Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PS

Češi se nemohou moc chlubit tím, že by nějak obzvláště vynikali ve světě, nebo že by si připisovali moc prvenství, ať už v čemkoliv.

Ale jedno prvenství mají jisté: český Migrant Karel Charva patří mezi první šílené střelce v Evropě, který v roce 1983 přepadl základní školu, zastřelil školáky, učitele a policistu a dalších mnoho zranil.

1 0
možnosti
KJ

Člověk se muže narodit v chlévě a přesto nebude prasetem.

To že se někdo narodí v evropě z něj ještě nedělá evropana.

2 2
možnosti
PS

kdežto mnozí Evropané jsou i přesto prasaty. Viz výše...........!

2 0
možnosti
PS

Jeden z prvních teroristických obzvláště zavrženihodných útoků proti dětem a škole provedl v Německu český migrant, který někdy v roce 1982 přepadl ozbrojen školu a zastřelil zde několik školáků a policistu.

2 0
možnosti
PS

tehdy jsem se poprvé styděl, že jsem také přišel z Čech. Naštěstí mi to mí śvýcarští kamarádi nebrali za zlé a neházeli všechny Čechy do jednoho pytle předsudků a odsouzení.

3 0
možnosti
PS

pane Janoto, škoda, že jsem vám nemohl dát karmy 2. Máte naprostou pravdu.R^

3 0
možnosti
RB

Ale v čem má pravdu, to netušíte

0 0
možnosti
JR

J36a17n 35R82á21ž

11. 6. 2016 9:02

Pane Janota ignorujete fakt, že Arab když se narodil v Belgii nebo Francii, či Švédsku je sice belgický/ francouzský/švédský občan, ale zůstává pořád Arabem.

Nebo snad pochybujete, že Ital, či Ir s občanstvím USA se necítí být pořád Irem, či Italem?

1 3
možnosti
KM

Jak tady napsal pan Polický, tohle je čistě subjektivní věc. Já mám britské občanství a necítím se být ani Čechem ani Britem.

2 0
možnosti
JK

Na panu Janotovi, jako autorovi článku, je obzvlášť milé, když odmínusuje všechny komentáře, které s ním nesouhlasí.

Karmu jsem Vám,pane Janoto,nedala. A máte to. :))

2 1
možnosti
Foto

No dávat plus komentářům, které se mnou nesouhlasí by bylo poněkud divné. Myslel jsem, že když se mi nějaký příspěvek nelíbí tak mu můžu dát minus. Nebo byste to chtěla autorovi blogu zakázat? ;-D

2 1
možnosti
JT

Pane Janoto, ať se narodili kde se narodili, byli to muslimové, kteří vraždili. A ti co teď do Evropy přicházejí budou nebezpeční třeba později našim vnukům. To, že vy na svoje vnuky kašlete je vaše věc ale nedělejte z nás blbce. Takoví jako vy a Polický jsou .............................. Nechci přijít i íčka.

9 3
možnosti
RB

A hned vám dali mínus, jsou to prostě oba argumentátoři hodní brusele.

2 1
možnosti
RB

Víte, ono jaksi když se někdo nedopatřením narodí v Evropě, tak to z něj Evropana ještě nedělá. Už jen použitím slova "uprchlík" jste opravdu vtipný. To už přestávají používat i novináři.

9 2
možnosti
Foto

Výraz uprchlík vám vadí? Jděte si stěžovat prima Obzinové! ;-D

1 1
možnosti

Největší hrozbou pro Evropu je bruselsko-německá garnitura a její ideologie. Na druhém místě je EU bez hranic. Tedy shrnuto, my sami sobě jsme největší hrozbou.

3 2
možnosti
MS

Hrozbou jsou imbecilové,kteří veřejně prohlásí neintegrujte se!Mešity jsou naše kasárna,minarety naše rakety a imigranti naše armáda a další imbecilové,kteří si toto prohlášení vezmou k srdci.Já doufám,že pan Janota je natolik inteligentní vzdělaný člověk,aby pochopil ten diametrální rozdíl a důvod,proč jsou původní Francouzi a Britové a vlastně i my Češi,tak xenofobní a nenávistní,jak z článku vyplývá.

4 1
možnosti
MS

Pane Janota,kolik vy osobně jste úspěšně integroval romů?Očividně jste velký znalec v integraci,když tak dokážete paušálně zdůvodnit,proč všichni ti Francouzi a Britové měli důvod jít do IS,nebo zabíjet nevinné v Evropě.Pokud se vrátíme do Česka,co by jste-jako znalec integrace- provedl s těmi,kteří se integrovat nechtějí a veškeré snahy o slušné jednání vám hodí na hlavu?Hlavně ušetřete mě pohádek o tom,jak jsou všichni Češi nenávistní a s touto nenávistí se nikam nepohneme.Já sám za sebe jsem neintegroval žádného,ale nechovám se ke všem paušálně pohrdavě(jak v článku předpokládáte),když jsou slušní oni ke mě,oplácím stejnou mincí,když se ke mě chovají jako zvěř a hovada,oplácím stejnou mincí.V tomhle duchu a postoji se budu chovat k migrantům a pokud TV pro primáty chce být mimo oficiální jediný správný proud informací,který nám byl vnucován celý loňský rok(Je podezřelé,že s takovou energií,jste nekritizoval tajnůstkářský postoj médií k silvestrovským útokům v Německu),tak budu jen rád,protože jsem soudný svéprávný občan a pro soudnou pluralitu názorů potřebuji TV multikulturní,ale i xenofobní a teprve pak si udělám závěr!Jak jinak bych si pamatoval osobu jménem Ahmed Murabet? Muslim,který předloni obětoval svůj život při obraně jedné redakce?To ale neznamená,že budu ignorovat prokazatelné násilné chování jak uprchlíků,tak i v článku jmenovaných Britů a Francouzů,jenže oni svoji šanci na slušný život-slušně psáno-hodili do análu.Stejně jako ji hází spousta romů,kteří mají spousta věcí zadarmo,mají spoustu výhod na které běžný občan nota bene rodič nikdy nedosáhne-takže argument o pohrdání vychází z následku,nikoli z příčiny.

10 2
možnosti