neefektivní, ale přesto nebo právě proto bychom se měli učit dialogu, ne osočování - to nám jde dobře, jak ukazuje autor.

0 0
možnosti
JN

dědeček

18. 5. 2010 12:27
Je Vám vůbec známo ?

že ze současného státního dluhu musí plátci daně každým rokem zaplatit 100 miliard Kč úroku? Ne politici, kteří nám slibují a schodky v parlamentu schvalují, ale my , obyčejní lidé nemalým rozdílem mezi hrubým a čistým příjmem.

 Podle Vás je idiot ten, co Vám řekne pravdu. Podle mne je to ten, který volí politiky kteří odmítají hospodařit pouze s tím co mají a dělají dluhy jiným - tedy svým voličům.

0 0
možnosti
VV

SYETEY-KOTZOUR

18. 5. 2010 12:29
Re: Je Vám vůbec známo ?

je mu to známo.......ale je mu to jedno......oranžové korýtko ho od podobných starostí oprostí (P.S. nejsem ani fanda modrých korýtek)

0 0
možnosti